- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Kızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. GünüEvet canim 12. Gun. Yok ya yaptirmam ben :) hadi guzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Ahh canım inşalllahhhhhh Amiiiiiiinnnnn..Kızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü
İnsallah yukselir canim ya acilisi yaparsin artik :)Kızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü
YuppiKızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü
Bence deeee canımm yaaa nie artmasın ki inşallahhhhh 3 ün sonra kat kat artmış olucakkk :) :) :)Yuppi
Tebrik ediyorum canımhayırlı olsun içini ferah tut canım artar tabiki neden artmasın daha çok yeni baktırdın o yüzden öyle düşük çıkmıştır kendine çok dikkat
bende 2. aşılamamı bu gün oldum hayırlı olsun asılaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben duaya kurana tesbihe sabah altıda başladım sabah ezanından sonra 12 ye kadar hepimize kendime deil 12de oldu aşılamamEşim verdi örneğini gitti ben Hastahanedeyim Heyecanla bekliyorum aşılama için nolur dua edin dualasalim canlar
hadi canım gözün aydınALLAH tamamına erdirsin sağlıcaklaKızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü
Allah razı olsun tatlım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürbende 2. aşılamamı bu gün oldum hayırlı olsun asılaman inşallah güzel sonuçlar alırsın ben duaya kurana tesbihe sabah altıda başladım sabah ezanından sonra 12 ye kadar hepimize kendime deil 12de oldu aşılamam
Amiiin İNŞAALLAH bu ne güzel bir dua böyle :) isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amiin evde istirahatteyim sadece bir günlük yarin isbasi test günüm 08.12 bakalım neler neler olacak Allah hepimizi umduklarimiza nail , korktuklarimizdan emin kilsin Amiin :)Hayırlı olsun inşallah Rabbim iki kişi gidip üç kişi olarak dönmeyi nasip etsin inş :)
Ya bende de az önce çok tuhaf bişey oldu içimden resmen bişeh koptu aktı gibi oldu sonra lavaboya gittim bişey yok :s anlamadım bişi ya bu neden oldu ki hastamı oluyorum acaba bende
Dilerim hasta değil anne oluyorsundur Rabbim gönlüne göre versin canım :)Ya bende de az önce çok tuhaf bişey oldu içimden resmen bişeh koptu aktı gibi oldu sonra lavaboya gittim bişey yok :s anlamadım bişi ya bu neden oldu ki hastamı oluyorum acaba bende
Kızlar sonucu aldım ama üç gün sonra tekrar baktır dedi doktorum değer çok düşük yükselsin diye dua ediyorum ama negatif değil dedi sizce artar mı kimyasal mı acaba sonuç 6,82 aşılamamın 12. Günü
Amin inşallah :) Eliften sonra darısı başımıza inşallahYaa Allah korusun olma sakin hasta falan :)) ben de olmayim kimse de olmasin :))
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahDilerim hasta değil anne oluyorsundur Rabbim gönlüne göre versin canım :)
Amin inşallah :) Eliften sonra darısı başımıza inşallah
Aminnnn kuzum heyecan basti şimdi beni de :)) kasık agrim gecti birden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?