Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım uzman kişilere gitmek çok önemli özellikle tüp bebek uzmanı olmasınsds dikkat rtmek gerekiyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun mucizene hem maddi hemde manevi olarak gerçekten zorlayıcı bir tedavi Allah yardımcımız olsun bu süreçte

Kızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin

Kızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin
Amin canim Allah guzel haberler almayi nasip etsin insallahhhhhh hamileyimmmmmm yazarsin burdan amin

Canımm bütün dualarım seninle ve senin gibi bekleyenlerle.. Allahım ve tüm melekler yanınızda olsun.. Hemen yaz bizee aklım sende..

Kızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyim Anestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten

Canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırsın senin de yüzün güler Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun tez vakitte dualarımdasınız

Ben ekim ayında çektirdim canım netten bende öyle şeyler okudum ki korkudan kaçacaktım nerdeyse ama hiçte öyle olmadı tabi ki hiç hissetmiyor değilsin adet sancısının biraz fazlasını hissediyorsun ama sadece 10-20 saniye kadar sürüyor derin derin nefes alıp ver kendini kasma çünkü kasarsan tüpler kapalı gözükebilirmiş bidaha çekilmesi gerekse korkmadan çektiririm abartıldığı gibi değil rahat ol anestezi almak çok gereksiz kaldı ki çocuk doğurmak için bukadarcık acıyı da çekelim artık dimi

Ohhh içimi rahatlattın canım çoook teşekkür ederim:) ben de aynı şeyi söylüyorum kendime. İnsanlar normal doğum yapıyor yani ve her acıya değer gerçekten. Ama korkmadım da değil :) Dreamweaver

Canımm bütün dualarım seninle ve senin gibi bekleyenlerle.. Allahım ve tüm melekler yanınızda olsun.. Hemen yaz bizee aklım sende..
Amin tatlım çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip eder. Kanı verdim sonuç bekliyorum şimdi tahminim akşama kadar belli olur. Allah hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşalllah

Ben çektirdim canım aynı dediğin gibi burda yazılanları okunca korka korka gittim ama inanki hiç bişey yok ben hiç acı hissetmemiştim

Canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırsın senin de yüzün güler Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun tez vakitte dualarımdasınız
Allah razı olsun tatlım. Umud ediyorum ki senin değerinde yükselmiştir. Sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun inşallah.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim cümlesi isteyene nasip etsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu:)

bende ekim ayında çektirdim. sizin gibi çok şeyler okudum ve korktum benim acıeşim çok düşüktür kan aldırırken bile içim gider onun için kendime güvenemedim anestezili çektirdim. Doktorum çok söyledi gerek yok sen doğum yapacaksın bu bişey değil adet sancısı gibi diye ama dediğim gibi ben kendime güvenemedim.

Amin inşallah sizlere güzel haber vericem :) beklemek çok heycanlı kalbim duracak sanki
Hadi hayırlısı canm inşallah sonucun pozitiftir mübarek günde güzel haberi alırsınnn. Bende çok heyecanlıyım 8. gün daha ama zaman geçmiyor kalbim pır pırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…