Canım benim ne ağlama krizine gir, ne gaz ver kendine ne de amaaaan boşver de.. En çok bunu öğrendim ben. Sakın uç duygular yaşama Lia!! (benim adım Lia bua arada:) ) Ne kadar uç duygular yaşarsan o kadar allak bullak oluyor insan.. Çoook zor ama olabildiğince normalize ederek ve sadece sakince bekleyerek geçimek gerekiyormuş bu süreci.. Allahın izniyle İkinci aşılamamı yaptırdığımda böle hareket etmek için elimden geleni yapıcam.. Sen de usulca bekle tatlım sadece bekle ve olumlu ya da olumsuz dinleme kendini. Amam sana küçük bir sır veriim. Benim de seninle ilgili içimdi olumlu duygular var :) İnşallahhhhhh haberlerini alıcaz burdaannnnnAmin inşallah çok teşekkür ediyorum. Allah bu yolda çok uğraşmadan herkesi bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Şuanda o kadar çok tuhaf şeyler hissediyorum kibazen gene olmıycak diye hayal kırıklığı yaşayıp ağlama krizine girmeye başlıyorum bazen de eşimin hevesini görünce olucak die kendime gaz veriyorum bazende diyorum ki amaaaaan boşver be düşünme artık :)
İnşallah hepimiz güzel haberler veririzgerçekten çok içtenlikle diliyorum bunu Allahım tüm isteyenlere Annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin Evlad hasretiyle kimseyi sınamasın. Zaman yaklaştıkça çok tuhaf hisler yaşamaya başladım kafam çok karıştı sanırım negatif görmekten çok korkuyorum
Doğru söylüyorsun Lia :) ismine bayıldım çok güzel :) sadece eşim eskiden benim kadar umut dolu değildi ilk defa onu bu kadar umutlu ve heycanlı görüyorum ben negatiflere alıştım artık ama eşimin psikolojisini düşünüyorum onun üzülmesine dayanamamCanım benim ne ağlama krizine gir, ne gaz ver kendine ne de amaaaan boşver de.. En çok bunu öğrendim ben. Sakın uç duygular yaşama Lia!! (benim adım Lia bua arada:) ) Ne kadar uç duygular yaşarsan o kadar allak bullak oluyor insan.. Çoook zor ama olabildiğince normalize ederek ve sadece sakince bekleyerek geçimek gerekiyormuş bu süreci.. Allahın izniyle İkinci aşılamamı yaptırdığımda böle hareket etmek için elimden geleni yapıcam.. Sen de usulca bekle tatlım sadece bekle ve olumlu ya da olumsuz dinleme kendini. Amam sana küçük bir sır veriim. Benim de seninle ilgili içimdi olumlu duygular var :) İnşallahhhhhh haberlerini alıcaz burdaannnnn
Hayirli haberler alirsin insallah kalbini ferah tut cnmİleri derecede polikistikoverim var bende çok fazla yumurta oluyor ama çatlamıyor aşılamam yapıldı şimdi bekliyorum bugün 9. Günüm cumartesi günü kan testi vericem bakalım
Gercekten beklemekten cok yoruldum 20 gun bile bana gecmiyor nasil yapacm bilmiyorum bi sansimizi denesek mi diyorum Allah herkesin gonlune gore versin cnm Evlatla kimseyi sinamisin cok zormusCanim doktorlar genelde varikoselden sonra 1 yıl veriyolarmis. bi sure bekleyin isterseniz yani kendiniz deneyin. Asilama agrisiz bir işlem. Zaten beklediginden de kısa sürüyor. Her şeyin hayırlısı canim.
Daha belli olmadi mi canim insllah hayirli haber verirsin bizeBen kan verdim öğleden sonra belli olacak olumlu olumsuz yazarım size.
Kan sonucum 0.57 negatif. Inşallah siz hayirli sonuçlar alirsiniz. Nasip değilmiş.
vardır rabbimin bir bildiği canım demekki şimdi evlat sahibi olman hayırlı değilmiş böyle düşünmek gerek inşallah rabbimen kısa sürede bizlerede tattırır bu mutluluğu. hakkında hayırlısı arkadaşım.Kan sonucum 0.57 negatif. Inşallah siz hayirli sonuçlar alirsiniz. Nasip değilmiş.
