Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim ne ağlama krizine gir, ne gaz ver kendine ne de amaaaan boşver de.. En çok bunu öğrendim ben. Sakın uç duygular yaşama Lia!! (benim adım Lia bua arada:) ) Ne kadar uç duygular yaşarsan o kadar allak bullak oluyor insan.. Çoook zor ama olabildiğince normalize ederek ve sadece sakince bekleyerek geçimek gerekiyormuş bu süreci.. Allahın izniyle İkinci aşılamamı yaptırdığımda böle hareket etmek için elimden geleni yapıcam.. Sen de usulca bekle tatlım sadece bekle ve olumlu ya da olumsuz dinleme kendini. Amam sana küçük bir sır veriim. Benim de seninle ilgili içimdi olumlu duygular var :) İnşallahhhhhh haberlerini alıcaz burdaannnnn

Aynen yaa bıktık dimi negatiflerden.. ben evde oturdukca kuruyorum kafamda.. ama sunu ogrendim hep yaziyolardi burda asilamadan sonra vakit gecmiyo diye. Gerçekten gecmiyo zaman durdu sanki. Asilamaya kadar cok cabuk bitti ama simdi gecmiyo :))

Doğru söylüyorsun Lia :) ismine bayıldım çok güzel :) sadece eşim eskiden benim kadar umut dolu değildi ilk defa onu bu kadar umutlu ve heycanlı görüyorum ben negatiflere alıştım artık ama eşimin psikolojisini düşünüyorum onun üzülmesine dayanamam

Canim doktorlar genelde varikoselden sonra 1 yıl veriyolarmis. bi sure bekleyin isterseniz yani kendiniz deneyin. Asilama agrisiz bir işlem. Zaten beklediginden de kısa sürüyor. Her şeyin hayırlısı canim.
Gercekten beklemekten cok yoruldum 20 gun bile bana gecmiyor nasil yapacm bilmiyorum bi sansimizi denesek mi diyorum Allah herkesin gonlune gore versin cnm Evlatla kimseyi sinamisin cok zormus

Kan sonucum 0.57 negatif. Inşallah siz hayirli sonuçlar alirsiniz. Nasip değilmiş.
vardır rabbimin bir bildiği canım demekki şimdi evlat sahibi olman hayırlı değilmiş böyle düşünmek gerek inşallah rabbimen kısa sürede bizlerede tattırır bu mutluluğu. hakkında hayırlısı arkadaşım.

Ya bu ne kızlar ben anlamadım safer ayındanmıdır nedir ekim ayında bir kaç kişi hamile kalmıştı kasım ayında daha bi tane bile hamile kalan olmadı iyice moralim bozuldu artık benim sayfaya girip bakaım gelmio moralimi bozmamak için

Olumsuz olduğunu biliyordum ama yine de umut etmisim hatta eşimin yanina giderim orda söylerim diyodum ne bileyim içimden öyle gecti. Yüzündeki gülümseme yi hayal ettim çok mutlu oldum. Bana nasip olmadi inşallah size nasip olur umudunuzu kaybetmeyin.

Az önce forumda okudum polikistikoverli bir bayan hamile kalmış sonrada bebeğini düşürmüş kürtaj olmak zorunda kalmış herkesin sınavı farklı oluyor hayatta önemli olan bütün çabalarımızın sonucunda bebeklerimize kavuşabilmemiz Allah bizlere en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah Yüzünüzü güldürücü haberi tez vakitte almayı nasip erder Allahım

amin inşallah hayırlı haberlerle dönersin ALLAH gönlüne göre verrsin

canım şimdi gördüm mesajını umudunu kaybetme vardır bundada bir hayır inşallah en kısa zamanda kavuşursun mucizene ve bu yaşadıklarını unutursun

bu ay da malesef üzücü haber aldm aşılamamın 12.günü akşamı adet oldum.2ay dinlendirio doktor.moralim sıfır rabbim size güzel haberler versin inşallah
geçmiş olsun canım inanın sırayla duydukça sizleri moralimiz sıfırlanıyo bi anda söz bitiyor kendim gibi kahroluyorum ALLAH hepinizi sevindirsin emeklerinizi boşa vermesin

benim ilk aşılamam tuttu fakat 9 haftalık kalbi durdu bende kürtaj oldum. inanki o acı hamile kalamamaktan daha zor. çünkü insanın aklına öyle bir ihtimal gelmiyor. dr 7 haftalık gittiğim zaman ses de bir sıkıntı var dişarı vermiyor dedi duyamadım kalp atışlarını bir daha ki sefere dinleriz dedi ben heyecanlı heyecanlı gittim kalp atışı sesi duyacağım güya dr dedi kalp atışları malesef durmuş inanamadım ya zaten zorlaya zorlaya sahip olmuştum elimden kaydı gitti hiçbirşey yapamadım. tup bebeğimde 4,5 haftalık düştü kimyasal dedi dr. sebepsiz infertilite gerçekten çok zor

Zaten ben bu sürecide anlayamıyorum resmen robot yerine koyuyorlar bizi eeee çocuk düşünüyoruz 1 senedir olmuyor ozmn hemen aşılama yapalım baktın olmuyor tüp bebek olsun herkese aynı şeyi yapıo gönderiyorlar önce bi sebebi bi araştırılsa keşke
Şu da güzel bişey aslında en azından hamile kalabiliyorsunuz bol bol dua edin lütfen bende sizin için edeceğim gerçekten çok zor süreç bütün bu zorlukların ardından Rabbim size kolaylıklar nasip etsin

DUA HEPİMİZE EDİYORUM CANIMM YÜREKTEN ALLAH RAZI OLSUNN EVET OVİTRELLE YAPTIM DÜN GECE
AMA İKİ SEFERDE İLKİNDE HEPSİNİ ENJEKTE EDEMEMİŞİM İKİNCİYE BATIRDIM TECRÜBESİZ OLUNCA : )))TAM SAATİMDE YAPTIM ZATEN DE KANAMADI KIZARDI TABİ KÜÇÜK BİR NOKTA AMA ŞİMDİ ELLİYORUM ÇOK AĞRI HİSSEDİYORUM BU NORMAL MİDİR ? LÜTFEN NORMAL OLSUN
RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN AMİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…