Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah senden de razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu forumdaki ilk hamilelik haberimiz umud ediyorum ki arkası gelecek :) Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin şaşkınlığınızı çok iyi anlayabiliyorum Allah sürecinizde yardımcı olsun. İsteyen herkesede annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin. Çok samimi söylüyorum umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeye başlamıştım siz bana umud oldunuz şuanda kendim hamile kalsam bu kadar sevinirimdir yemin ederim ki. Dua ile...

Bence bir kez daha aşılamayı denemelisin bazen ilkte olmasa bile ikincide hamile kalan çok kişi var belkide hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gelicek mucizeniz tüp bebek hrm maddi hemde manevi anlamda biraz daha zor geliyor bana ama genede tercihi vericek olan sizsiniz benim sadece fikirlerim

Canimm cok saol.eem yazdiin icin.. tup fikri o kadaar uzak ki bana aslinda. Ama sdibdusundukce ve uzun uzun konustukca aslinda bizlerin tup bebegi gozumuzde cook buyuttugumuzu goruorum. Yano en azindan ben cok uc ve cooookkk zor korku dolu bisi olarak goruorum ama islem sekli haricinde asilama ile ayni syrecler neredeyse. Elbette ki maddi kismini solemilrum bile.. ztn yine bi suru ilac yuklenicem icin em azindan olasilgi coook daha yukseknolan sansimizi deneyelim dio dr ve esim.. bilmiorum dusunicem uzin uzun belki bi dr daha fikri alirim.. karsti kafa anlicaniz..

Canim aslinda ben de lady ye katılıyorum . Maddi durumunuz nasil ya da yaşın kac bilmiyorum. Bence bi seferlik daha dene Allah korusun olmazsa sonra tupe gecersiniz. Tup bebek biraz daha zahmetli ve tabiki cok masrafli bi iş. Hangisine karar verirsen ver Rabbim yaninda olsun insallah. Ve inşallah bu son olur da bebegine kavusursun

Gözün aydın cnm , olmasa hiç cıkmazdı ,ck mutlu oldum

Kızlar bugun adetimin 7 günü klımeni iceli 4 gün oldu , doktor e2 degerime baktı 72 di daha yükselmemiş cuma bidaha gel dedi degerim nasıl sizce ne zaman aşılama yapılıyo lütfen yazın kızlar

Aamin canim cook tesekkur ederim.. yasim 34. Benim dd kafam karisik gercekten. Bi yanim tup bebek tabii ki dediiniz gibi daha zahmetli dio veaddi kismi var ama oran olarak kiyaslanamicakbi fark var basari adina.. bi defada yapiim ve cekmisken biraz daha cefa cekip ihtimali arttiriim diorum. Diger yanim da tipki sizin gibi soylutor kizlar.. sahtim sahbaz oldum anlicaniz :)) cevap icin cook tesekkurler inanin o kadar obemli ki.. sevgilerrr

Allah razı olsun tatlım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
amin canım amin tekrar tekrar yaşadıkça bu sureçleri hastanedede gördüğüm insanlar burda formda okuduğum insanları yaşadıklarını daha iyi anlıyor insan bu defa elimizden bişeey gelmesede dualara bari dilimiz dönüyo onu bari yapalım

hadi bakalım beraberiz seninle

Evet dediğin gibi tüp bebeği birazxıkta biz gözümüzde büyütüyoruz belki ama son çare olarak görüyoruz ben şuna inanıyorum Allah nasip etmediyse tüp bebektende yüz güldürücü sonuçlar alınamayabilir önemli olan sabırla yola devam etmek aşama aşama ki ümitlerimiz tükenmesin her an bbeklerimize olan özlemimizle tutuşalım daha da cesaretlenelim ben ikinciyi denemeden tüp bebeğe geçmiş olsaydım hep aklımda soru işareti kalırdı acaba diye çünkü pko da kendiliğinden bile hamile kalabilme ihtimalin var yumurtan geliştiği müddetçe neden olmasın ki

Dogru diosun canim.. biraz kafami toplamam lazim bunyem de zihnim de cok yorgun..

valla kuzum bu pco nasıl bişey ben hala anlamadım. çok yakın bi tanıdığım yıllarca uğraştı olmadı en son yani 2.tüp denemesinde oldu. ama başka bi tanıdığım, ki ileri derecede pco var onda ilk denemesinde hamile kaldı.. Rabbim ol diyor oluyor işte.. bizim kaderimize de beklemek düştü maalesef. benim durumumda da aslında tüp bebekten başka çare yok. yani burdaki yazılanları okuyunca tabi. ama doktora göre her şey normal..kader kısmette ne varsa onu yaşıyoruz

Vallahi bende yıllardır pko var genç kızlığımdan beri sıkıntılarını çekiyorum hiç bir şekilde çözümü tedavisi yok adet düzensizliği derken şimdi de infertilite çıktı doktor sen hamile kalabilirsin kendiliğinden ama ne kdr sürer belirsiz bu işi hızlandıralım dedi hatta ilk tüp bebeğe sende gerek yok derken şimdi tüp bebeğe dahada yaklaşmış oldum ama hep aşama aşama gittim keşke dememek adına önemli olan Rabbimin ol demesi sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlad nasip etsin Allah bizlere herşeyin bir zamanı var Allah ne zaman nasip ederse ozmn olacak diğer herşey birer vesile bizler için

Kızlar bugun adetimin 7 günü klımeni iceli 4 gün oldu , doktor e2 degerime baktı 72 di daha yükselmemiş cuma bidaha gel dedi degerim nasıl sizce ne zaman aşılama yapılıyo lütfen yazın kızlar
Canım benim aşılams öncesinde e2 hormonu istemedi doktorum o yüzden bilmiyorum

Banada hep sizler sözlerinizle umut oluyorsunuz sonuçtan sonra cok karamsardım sizinle paylaşıp güzel yorumlar alınca içim ferahladı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ben inanıyorum bu haberin arkasından sizinle güzel haberleriniz gelmeye başlayacak şimdi kendimi bekler gibi hepinizin bebiş haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle iyi ki varsınız kızlar

Canım benim aşılams öncesinde e2 hormonu istemedi doktorum o yüzden bilmiyorum

Canim bana sadece asilama oncesi adetin 3 gunu bakildi e2. Gecen ay 70 küsür çıkınca iptal edildi asilamam. Ama arastirinca yuksek cikmasi gereken dönem tedavi olduğumuz zamanmis onu ogrendim. Bide yanlis hatirlamiyosam daha yukseklerde olmasi gerekiyo degerinin. Ama yanlis bilgilendirmeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…