Olumsuz olduğunu biliyordum ama yine de umut etmisim hatta eşimin yanina giderim orda söylerim diyodum ne bileyim içimden öyle gecti. Yüzündeki gülümseme yi hayal ettim çok mutlu oldum. Bana nasip olmadi inşallah size nasip olur umudunuzu kaybetmeyin.
amin inşallah hayırlı haberlerle dönersin ALLAH gönlüne göre verrsinKızlar iyi geceler ben sabah kan tahlili için sağlık ocağına gideceğim galiba karar verdim bu stres öldürdü beni yaptigim hicbir ise odaklanamiyorum bitsin bu işkence artik. 12. Günüm yarın kesin çıkar daha öncede 10 gunde ogrenmistim. Dr isteği ile yaptirdigim bu altıncı asilama da başta önemsemedim ama gün gelince stres oldum. Tup bebekte kimysal oldu cok umitlenmekte istemiyorum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin çok zor ve artik cok yoruldum. isteyen herkese bebek versin rabbim.
canım şimdi gördüm mesajını umudunu kaybetme vardır bundada bir hayır inşallah en kısa zamanda kavuşursun mucizene ve bu yaşadıklarını unutursunOlumsuz olduğunu biliyordum ama yine de umut etmisim hatta eşimin yanina giderim orda söylerim diyodum ne bileyim içimden öyle gecti. Yüzündeki gülümseme yi hayal ettim çok mutlu oldum. Bana nasip olmadi inşallah size nasip olur umudunuzu kaybetmeyin.
geçmiş olsun canım inanın sırayla duydukça sizleri moralimiz sıfırlanıyo bi anda söz bitiyor kendim gibi kahroluyorum ALLAH hepinizi sevindirsin emeklerinizi boşa vermesinbu ay da malesef üzücü haber aldm aşılamamın 12.günü akşamı adet oldum.2ay dinlendirio doktor.moralim sıfırrabbim size güzel haberler versin inşallah
benim ilk aşılamam tuttu fakat 9 haftalık kalbi durdu bende kürtaj oldum. inanki o acı hamile kalamamaktan daha zor. çünkü insanın aklına öyle bir ihtimal gelmiyor. dr 7 haftalık gittiğim zaman ses de bir sıkıntı var dişarı vermiyor dedi duyamadım kalp atışlarını bir daha ki sefere dinleriz dedi ben heyecanlı heyecanlı gittim kalp atışı sesi duyacağım güya dr dedi kalp atışları malesef durmuş inanamadım ya zaten zorlaya zorlaya sahip olmuştum elimden kaydı gitti hiçbirşey yapamadım. tup bebeğimde 4,5 haftalık düştü kimyasal dedi dr. sebepsiz infertilite gerçekten çok zorAz önce forumda okudum polikistikoverli bir bayan hamile kalmış sonrada bebeğini düşürmüş kürtaj olmak zorunda kalmış herkesin sınavı farklı oluyor hayatta önemli olan bütün çabalarımızın sonucunda bebeklerimize kavuşabilmemiz Allah bizlere en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah Yüzünüzü güldürücü haberi tez vakitte almayı nasip erder Allahım
Zaten ben bu sürecide anlayamıyorum resmen robot yerine koyuyorlar bizi eeee çocuk düşünüyoruz 1 senedir olmuyor ozmn hemen aşılama yapalım baktın olmuyor tüp bebek olsun herkese aynı şeyi yapıo gönderiyorlar önce bi sebebi bi araştırılsa keşkebenim ilk aşılamam tuttu fakat 9 haftalık kalbi durdu bende kürtaj oldum. inanki o acı hamile kalamamaktan daha zor. çünkü insanın aklına öyle bir ihtimal gelmiyor. dr 7 haftalık gittiğim zaman ses de bir sıkıntı var dişarı vermiyor dedi duyamadım kalp atışlarını bir daha ki sefere dinleriz dedi ben heyecanlı heyecanlı gittim kalp atışı sesi duyacağım güya dr dedi kalp atışları malesef durmuş inanamadım ya zaten zorlaya zorlaya sahip olmuştum elimden kaydı gitti hiçbirşey yapamadım. tup bebeğimde 4,5 haftalık düştü kimyasal dedi dr. sebepsiz infertilite gerçekten çok zor
Ayyyy ayyyy iyki bakmışsın tatlım
Bol bol dua et canım 786 defa bismillah çek gittiğinde aşılaman yapılırkende besmeleni çek inşallah hayırlı haberlerledoktorun ovitrelle mi verdi ? Yapması çok kolay inanki hiç girmene gerek yok göbek deliğinin tam yan kosmına parmaklarını koyuyorsun 2-3 parmak yanına iğneyi batırıyorsun şırıngayı biraz yukarı doğru çektiğinde kan gelmiyorsa hemen iğneyi yapıyorsun çıkarttığında da pamuğu bastır hemen 2 dk tut morluk oluşmasın 2dk nı almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?