beninde ilk aşılamamda olmuştu ağrılar bu aşılamamda dün oldu dünden bu güne henüz bişey yokbayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
merhaba benimde aşılamadan iki gün önce ultrason muayyenem vardı aynı günün akşamı ve ertesi sabahı kahverengi lekelenmelerim olmuştu muhtemelen yumurtalar çatlıyo diye düşünmüştüm yada kontrol sırasında kasıldım ister istemez kendimizi kasıyoruz işlem sırasında biyerler zedelenmiş olabilir korkulacak bişey deildir seninkide içini rahat tutAşılama sonrası hemen kanama olmadı ama o gün akşam iki kere az az aralıklı oldu normal midir canlar ?
vardır hakkında hayırlısı canım üzülme desemde biliyorumki boşa genede umudunu kaybetme ALLAH en kısa zamanda gönlüne göre versin zor süreç ne desek boş mevla sana ve eşine sağlık sıhhat versinkızlar güzel haberler vermeyi çok isterdim ama benidmde negatif test sonucum öğrendiğim andan beri ağlıyorum.... hayırlısı demekten başka elimden birşey gelmiyor adetimde gecikince umutlanmıştım amam crinone diye jel kullanıyorum onu kullanıca adet olamıyormuşsun zaten
şimdilik adet olmayı bekliyorum.... inşllah sizlerden güzel haberler duyarımm.. rabbim bizleri annelik duygusuyla sınamaz inşallah...
Sağol canım çok ağladım emek veriyorsun ister istemez hayaller kuruyorsun ama nasipte yoksa ne yapsan olmayınca olmuyorvardır hakkında hayırlısı canım üzülme desemde biliyorumki boşa genede umudunu kaybetme ALLAH en kısa zamanda gönlüne göre versin zor süreç ne desek boş mevla sana ve eşine sağlık sıhhat versin
evet anlıyorum seni benimde ikinci aşılama denemem dün oldu birincisi başarısız oldu ama ağlamadım çok aşırıda üzülmedim doğrusu iki yıl evvel 12 haftalıkken kalbi durdu ve düşükle sonuçlandı o ağladım çünkü varlığını öğrenip hayalini kurup kaybettiğim o acıyı yaşadığım için ama şimdi birinci tutmadı ikinciye başlayınca birinciyi unuttum inşallah bidahakine sevindirir mevla ve bunu unutursunSağol canım çok ağladım emek veriyorsun ister istemez hayaller kuruyorsun ama nasipte yoksa ne yapsan olmayınca olmuyor
Ben 4.gun basladim 12 gun kullandim bende tembellik var heralde diyordum benle baslayip 10.gun catlatma ignesini vuranlar varAdetin ikinci gününde başladım toplam 12 gün kullanmışım bana 2 kutu vermişti dr ilk 75ml ile başladım sonra 100ml
Ben ankarada gazi universitesi hastanesinde nuray bozkurt hoca var ona gidiyorum simdilik iyiArkadaşlar ankarada yaşayan doktor hastane tavsiyesi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,
İlk kez bu ay 11'inde aşılama yaptırdım, bugün 14. günümdü ve regl olmadım şükür.. Sizce hamilelik testi yaptırmak için daha erken mi?
Ve bu tarihe yakın aşılama yaptıran var mı?
Yok canım öyle düşünme zaten 14. Güne denk geliyor ovulasyon o yüzden geç kalmış sayılmıyorsun tam zamanı önemli olan aslında erken yada geç gelişmesi de değil yumurtanın kaliteli olup spermi dölleyebilmesiBen 4.gun basladim 12 gun kullandim bende tembellik var heralde diyordum benle baslayip 10.gun catlatma ignesini vuranlar var
Canım benim dr 14. Gün kan tahlilinde baktır dedi bence baktırırsan sonuç çıkacaktır bazı kişilerde 12. Gün bile sonuç çıkabiliyor bende cumartesi günü dolduruyorum 14. Günümü hayırlı haberler diliyorumMerhaba arkadaşlar,
İlk kez bu ay 11'inde aşılama yaptırdım, bugün 14. günümdü ve regl olmadım şükür.. Sizce hamilelik testi yaptırmak için daha erken mi?
Ve bu tarihe yakın aşılama yaptıran var mı?
Eylem bende çok korkuyorum test yapmayaCanim idrarda belki cikmayabilir ama kanda kesin çıkar. Benim de bugun 13.günüm ama korkuyorum test yapmaya :)) insallah guzel sonuc alirsin bize de haber ver mutlaka
Evet oyleymis:) Rabbim cumlemize guzel sonuclar almayi nasip etsinYok canım öyle düşünme zaten 14. Güne denk geliyor ovulasyon o yüzden geç kalmış sayılmıyorsun tam zamanı önemli olan aslında erken yada geç gelişmesi de değil yumurtanın kaliteli olup spermi dölleyebilmesi
Eylem bende çok korkuyorum test yapmayaönceden olsa çok sabırsız davranırdım şimdi negatif düşüncesi beni çok korkutuyor acaba testi hiç yapmasam be olur :)
Canim ben ankarada yasamiyorum ama dr icin hep ankaraya gelirim ilk asilamami güler sahin isimli bir dr var onunla yaptik tuttu. Sonra iki asilama daha yaptirdim kendisine onlarda kimyasal oldu. Çok memnun kaldım gözü kapali emanet ederim kendimi ona özel muayene hanesine var google a ismini yaz çıkıyor hemen. Tüp Bebek icin zekai tahire gittimorada yapildi tavsiye etmiyorum ben beğenmedim isini halletmek cok zor. Ikinci tup bebek denemesi icinde başkent Üniversitesi Hastanesi hulusi bülent zeyneloglu var ona gidecegim oda cok ilgileniyor ilgili ama yogun insani bos umut verip aylarca bekletmiyor. Bana 3 asilama yeter direk tup bebek dedi bosuna bekleme yasin gençken daha iyi olur dedi kesinlikle hakliydi. Hala bir gelisme yok ondan sonra 3 asilama daha oldu dr haklı cikti yani. Hulusi beyide tavsiye ederim.[/QUOTE][QUOTE="dddd8999, post: 43747901, member: 29744arkadaşlar ankarada yaşayan doktor hastane tavsiyesi olan var mı?
Zaman yaklaştıkça hrycan artıyor :) inş hayırlısıyla güzl haberler slırız dünde bugünde rüyamda bebek görüyorum ksfsyı yedim resmen :) bol bol dus edicez ve sonucumuza tevekkül edicez inş bu kez negatifi görmeyizNapicaz bilmiyorum surekli karar değiştiriyorum. Yarin regl olmazsam test yaptırıyım diyorum sonra vazgeciyorum. Bi yandan adet beklesem mi diyorum. Yarin ola hayrola:)) kalbim yerinden cikicak nerdeyse. Bugun sanki regl oldum sandim ama sanirim goz yanilmasiydi. Psikoloji diye bisey kalmadi bizde haa:))
Bu arada üniversite hastananesi ama özel gibi zaten hocanın ücreti falan ayrı ilgide ona göre işlerde hızlı ilerliyor.B
Ben ankarada gazi universitesi hastanesinde nuray bozkurt hoca var ona gidiyorum simdilik iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?