bencedeBen calisiyorum kullandiktan sonra hazirlanip ise gidiyorum yeterlidir sanirim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım uzman kişilere gitmek çok önemli özellikle tüp bebek uzmanı olmasınsds dikkat rtmek gerekiyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun mucizene hem maddi hemde manevi olarak gerçekten zorlayıcı bir tedavi Allah yardımcımız olsun bu süreçteHenuz Eşimle konusmadim gorusemedk daha. ama kararimiz ne olursa olsun dr degistircem buyuk ihtimal. Gerci bu gittigimden memnunum ama prof.a gidecem bu sefer cok iyi bi dr diyorlar. Bakalim daha belli degil. Belki direk tüp diyecekler bize. Oyle de olursa muhtemelen yaza kalir ancak..asilamayi bi kez daha deneme taraftariyim bilmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok beklemeden mucizenize kavuşursunuzAşılamanın 15. gününde koskoca bir tek çizgi yine..!
Amin canim Allah guzel haberler almayi nasip etsin insallahhhhhh hamileyimmmmmm yazarsin burdan aminKızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Amin canim Allah guzel haberler almayi nasip etsin insallahhhhhh hamileyimmmmmm yazarsin burdan amin
Canımm bütün dualarım seninle ve senin gibi bekleyenlerle.. Allahım ve tüm melekler yanınızda olsun.. Hemen yaz bizee aklım sende..Kızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin
Canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırsın senin de yüzün güler Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun tez vakitte dualarımdasınızKızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin
Ben ekim ayında çektirdim canım netten bende öyle şeyler okudum ki korkudan kaçacaktım nerdeyse ama hiçte öyle olmadı tabi ki hiç hissetmiyor değilsin adet sancısının biraz fazlasını hissediyorsun ama sadece 10-20 saniye kadar sürüyor derin derin nefes alıp ver kendini kasma çünkü kasarsan tüpler kapalı gözükebilirmiş bidaha çekilmesi gerekse korkmadan çektiririm abartıldığı gibi değil rahat ol anestezi almak çok gereksiz kaldı ki çocuk doğurmak için bukadarcık acıyı da çekelim artık dimiKızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyimAnestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten
Ohhh içimi rahatlattın canım çoook teşekkür ederim:) ben de aynı şeyi söylüyorum kendime. İnsanlar normal doğum yapıyor yani ve her acıya değer gerçekten. Ama korkmadım da değil :)Ben ekim ayında çektirdim canım netten bende öyle şeyler okudum ki korkudan kaçacaktım nerdeyse ama hiçte öyle olmadı tabi ki hiç hissetmiyor değilsin adet sancısının biraz fazlasını hissediyorsun ama sadece 10-20 saniye kadar sürüyor derin derin nefes alıp ver kendini kasma çünkü kasarsan tüpler kapalı gözükebilirmiş bidaha çekilmesi gerekse korkmadan çektiririm abartıldığı gibi değil rahat ol anestezi almak çok gereksiz kaldı ki çocuk doğurmak için bukadarcık acıyı da çekelim artık dimi
Amin tatlım çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip eder. Kanı verdim sonuç bekliyorum şimdi tahminim akşama kadar belli olur. Allah hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşalllahCanımm bütün dualarım seninle ve senin gibi bekleyenlerle.. Allahım ve tüm melekler yanınızda olsun.. Hemen yaz bizee aklım sende..
Ben çektirdim canım aynı dediğin gibi burda yazılanları okunca korka korka gittim ama inanki hiç bişey yok ben hiç acı hissetmemiştimKızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyimAnestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten
Allah razı olsun tatlım. Umud ediyorum ki senin değerinde yükselmiştir. Sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun inşallah.Canım inşallah bu mübarek günde güzel haberi alırsın senin de yüzün güler Rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun tez vakitte dualarımdasınız
Bi anlama gelmiyor sanırım :) sadece şuandaki belirtilerimizden bahsediyoruz aşılama sonrası 2 gün gene tortu şeklinde geliyordu sonra sıvı halinde gelmeye başladı şimdide tortu halinde geliyor sanırım içerde biriktikçe tortulaşıyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim cümlesi isteyene nasip etsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu:)Kızlar kan vermek için hastaneye gidiyorum lütfen benim için dua edin size inşallah güzel haberler verebileyim. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürücü sonucu almayı nasip etsin
bende ekim ayında çektirdim. sizin gibi çok şeyler okudum ve korktum benim acıeşim çok düşüktür kan aldırırken bile içim gider onun için kendime güvenemedim anestezili çektirdim. Doktorum çok söyledi gerek yok sen doğum yapacaksın bu bişey değil adet sancısı gibi diye ama dediğim gibi ben kendime güvenemedim.Kızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyimAnestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten
Amin inşallah sizlere güzel haber vericem :) beklemek çok heycanlı kalbim duracak sankiİnşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim cümlesi isteyene nasip etsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu:)
Hadi hayırlısı canm inşallah sonucun pozitiftir mübarek günde güzel haberi alırsınnn. Bende çok heyecanlıyım 8. gün daha ama zaman geçmiyor kalbim pır pırr.Amin inşallah sizlere güzel haber vericem :) beklemek çok heycanlı kalbim duracak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?