Canim bana sadece asilama oncesi adetin 3 gunu bakildi e2. Gecen ay 70 küsür çıkınca iptal edildi asilamam. Ama arastirinca yuksek cikmasi gereken dönem tedavi olduğumuz zamanmis onu ogrendim. Bide yanlis hatirlamiyosam daha yukseklerde olmasi gerekiyo degerinin. Ama yanlis bilgilendirmeyim seni
Insallah..herkes emeklerinin sonucunu alir fazla uzulmedenhayırlı sonuçlar nasip etsin mevla gönlüne göre versin salıcakla
Tahlil yapmadı sadece yumurta takibi yapıldı gün aşırı gittim ıltrasonda yumurtaların büyüklüğünü ölçtüYa tahlil yaptımı her cagırdıgında peki e2 yumırtanın büyümesine bakılıyomıs sanırım sizi sürekli cagırdımı doktor
bende deolmuştu canım takma kafanaAşılama sonrası hemen kanama olmadı ama o gün akşam iki kere az az aralıklı oldu normal midir canlar ?
Ne sormuştun canım sen? Ben kaçırmışımKızlar bana cvp yokmu kimseden bilen
Bana hiç tahlil yapmadı bu süeçte hep muayeneyle takip etti. 2 veya 3 günde bir çağırdıYa tahlil yaptımı her cagırdıgında peki e2 yumırtanın büyümesine bakılıyomıs sanırım sizi sürekli cagırdımı doktor
bende deolmuştu canım takma kafana
E2 degerime baktı doktor 72 cıktı kac olunca asılama yapılıyo 4 gün olmustu ilaçı içeli iyini sizceNe sormuştun canım sen? Ben kaçırmışım
bayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
Evet canım sooooon derece doğal. İlaçların etkisi 8. gün gibi geri çekilmeye başlıyor. O zamana kadar yoğun kasık ağrısı meme ağrısı bel ağrısı hepsi oluyorbayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
siz ne ilacı kullanıyorsunuz. ben aşılamadan önce iğne vuruldum farklı bişeymi
evet evet hepsi var bide bi alaca basladım progesteron jel onun yan etkiside oluyomuş. başka kullanan varmı bu jeli
Benim doktorumda günlük hayatına devam edebilirsin ama ağır kaldırma dedibayanlar birde aşılamadan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler varmı?? bana sadece ağır kaldırma dedi doktor
ilk aşılaman mı senin??Canım bende aşılamadan önce gonal f kullandım sonra cerrotide verdi doktor en son ovitrelle kullandım aşılamam yapıldı şimdide ceinone gel kullanıyorum bende herhangi bir yan etki yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?