Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Naptın canım karar verdin mi :) baktıracakmısın bugün kanda ? Ben yarın baktıracağım artık cumartesi sağlık kuruluşları çalışmıyormuş 1 gün öncesinde de çıkar die düşünüyorum artık

Bu arada üniversite hastananesi ama özel gibi zaten hocanın ücreti falan ayrı ilgide ona göre işlerde hızlı ilerliyor.
Canım bende gazide mesut hocaya gidiyorum ama pek bişey anlatmıyor ben sorularıma cevap istiyorum ondan biraz soğudum

regl oluyorum ( damla damla basladi

Kuzum insallah sen guzel haberler alirsin hakkinda hayırlısı olsun

regl oluyorum ( damla damla basladi
Deme yaaaa
Sen genede kan testine baktır bugün tatlım belki yerleşme kanamasıdır benim drum adet olsanda olmasanda baktır mutlaka demişti. Herşeyin hayırlısı şimdi daha da çok korkmaya başladım ağlamak istiyorum

Tam anlamiyla baslamadi kahve lekeler var su an ama devami gelir kesin..off valla sıkıldım artik yaa

Tam anlamiyla baslamadi kahve lekeler var su an ama devami gelir kesin..off valla sıkıldım artik yaa
Pes etmek yok canım inşallah olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün emek vermeden yemek olmaz derler birgün emeklerimizin karşılığı gelicek

[QUOTE08, post: 43752860, member: 172790"]Canim ben ankarada yasamiyorum ama dr icin hep ankaraya gelirim ilk asilamami güler sahin isimli bir dr var onunla yaptik tuttu. Sonra iki asilama daha yaptirdim kendisine onlarda kimyasal oldu. Çok memnun kaldım gözü kapali emanet ederim kendimi ona özel muayene hanesine var google a ismini yaz çıkıyor hemen. Tüp Bebek icin zekai tahire gittimorada yapildi tavsiye etmiyorum ben beğenmedim isini halletmek cok zor. Ikinci tup bebek denemesi icinde başkent Üniversitesi Hastanesi hulusi bülent zeyneloglu var ona gidecegim oda cok ilgileniyor ilgili ama yogun insani bos umut verip aylarca bekletmiyor. Bana 3 asilama yeter direk tup bebek dedi bosuna bekleme yasin gençken daha iyi olur dedi kesinlikle hakliydi. Hala bir gelisme yok ondan sonra 3 asilama daha oldu dr haklı cikti yani. Hulusi beyide tavsiye ederim.[/QUOTE]

Defnecim sizin problem neyde acaba canım. Niye bu kadar zamandir tutmadi. Cok onemli bisey degil inşallah. Yoksa sebepsiz mi[/QUOTE]
Canim sebepsiz benim hersey gayet normal Eşimde de bende de dr lar nasil olmuyor inanamiyoruz diyo. Nasip boyutundayiz biz

Defnecim sizin problem neyde acaba canım. Niye bu kadar zamandir tutmadi. Cok onemli bisey degil inşallah. Yoksa sebepsiz mi[/QUOTE]
Canim sebepsiz benim hersey gayet normal Eşimde de bende de dr lar nasil olmuyor inanamiyoruz diyo. Nasip boyutundayiz biz[/QUOTE]

Rabbim kismet edecek insallah bir gun canim. Icini ferah tut

Pes etmek yok canım inşallah olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün emek vermeden yemek olmaz derler birgün emeklerimizin karşılığı gelicek
Amin canim inşallah. Ben iyice oldum hasta. Su an napicam onu da bilmiyorum. Tekrar asilama desek para yok yaptıramam. Bi sure beklicez heralde. Daha esimle konusmadim gerci ama.bilmiyorum oyle iste..sozun bittigi an yani

Amin canim inşallah. Ben iyice oldum hasta. Su an napicam onu da bilmiyorum. Tekrar asilama desek para yok yaptıramam. Bi sure beklicez heralde. Daha esimle konusmadim gerci ama.bilmiyorum oyle iste..sozun bittigi an yani
Kendini iyice toparlamadan eşinle konuşma benim dr dediki aşılamadan sonra 3 ay bekleyelim bazen o süre içerisinde de hamilelik olabiliyor dedi yani benim aşılama tutmazsa 2. İçin ben 3 ay bekleyeceğim hem ozamana kadar kafamı toparlar hemde biraz birikim yapmış olurum diye düşünüyorum Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol desin yeter canını da sıkma diyeceğim ama kolay değil biliyorum Allah başka dertlerle sınamasın bizleri ne güzel bak sağlığımız sıhhagimiz yerinde sevdiklerimiz yanımızda insan daha başka ne isteyebilir. En azından tedavimizi oluruz bir şekilde çözümü var elbetteki

Kızlar yok mu hiç güzel haber benim belirtilerim kaybolmaya başladı galiba bende adet olucam göğüslerimde ki hassasiyet geçti resmen söndüler dün sol kasık Ağrı'mdan sabaha kadar uyuyamadım yarın tekrar değerlere bakacak doktor ama artmamıştır diye düşünüyorum jel de artık sürekli tortu şeklinde geri gelmeye başladı . Rabbim hayırlısını versin hepimize

Kaçıncı günün canım ?

Aynı belirtiler bende var göğüslerim puf die söndü ıçlarında ağrı vardı geçti ara sıra kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi jelde tortu gibi geri geliyor dünden beri bugün benim 12. Günüm dr 14. Gün baktır demişti ama yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım

Hadi hayırlısı canım inşallah mübarek cuma günü güzel haberler verirsin bize bende sabah gidicem öğlene belli olur benimde yükseldi mi düştü mü görücem bakalım yine bu gece stresten uyku yok bana

Amin inşallah cuma günü hürmetine güzel sonuçlar nasip Allahım bizlere bende sabah vercem öğlene belli olmuş olur sanırım bu gece bol bol dua edelim inşallah ben sadece kendim için değil herkes için dua edicem inşallah

Rabbim dualarımızı kabul etsin canım bende bu gece hepimiz için bol bol dua edicem Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Bayanlar jelin tortu olarak gelmesi ne anlama geliyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…