Kahverengi mi canimBayanlar jelin tortu olarak gelmesi ne anlama geliyoki
Yok beyaz beyaz topaklarKah
Kahverengi mi canim
Amin insallah ama daha yeni asilamam 5 gun olduBeyazsa iyi canim bence ilaci birakinca iceride birikenler cikmaya basliyor kahvwrengi olynca adet oluyorsun malesef ama senun beyazmis bence bu iyiye isaret hadi hayirli haberlerini aliriz insallah
Ben oyle bi form doldurmadimAşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan önce form doldurdunuzmu çoğul gebelik istiyorum yada istemiyorum diye bir şık varmı?
Benim de bugün 3. Günüm ve ağrım beni korkutuyor umarım normaldir ve göğüslerim de çok ağrıyor senin ağrıyor mu canım dilerim hepimiz hayırlısı ile muradimiza ereriz Mübarek Cuma gecesi ve günü hurmetine Amiiinbayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
Evet benimde cok agrim var hatta dun gece belim karnim adet oluyo gibi agridi sabahtan az oluyor aksama dogru dahada artiyor agriBenim de bugün 3. Günüm ve ağrım beni korkutuyor umarım normaldir ve göğüslerim de çok ağrıyor senin ağrıyor mu canım dilerim hepimiz hayırlısı ile muradimiza ereriz Mübarek Cuma gecesi ve günü hurmetine Amiiin
Benim bu sefer fazla yumurta olusturdu ignelerin dozunu artirarak..asilama günü geldiginde cogul olabilir diye onceden soyledi..tek yumurtaya gore yuzde 10 daha cok sans verdi..o kadarTşk ederim.bugün dr gittim aşılama yapılmasına karar verdi nette araştırırken gördüm öncesinde form dolduruyorsunuz falan yazıyodu ona istinaden sordum.
Benim bu sefer fazla yumurta olusturdu ignelerin dozunu artirarak..asilama günü geldiginde cogul olabilir diye onceden soyledi..tek yumurtaya gore yuzde 10 daha cok sans verdi..o kadar[/QUOTE
inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bir an önce.bende herşey normal çıktı yumurtalarım 20mm ve 17mm arası bir kaçtane var eşimin sperm sayısında sıkıntı varmış aşılma önerdi yarın ilaç vericekBenim bu sefer fazla yumurta olusturdu ignelerin dozunu artirarak..asilama günü geldiginde cogul olabilir diye onceden soyledi..tek yumurtaya gore yuzde 10 daha cok sans verdi..o kadar
Bakalım nasıl bir yol izliycez.
Hayirlisi olsun demek daha vakti zamani var Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsinAşılamanın 15. gününde koskoca bir tek çizgi yine..!
Kendini iyice toparlamadan eşinle konuşmabenim dr dediki aşılamadan sonra 3 ay bekleyelim bazen o süre içerisinde de hamilelik olabiliyor dedi yani benim aşılama tutmazsa 2. İçin ben 3 ay bekleyeceğim hem ozamana kadar kafamı toparlar hemde biraz birikim yapmış olurum diye düşünüyorum Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol desin yeter canını da sıkma diyeceğim ama kolay değil biliyorum Allah başka dertlerle sınamasın bizleri ne güzel bak sağlığımız sıhhagimiz yerinde sevdiklerimiz yanımızda insan daha başka ne isteyebilir. En azından tedavimizi oluruz bir şekilde çözümü var elbetteki
Bi anlama gelmiyor sanırım :) sadece şuandaki belirtilerimizden bahsediyoruz aşılama sonrası 2 gün gene tortu şeklinde geliyordu sonra sıvı halinde gelmeye başladı şimdide tortu halinde geliyor sanırım içerde biriktikçe tortulaşıyorBayanlar jelin tortu olarak gelmesi ne anlama geliyoki
merhaba bende jel kullanıyorum doktor jeli kullandık tansonra gezinin vicut emsin dedi ben evelsigün gezindim bişey yoktu dünde gezindim gene yoktu bu gün yağmurluydu hava dışarı çıkmadım evin içinde ne gezindiysem o dediğiniz gibi geri geldi jel muhakkah gezinmek gerekiyormuş ki vicut emsin jeliYok beyaz beyaz topaklar
Bi arkadas tortu geliyo sanirim tutmadi deyince bende acaba bi isaretmiki bu dedim :)Henuz Eşimle konusmadim gorusemedk daha. ama kararimiz ne olursa olsun dr degistircem buyuk ihtimal. Gerci bu gittigimden memnunum ama prof.a gidecem bu sefer cok iyi bi dr diyorlar. Bakalim daha belli degil. Belki direk tüp diyecekler bize. Oyle de olursa muhtemelen yaza kalir ancak..asilamayi bi kez daha deneme taraftariyim bilmiyorum
Ben calisiyorum kullandiktan sonra hazirlanip ise gidiyorum yeterlidir sanirim :)merhaba bende jel kullanıyorum doktor jeli kullandık tansonra gezinin vicut emsin dedi ben evelsigün gezindim bişey yoktu dünde gezindim gene yoktu bu gün yağmurluydu hava dışarı çıkmadım evin içinde ne gezindiysem o dediğiniz gibi geri geldi jel muhakkah gezinmek gerekiyormuş ki vicut emsin jeli
Pardon yanlis yazmisim :)Bi arkadas tortu geliyo sanirim tutmadi deyince bende acaba bi isaretmiki bu dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?