Çok teşekkürler canım valla siz öle diince rahatlıyorum.. Hayırlısıyla bitsin ve bir problem olmasın da öle ya da böle dayanıcam ağrısa da..bende ekim ayında çektirdim. sizin gibi çok şeyler okudum ve korktum benim acıeşim çok düşüktür kan aldırırken bile içim gider onun için kendime güvenemedim anestezili çektirdim. Doktorum çok söyledi gerek yok sen doğum yapacaksın bu bişey değil adet sancısı gibi diye ama dediğim gibi ben kendime güvenemedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım uzman kişilere gitmek çok önemli özellikle tüp bebek uzmanı olmasınsds dikkat rtmek gerekiyor inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun mucizene hem maddi hemde manevi olarak gerçekten zorlayıcı bir tedavi Allah yardımcımız olsun bu süreçte
Canim ben fakultede cektirdim o acıyı asla unutamam. Seni korkutmak değil amacim. Ama sanirim oranın kullandigi alet makine her neyse eski model mi biseydi. Ozel hastenede cektiren ardaslarimin hicbiri aci cekmedi. Arada cok fark var demekkiKızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyimAnestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten
Amin tatlım çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip eder. Kanı verdim sonuç bekliyorum şimdi tahminim akşama kadar belli olur. Allah hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşalllah
canım sen regl mi oldun yoksaAyy sen bugun test mi yaptirdiinnn..hadi hayirli haberlerle gel insallahhh
Amin inşallah tatlım Allah hepimize yüz güldürücü sonuçlar nasip etsin. Rabbim kimseyi annelik duygusuyla sınamasınHadi hayırlısı canm inşallah sonucun pozitiftir mübarek günde güzel haberi alırsınnn. Bende çok heyecanlıyım 8. gün daha ama zaman geçmiyor kalbim pır pırr.
Evime yakın hastane yok malesef hemen yakındaki polikliniğe gittim verdimKani acilde verseydin canim br saatte cikiyor
İnşallah canım bu kez çok uğraştırmadan bebişin seninle olur. Yeni tedavi yeni umutlar Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok mutlu oldumDun konustum esimle. Yarin sabah ayni doktorumuza gidecez. Eger icimize sinmezse pazartesi bahsettigim prof a gidecez. esim Istersen tekrardan asilama yaptiralim dedi cok mutlu oldum :))
İnşallah bakalım heycanlı bekleyişler başladı :) inşallah sonuç negatif değildirAyy sen bugun test mi yaptirdiinnn..hadi hayirli haberlerle gel insallahhh
Genede bi kan yesti yaptırmanı tavsiye ediyorum belkide yerleşme kanaması olmuştur kan testi yaptırmamıştın diöiCanim ben fakultede cektirdim o acıyı asla unutamam. Seni korkutmak değil amacim. Ama sanirim oranın kullandigi alet makine her neyse eski model mi biseydi. Ozel hastenede cektiren ardaslarimin hicbiri aci cekmedi. Arada cok fark var demekki
inşallah tutmuştur canım tutmasada her ay yeni umutlar başlıyor bunu sakın unutma birde formda falan yaptığım araştırmalara göre eninde sonunda hamile kalınıyor onu anladım sadece zaman ve imtihanİnşallah bakalım heycanlı bekleyişler başladı :) inşallah sonuç negatif değildir
Hiç korkma canım ben şahsen dişçide bundan daha cok acı duyuyorumOhhh içimi rahatlattın canım çoook teşekkür ederim:) ben de aynı şeyi söylüyorum kendime. İnsanlar normal doğum yapıyor yani ve her acıya değer gerçekten. Ama korkmadım da değil :)Dreamweaver
Evet aslında önceki aylara baktığımda aşılama ile çok fazla hamile kalanlar olmuş ama kasım ayında bi uğursuzluk var sanırım bu topikte güzel haber alamadık doğru düzgün bide herşeye hazırlıklıyım die kendi kendimi kandırıprum sanırım şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim çok korkuyoruminşallah tutmuştur canım tutmasada her ay yeni umutlar başlıyor bunu sakın unutma birde formda falan yaptığım araştırmalara göre eninde sonunda hamile kalınıyor onu anladım sadece zaman ve imtihan
kaçta çıkacak canım sonucun bende seninle birlikte heyecanla bekliyorum hadi umut ol bizeeee :*Evet aslında önceki aylara baktığımda aşılama ile çok fazla hamile kalanlar olmuş ama kasım ayında bi uğursuzluk var sanırım bu topikte güzel haber alamadık doğru düzgün bide herşeye hazırlıklıyım die kendi kendimi kandırıprum sanırım şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim çok korkuyorum
Baktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsınSenin durumun nedir tatlım baktırdın mı tekrar ? Bence durum ortadaaa ve güzel haberler çoook yakında inşallahhhh :)Dreamweaver
Ya yeminle her dakika girip bakıyorum internetten ama hala açıklanmadıkaçta çıkacak canım sonucun bende seninle birlikte heyecanla bekliyorum hadi umut ol bizeeee :*
Seni bekliyorum bende heyecanla kendimi bekler gibiyim inşallah pozitifi görürsün canımYa yeminle her dakika girip bakıyorum internetten ama hala açıklanmadısınava girmiş öğrenci gibi hissediom kendimi resmen sınav sonucu beklio gübiyim :)
İnşallah çok teşekkür ederim. Bugün sizde baktıracaktınız sanırım sonuç belli oldu mu ?Seni bekliyorum bende heyecanla kendimi bekler gibiyim inşallah pozitifi görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?