Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben aşılamanın 12. günü test yaptırdım 0.57 çıktı daha önce yazdım zaten bunu yani hamile değilim regl günümede test yaptırdığımda 6 gün vardı fakat dün öğlen ve akşam gece de kanlı akıntı pembe lekelenme oldu bende adet oldum sandım ped falan koydum. ama ne gelen var ne giden ayrıca saydam renkte yapışkan kıvamlı akıntı olmaya başladı, ilk defa böyle birşey oluyor anlamadım karnım adet olacak gibi ağrıyor ara ara bir değişiklik yok. böyle birşey başına gelen var mı klomenden dolayı kist olmuş olabilir mi acaba?

Canim bi daha mi test yaptirsanki acaba.. ben aşılamasız klomen kullandim bir yil once. Kulandiktan 2 3 ay sonra kist yapti
Yan etkilerinde varmis kist olusmasi. Mutlaka git bi doktora bence

kızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
şimdilik adet olmayı bekliyorum.... inşllah sizlerden güzel haberler duyarımm.. rabbim bizleri annelik duygusuyla sınamaz inşallah...

Adet gününü bekleyeyim olmazsa giderim dr zaten 21. Gun teste gidecegim adetin o zaman anlaşılır dr gitmekten yoruldum ya

[QUOdd8999, post: 43741770, member: 297449"]kızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
şimdilik adet olmayı bekliyorum.... inşllah sizlerden güzel haberler duyarımm.. rabbim bizleri annelik duygusuyla sınamaz inşallah...[/QUOTE]
Hep uzuntu her tedavi yeni umut eller hep boş ama inşallah bizede nasip olur bu eşsiz duygu. Üzülme demeyeceğim rahatlayana kadar ağla ben öyle yaptım icine atmak daha kötü oluyor. Ama sakin yilma ben 6 asilama bir tüp bebek yaptırdım ocak ayi gibi 2. Tup bebegi düşünüyorum nasip artik.

Canim yaa cok üzüldüm insallah diğer ay tedavisiz kendiliginden gelir bebegin

Hep uzuntu her tedavi yeni umut eller hep boş ama inşallah bizede nasip olur bu eşsiz duygu. Üzülme demeyeceğim rahatlayana kadar ağla ben öyle yaptım icine atmak daha kötü oluyor. Ama sakin yilma ben 6 asilama bir tüp bebek yaptırdım ocak ayi gibi 2. Tup bebegi düşünüyorum nasip artik.[/QUOTE]
Rabbim cümlesi isteyene nasip etsin gerçekten üzülmemek olmuyor. Bu duyguyu yaşayanlar bilir dışardan biri anlamaz. Ama olmuyor diyede ümitsizliğe kapılmamak lazım. yıllar sonra bebişine kavuşanlar var. Rabbim dualarımızı kabul etsin mucizesiyle mucizelendirsin

bayanlar birşey sormak istiyorum. Bu aşılama olayında doktorun rolü nedir. Her doktor aynı yolumu izliyor. Doktordan doktora fark edermi

çok teşekkür ederim arkadaşlarr rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşillah tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Aaaaaaaa canım ben çok umutluydum resmen şuanda şok oldum
Hayırlısı olsun Allahım tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah

Aaaaaaaa canım ben çok umutluydum resmen şuanda şok oldum
Hayırlısı olsun Allahım tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah
bende adetim geçikince baya bir umutlandım hatta eşimde bu sefer oldu derya demişti ama Allahın bildiği hesapladığı başka birşey varddır.

bende adetim geçikince baya bir umutlandım hatta eşimde bu sefer oldu derya demişti ama Allahın bildiği hesapladığı başka birşey varddır.
Ne diyeceğimi bile bilemiyorum inanki şuanki durumunu çok iyi anlayabiliyorum dediğin gibi herşeyde bir hayır var belki böyle olması daha hayırlı en azından tedavini sağlıklı sıhhatli atlatmış oldun ama şu bir gerçek bebeğine kavuşmana az bir zaman kaldı ben inanıyorum Rabbim bizlerede bu duyguyu tadmayı nasip edecektir. Allah bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eğlesin inşallah bizimde sınavımız bu şekildeymiş demek ki

Benmde oyle oldu kist olmu
Benmde oyle olmustu kist olusmustu ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…