Evet senin ?ilk aşılaman mı senin??
kızlar merhaba ben aşılamanın 12. günü test yaptırdım 0.57 çıktı daha önce yazdım zaten bunu yani hamile değilim regl günümede test yaptırdığımda 6 gün vardı fakat dün öğlen ve akşam gece de kanlı akıntı pembe lekelenme oldu bende adet oldum sandım ped falan koydum. ama ne gelen var ne giden ayrıca saydam renkte yapışkan kıvamlı akıntı olmaya başladı, ilk defa böyle birşey oluyor anlamadım karnım adet olacak gibi ağrıyor ara ara bir değişiklik yok. böyle birşey başına gelen var mı klomenden dolayı kist olmuş olabilir mi acaba?
evet benimdeEvet senin ?
kızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
şimdilik adet olmayı bekliyorum.... inşllah sizlerden güzel haberler duyarımm.. rabbim bizleri annelik duygusuyla sınamaz inşallah...
Hep uzuntu her tedavi yeni umut eller hep boş ama inşallah bizede nasip olur bu eşsiz duygu. Üzülme demeyeceğim rahatlayana kadar ağla ben öyle yaptım icine atmak daha kötü oluyor. Ama sakin yilma ben 6 asilama bir tüp bebek yaptırdım ocak ayi gibi 2. Tup bebegi düşünüyorum nasip artik.[/QUOTE][QUOdd8999, post: 43741770, member: 297449"]kızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
şimdilik adet olmayı bekliyorum.... inşllah sizlerden güzel haberler duyarımm.. rabbim bizleri annelik duygusuyla sınamaz inşallah...
evet veren Rabbim nezaman ol derse ozaman olurçok teşekkür ederim arkadaşlarr rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşillah tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Aaaaaaaa canım ben çok umutluydum resmen şuanda şok oldumkızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
bende adetim geçikince baya bir umutlandım hatta eşimde bu sefer oldu derya demişti ama Allahın bildiği hesapladığı başka birşey varddır.Aaaaaaaa canım ben çok umutluydum resmen şuanda şok oldum
Hayırlısı olsun Allahım tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah
bende adetim geçikince baya bir umutlandım hatta eşimde bu sefer oldu derya demişti ama Allahın bildiği hesapladığı başka birşey varddır.
Problem neden kahnaklı peki ?evet benimde
çok şükür bi problem yok ama olmuyor. Sen gonal F kaç gün kullandınProblem neden kahnaklı peki ?
Benmde oyle olmustu kist olusmustu ondankızlar merhaba ben aşılamanın 12. günü test yaptırdım 0.57 çıktı daha önce yazdım zaten bunu yani hamile değilim regl günümede test yaptırdığımda 6 gün vardı fakat dün öğlen ve akşam gece de kanlı akıntı pembe lekelenme oldu bende adet oldum sandım ped falan koydum. ama ne gelen var ne giden ayrıca saydam renkte yapışkan kıvamlı akıntı olmaya başladı, ilk defa böyle birşey oluyor anlamadım karnım adet olacak gibi ağrıyor ara ara bir değişiklik yok. böyle birşey başına gelen var mı klomenden dolayı kist olmuş olabilir mi acaba?
Anladim simdi basladi adetim yavas yavas 4 gun onceden ama. Peki sen bir tedavi oldun mu sorun cikti mi sonradanBenmde oyle oldu kist olmu
Benmde oyle olmustu olusmustu ondan
Adetin ikinci gününde başladım toplam 12 gün kullanmışım bana 2 kutu vermişti dr ilk 75ml ile başladım sonra 100mlçok şükür bi problem yok ama olmuyor. Sen gonal F kaç gün kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?