Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanız hayırlı olsun inşallah bebeğiniz tutunmuştur. Sizdeki problem neden kaynaklıydı ? İlk aşılamanız mı ?

canım inşallah ama ben pek umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür..
İnşallah tatlım aynı kaderi paylaşıyoruz pko inşallah senden güzel haberler duyarım banada umut olursun :) içimden bi his hem senin hemde eylemin gebe kalacağını söylüyor ama bakalım kısmet benim ki sadece bir his genede umutlandırmak istemem tabiki inşallah hislerim beni yanıltmaz :) artık bu sayfada hamileyim haberlerini duymak istiyoruz

Canım arkadaşım inşallah hislerinde yanılmazsın artıl sayfada hamiş haberlerini duyarızda hepimize umut olur

Aşılamanız hayırlı olsun inşallah bebeğiniz tutunmuştur. Sizdeki problem neden kaynaklıydı ? İlk aşılamanız mı ?
Problem yok gibi aslında canm biraz yumurta tembelliğin var demişti doktor. Adetlerim düzenli 32-35 arası oluyorum. Eşimde bir problem yok allaha şükürler olsun. Sebepsiz. 3 kere klomen kullandım ondan sonra aşılama tedavisine geçtik.

İnşallah canım aşılaman hayırlı olur ve bebişine kavuşursun. Forumlarda okuduğum kadarıyla sebepsiz olanlarda aşılama daha etkili gibi Allah gönlüne göre versin ünşallah

İnşallah canım aşılaman hayırlı olur ve bebişine kavuşursun. Forumlarda okuduğum kadarıyla sebepsiz olanlarda aşılama daha etkili gibi Allah gönlüne göre versin ünşallah
İnşallah Canım hepimiz güzel sonuclar alırız inşallah. Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah.

bu ay da malesef üzücü haber aldm aşılamamın 12.günü akşamı adet oldum.2ay dinlendirio doktor.moralim sıfır rabbim size güzel haberler versin inşallah
Canım yaşadığın üzüntüyü o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben cuma günü test yaptığım gün regl oldum.. O günden beri ağlamam hiç bitmiyor.. Ama eşimi de üzmek istemiyorum o da ben ağladıkça kahroluyor.. O yüzden yeni baştan başlaycak gücü bulmalıyız kendimizde. Buna mecburuz. Ben çok şükür en azından başka bir komplikasyon olmadığı için, regl olabildiğim için dua ediyorum. En azından başka sağlık sorunları yaşamadan tamamladık bu süreci.. Allahım hepimize sabır güç versin ve yolunu aydınlatsın..

İleri derecede polikistikoverim var bende çok fazla yumurta oluyor ama çatlamıyor aşılamam yapıldı şimdi bekliyorum bugün 9. Günüm cumartesi günü kan testi vericem bakalım
Canımm inşallah cumartesi günü çokkk güzel haberler vericen bizeeeee heyecanla bekliyorum burdan güzel haberleri

İnşallah canım güzel haberler alırız. Artık negatif sonuç duymak istemiyoruz. Birileri bizim yüzümüzü güldürsün lütfen. İnşallah senden güzel haber duyarız tatlım
inşallah rabbim nasip eder hepimize kimseye söylemedim tahlil yaptırdığımı sadece buradaki arkadaşlar biliyor

Bunlarin hepsi bende asilamadan 2 gun sonra basladi canim. Bugun benim 11.günüm. alt tarafim agriyo kac gundur. Bu da adet belirtisi benim icin maalesef. Sabah kalktığımda cikmayacagini bildigim halde idrar testi yaptim cikmadi tabi. Testten dolayi degil ama alt tarafim ağrıdigi icin unudum kalmadi

mrb cnm cevabin icin tskler agri oluyor mu acaba bide pko var bende esimde de varikosel vardi ameliyt olali 3 ay oluck 20 gun sonra cok uzgunum olmayck diye cok korkuyorum
Canim doktorlar genelde varikoselden sonra 1 yıl veriyolarmis. bi sure bekleyin isterseniz yani kendiniz deneyin. Asilama agrisiz bir işlem. Zaten beklediginden de kısa sürüyor. Her şeyin hayırlısı canim.

Ben de nedense benim değil de senin hamiş olduğunu düşünüyorum canım

Canımm inşallah cumartesi günü çokkk güzel haberler vericen bizeeeee heyecanla bekliyorum burdan güzel haberleri
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Allah bu yolda çok uğraşmadan herkesi bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Şuanda o kadar çok tuhaf şeyler hissediyorum ki bazen gene olmıycak diye hayal kırıklığı yaşayıp ağlama krizine girmeye başlıyorum bazen de eşimin hevesini görünce olucak die kendime gaz veriyorum bazende diyorum ki amaaaaan boşver be düşünme artık :)

Canım idrar testi erken sonuç vermiyor ne yazılki çok erken yapmışsın testi birazcık sabret ve kanda baktır mutlaka

Ben de nedense benim değil de senin hamiş olduğunu düşünüyorum canım
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz gerçekten çok içtenlikle diliyorum bunu Allahım tüm isteyenlere Annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin Evlad hasretiyle kimseyi sınamasın. Zaman yaklaştıkça çok tuhaf hisler yaşamaya başladım kafam çok karıştı sanırım negatif görmekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…