Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beyazsa iyi canim bence ilaci birakinca iceride birikenler cikmaya basliyor kahvwrengi olynca adet oluyorsun malesef ama senun beyazmis bence bu iyiye isaret hadi hayirli haberlerini aliriz insallah

Aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan önce form doldurdunuzmu çoğul gebelik istiyorum yada istemiyorum diye bir şık varmı?

Tşk ederim.bugün dr gittim aşılama yapılmasına karar verdi nette araştırırken gördüm öncesinde form dolduruyorsunuz falan yazıyodu ona istinaden sordum.

bayanlar aşılamadan sonra kasıklarda ağrısı olan varmı???? ben pazartesi yaptırdım üç gündür ağrı çekiyorum normal mi acaba
Benim de bugün 3. Günüm ve ağrım beni korkutuyor umarım normaldir ve göğüslerim de çok ağrıyor senin ağrıyor mu canım dilerim hepimiz hayırlısı ile muradimiza ereriz Mübarek Cuma gecesi ve günü hurmetine Amiiin

Evet benimde cok agrim var hatta dun gece belim karnim adet oluyo gibi agridi sabahtan az oluyor aksama dogru dahada artiyor agri

Tşk ederim.bugün dr gittim aşılama yapılmasına karar verdi nette araştırırken gördüm öncesinde form dolduruyorsunuz falan yazıyodu ona istinaden sordum.
Benim bu sefer fazla yumurta olusturdu ignelerin dozunu artirarak..asilama günü geldiginde cogul olabilir diye onceden soyledi..tek yumurtaya gore yuzde 10 daha cok sans verdi..o kadar

İ

Aşılamanın 15. gününde koskoca bir tek çizgi yine..!

Henuz Eşimle konusmadim gorusemedk daha. ama kararimiz ne olursa olsun dr degistircem buyuk ihtimal. Gerci bu gittigimden memnunum ama prof.a gidecem bu sefer cok iyi bi dr diyorlar. Bakalim daha belli degil. Belki direk tüp diyecekler bize. Oyle de olursa muhtemelen yaza kalir ancak..asilamayi bi kez daha deneme taraftariyim bilmiyorum

Bayanlar jelin tortu olarak gelmesi ne anlama geliyoki
Bi anlama gelmiyor sanırım :) sadece şuandaki belirtilerimizden bahsediyoruz aşılama sonrası 2 gün gene tortu şeklinde geliyordu sonra sıvı halinde gelmeye başladı şimdide tortu halinde geliyor sanırım içerde biriktikçe tortulaşıyor

Yok beyaz beyaz topaklar
merhaba bende jel kullanıyorum doktor jeli kullandık tansonra gezinin vicut emsin dedi ben evelsigün gezindim bişey yoktu dünde gezindim gene yoktu bu gün yağmurluydu hava dışarı çıkmadım evin içinde ne gezindiysem o dediğiniz gibi geri geldi jel muhakkah gezinmek gerekiyormuş ki vicut emsin jeli

Bi arkadas tortu geliyo sanirim tutmadi deyince bende acaba bi isaretmiki bu dedim :)

Ben calisiyorum kullandiktan sonra hazirlanip ise gidiyorum yeterlidir sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…