Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim 12. Gun. Yok ya yaptirmam ben :) hadi guzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Kızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü

Yuppi
Tebrik ediyorum canım hayırlı olsun içini ferah tut canım artar tabiki neden artmasın daha çok yeni baktırdın o yüzden öyle düşük çıkmıştır kendine çok dikkat

Yuppi
Tebrik ediyorum canım hayırlı olsun içini ferah tut canım artar tabiki neden artmasın daha çok yeni baktırdın o yüzden öyle düşük çıkmıştır kendine çok dikkat
Bence deeee canımm yaaa nie artmasın ki inşallahhhhh 3 ün sonra kat kat artmış olucakkk :) :) :)
Senin ilk aşılaman mı canım?

Eşim verdi örneğini gitti ben Hastahanedeyim Heyecanla bekliyorum aşılama için nolur dua edin dualasalim canlar
bende 2. aşılamamı bu gün oldum hayırlı olsun asılaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben duaya kurana tesbihe sabah altıda başladım sabah ezanından sonra 12 ye kadar hepimize kendime deil 12de oldu aşılamam

hadi canım gözün aydınALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla

Hayırlı olsun inşallah Rabbim iki kişi gidip üç kişi olarak dönmeyi nasip etsin inş :)
Amiiin İNŞAALLAH bu ne güzel bir dua böyle :) isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amiin evde istirahatteyim sadece bir günlük yarin isbasi test günüm 08.12 bakalım neler neler olacak Allah hepimizi umduklarimiza nail , korktuklarimizdan emin kilsin Amiin :)

Ya bende de az önce çok tuhaf bişey oldu içimden resmen bişeh koptu aktı gibi oldu sonra lavaboya gittim bişey yok :s anlamadım bişi ya bu neden oldu ki hastamı oluyorum acaba bende

Yaa Allah korusun olma sakin hasta falan :)) ben de olmayim kimse de olmasin :))

Amaninnn hadi insallah canim yaa. Daha cok erken tabi yukselir mutlaka. Çünkü su an hamileysen doktorlara gore 5 haftalik hamile olursun Oysaki minigin henuz 12 gunluk :))))) ayy cok mutlu oldum hadi devami gelsin insallahhhhhhh

Sabah kahvaltı sonrası bir sigara içtim ve bir daha içmedim kriz geçirmek üzereyim
: ))) Annelik şimdiden fedakarlık istiyor

Allah hepinizden razı olsun kızlar benim pek umudum yoktu güzel yüreklerinizle bana umut verdiniz inşallah katlayarak devam eder değerler sevinmek için galiba biraz daha beklemem gerekiyor şaşkınım birde adet olcak gibi kasık Ağrı'm oluyor akıntı olmaya başladı dünden bu yana her seferinde koşup bakıyorum adet oldum diye korkarak bu arada ilk aşılamam . İnşallah hepinizden güzel haberi almaya başlarız Rabbim hepimizin bekleyişini mucizeye dönüştürsün tez Zaman'da hepimiz için dua ediyorum

Ayyy ne guzel ortalimsenlenmis:)))bir olumlu haber nasil da enerjimizi yukseltii :)))
Benden haberler soyle..
simdi dr den geldim. 17 yasimdan beeidir ayni doktorlayim cocuklugumu bilior resmen.. psikolojimi de cook iyi bilio.. 2. Asilamayi deneyelim ama 3 olmicak dwdi. Buyuk ihtimalle de tupe varir dedi. Sonra ben cok agladigimi ve cok uzuldugumu soyleyince uzuuun uzuuun tupu anlatti ve olasiligin ne kadar yuksek olsugunu.. esim ztn direk tupe gecelim dio. Her ikisinin de soledikleei o kadar mantikli ki hic dusunmememe ragmen akli karismadi diil.. cook inatci pkosun sen dio ve sansimiz dusuk dio asilamayla.. offf kizlar fikir versenizeee luuutfeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…