Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana doktor klomen verdi cuma aksamıydı bende özele gidiyorum cumartesi içmeye basladım ama salı günü bitmiyoki ilaçım carsamba bitiyo doktor salı günü gel dedi fs lh mı ne tahlil yap sonucuda bana getir bakalım dedi yumurtama bakıcaz sanırım başka ilaç yıne verir dimi öncedn yaptıran arkadaslar bilir kac gün sürüyo asılama

Kızlar iyi geceler ben sabah kan tahlili için sağlık ocağına gideceğim galiba karar verdim bu stres öldürdü beni yaptigim hicbir ise odaklanamiyorum bitsin bu işkence artik. 12. Günüm yarın kesin çıkar daha öncede 10 gunde ogrenmistim. Dr isteği ile yaptirdigim bu altıncı asilama da başta önemsemedim ama gün gelince stres oldum. Tup bebekte kimysal oldu cok umitlenmekte istemiyorum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin çok zor ve artik cok yoruldum. isteyen herkese bebek versin rabbim.

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım inşallah yarın güzel haberi alırız senden

İnsallah bu defa olur canim Allah gonlune gore versin .

İnşallah müjdeli güzel haberlerini duyarız canım benimde 12. Günüm iş yerindeki hekimliğe gitmemek için kendimi zor tutuyorum

Kızlar Merhaba benimde cuma günü aşılamam yapıldı bugün 4. gün hayırlısı olsun herkes hayırlı sonuç alır inşallah. Birde biz biraz aşılamaya geç kaldık sanırım yumurtalarım çatlamıştı 15. gün 16. gün aşılama yapıldı. Yani yumurta takibine gittiğimde yumurtalarım kendiliğinden çatlamıştı. Ama ne zaman çatladı bilmiyorum tabi o yüzden geç kallmış olabiliriz. HAYIRLISI ....

bu ay da malesef üzücü haber aldm aşılamamın 12.günü akşamı adet oldum.2ay dinlendirio doktor.moralim sıfır rabbim size güzel haberler versin inşallah

bu ay da malesef üzücü haber aldm aşılamamın 12.günü akşamı adet oldum.2ay dinlendirio doktor.moralim sıfır rabbim size güzel haberler versin inşallah
((( Hayırlısı olsun canım gönlünü ferah tut inşallah bu iki ay da gelir bebişin bir daha aşılamaya gerek kalmaz. İlk aşılamanmıydı ?

Ayyyy ayyyy iyki bakmışsın tatlım
Bol bol dua et canım 786 defa bismillah çek gittiğinde aşılaman yapılırkende besmeleni çek inşallah hayırlı haberlerle doktorun ovitrelle mi verdi ? Yapması çok kolay inanki hiç girmene gerek yok göbek deliğinin tam yan kosmına parmaklarını koyuyorsun 2-3 parmak yanına iğneyi batırıyorsun şırıngayı biraz yukarı doğru çektiğinde kan gelmiyorsa hemen iğneyi yapıyorsun çıkarttığında da pamuğu bastır hemen 2 dk tut morluk oluşmasın 2dk nı almaz

Aşılama yaparken acı hissediliyomu asılama olduktan sonra ilaç veriyomu doktor napmamız gerekiyo bende yeniyim doktor korkumda var ..
Spekulum takılırken hafif bişi oluyor ama acı hissetmiyorsun 2-3dk sürüyor zaten işlem hemencik bitio 20 dk dinlendiriyolar seni hiç korkma çok sakin ol

mrb cnm cevabin icin tskler agri oluyor mu acaba bide pko var bende esimde de varikosel vardi ameliyt olali 3 ay oluck 20 gun sonra cok uzgunum olmayck diye cok korkuyorum
Ağrı sızı olmuyor canım normal muayene gibi bende de pko var

Canım sanki

Ben idrarımı kaçırıyormuşum gibi bişey oluo sendede olıyor mu acaba nedir bu fikri olan varmı
Ay o bende de oluyodu bir kaç güne kadar sabah bi bakıodum iç çamaşırım sırılsıklam :) büyük ihtimal jelden dolayı die düşünüyorum

OTE="dddd8999, post: 43696458, member: 297449"]Canım sanki

Ben idrarımı kaçırıyormuşum gibi bişey oluo sendede olıyor mu acaba nedir bu fikri olan varmı[/QUOTE]
Bende yok öyle birsey vajinal jel kullanmıyorum ben. Arada bir islaklik oluyo gibi cok değil bakıyorum ama birsey yok

İnşallah canım güzel haberler alırız. Artık negatif sonuç duymak istemiyoruz. Birileri bizim yüzümüzü güldürsün lütfen. İnşallah senden güzel haber duyarız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…