Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acı hissetmen normal tatlım sonuçta oraya bi iğne giriyor morluk kızarıklıkta oluşabilir :) bazen böle dokunduğumda sert bişi geldiğide oluyodu ama 1-2 güne geçiyor hiç bişeycik kalmıyor ben en başından beri iğneleri kendim yaptım aşılamam yapılalı 9. Gündeyim hala o minik kırmızı noktacıklardan iz var :) zamanla çoğu gitti tabi kalmıo

yumurtalarının çatladığını nasıl bildin doktorunmu söyledi belirtilerin neydi çünkü benimde yarın aşılamam ama sanki bu gün yumurtlama oldu gibi hissediyorum bende bayağı bir şeffaf akıntım var bu gün hafiften kasık ağrılarımda devam ediyor

Son düzenleme:
Benim akıntım başladı canm ben hissettim bide şişlik acı oluyordu kasıklarımda akıntının 3. günü gitmiştim doktora doktor dedi hepsi çatlamış göremedik hemen yarın aşılamanı yapalım dedi aşılama olacağı gün hiç akıntım ve kasık ağrım olmadı korkumda o zaten geç mi kaldık acaba doktora sordum tam zamanında oldu aşılaman çok başarılı dedi ama aklımda şüphe kaldı. Seninde akıntın varsa çatlıyordur canm. Çok yoğun bir akıntı değildi ve 3 gün sürdü

benim bu gün öylen sonrası başladı çok olmasada şeffaf renkli inşallah yeni başlıyordur yarın aşilamam benim cuma akşamı lekalanme oldu kahverengi cumartesi sabahına kadar acaba çatlamamı oluyo diye endişe duydum doğrusu ama daha 14 mmdeydi yumurtam cuma 14te çatlamaz diye umut ediyorum o gün dr randevum vardı alttan ultrason felan zorlanmış olduğundanda olabilir bide polip olduğunu söyledi o gün doktor ona bağlı bir lekelenmemi bilmiyorum kısacası kendimi dinliyorum ha bire son ana geldik endişeleniyorum bu ikinci aşilamam geçen ay olumsuz oldu bu ayda son anda sitres oluyorum bir yarın olsa bakalım ne diycek doktor yarın 11 gibi aşılamam

Canım ya üzüldüm inş bir gün bizimde bebeklerimiz olcak inan ve dua et nasipte varsa Allahın izniyle olmıçak birşey yok ,Rabbim hepimizi güldürsün ..

Ben
Sabaha regl olurum gibime geliyo (
Seninde yarın 12. Gün diye hatırlıyorum dimi canım ben sabah kan vericem benimde 12. Gün artık varsa cıkar diye düşünüyorum daha fazla beklersem stresten çatlayacağım sende fırsatın varsa yarın kan tahlili yaptır bence

Evet canim 12. Gun. Yok ya yaptirmam ben :) hadi guzel haberlerini bekliyoruz o zaman

Ah su adet belirtileri olmasa cok iyi dusuncem de olmuyo iste :)) bekledim adet olurum diye de henüz olmadim
Ya bende de az önce çok tuhaf bişey oldu içimden resmen bişeh koptu aktı gibi oldu sonra lavaboya gittim bişey yok :s anlamadım bişi ya bu neden oldu ki hastamı oluyorum acaba bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…