Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim pardon hasrete yazacaktim sana yazmışım

Aşılama sonrası hemen kanama olmadı ama o gün akşam iki kere az az aralıklı oldu normal midir canlar ?

bayanlar birde aşılamadan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler varmı?? bana sadece ağır kaldırma dedi doktor

bayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
Evet canım sooooon derece doğal. İlaçların etkisi 8. gün gibi geri çekilmeye başlıyor. O zamana kadar yoğun kasık ağrısı meme ağrısı bel ağrısı hepsi oluyor

evet evet hepsi var bide bi alaca basladım progesteron jel onun yan etkiside oluyomuş. başka kullanan varmı bu jeli

siz ne ilacı kullanıyorsunuz. ben aşılamadan önce iğne vuruldum farklı bişeymi

evet evet hepsi var bide bi alaca basladım progesteron jel onun yan etkiside oluyomuş. başka kullanan varmı bu jeli

Canım bende aşılamadan önce gonal f kullandım sonra cerrotide verdi doktor en son ovitrelle kullandım aşılamam yapıldı şimdide ceinone gel kullanıyorum bende herhangi bir yan etki yapmadı

benimde aynı şekilde benim sancı var birde sislik var vücudumda ben ilaçlara bağlıyorum ama olabilirmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…