Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkürler canım valla siz öle diince rahatlıyorum.. Hayırlısıyla bitsin ve bir problem olmasın da öle ya da böle dayanıcam ağrısa da..

Dun konustum esimle. Yarin sabah ayni doktorumuza gidecez. Eger icimize sinmezse pazartesi bahsettigim prof a gidecez. esim Istersen tekrardan asilama yaptiralim dedi cok mutlu oldum :))

Canim ben fakultede cektirdim o acıyı asla unutamam. Seni korkutmak değil amacim. Ama sanirim oranın kullandigi alet makine her neyse eski model mi biseydi. Ozel hastenede cektiren ardaslarimin hicbiri aci cekmedi. Arada cok fark var demekki

Ayy sen bugun test mi yaptirdiinnn..hadi hayirli haberlerle gel insallahhh

bu arada kızlar az önce bende farklı bir doktordan geldim ankarada yaşayanlar için söylüyorum başkent hat. hulusi hocaya gittm sabah sekizde gittim 10:30 da muayene olabildim felaket sıra vardı bana 2. kez aşılamayı deneyelim ama 3 de tüp bebeğe geçelim dedi. sonra baktıki benim yumurtam çatlamamış kist olmuş, bir ay ara verelim dinlen kendini toparla bi dahaki aya tekrar başlayalım dedi. ama ben birdaha o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çok bekledim.
burdan sizleri takipteyim kızla bol bebişli günler

Hadi hayırlısı canm inşallah sonucun pozitiftir mübarek günde güzel haberi alırsınnn. Bende çok heyecanlıyım 8. gün daha ama zaman geçmiyor kalbim pır pırr.
Amin inşallah tatlım Allah hepimize yüz güldürücü sonuçlar nasip etsin. Rabbim kimseyi annelik duygusuyla sınamasın

Dun konustum esimle. Yarin sabah ayni doktorumuza gidecez. Eger icimize sinmezse pazartesi bahsettigim prof a gidecez. esim Istersen tekrardan asilama yaptiralim dedi cok mutlu oldum :))
İnşallah canım bu kez çok uğraştırmadan bebişin seninle olur. Yeni tedavi yeni umutlar Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok mutlu oldum

Genede bi kan yesti yaptırmanı tavsiye ediyorum belkide yerleşme kanaması olmuştur kan testi yaptırmamıştın diöi

İnşallah bakalım heycanlı bekleyişler başladı :) inşallah sonuç negatif değildir
inşallah tutmuştur canım tutmasada her ay yeni umutlar başlıyor bunu sakın unutma birde formda falan yaptığım araştırmalara göre eninde sonunda hamile kalınıyor onu anladım sadece zaman ve imtihan

inşallah tutmuştur canım tutmasada her ay yeni umutlar başlıyor bunu sakın unutma birde formda falan yaptığım araştırmalara göre eninde sonunda hamile kalınıyor onu anladım sadece zaman ve imtihan
Evet aslında önceki aylara baktığımda aşılama ile çok fazla hamile kalanlar olmuş ama kasım ayında bi uğursuzluk var sanırım bu topikte güzel haber alamadık doğru düzgün bide herşeye hazırlıklıyım die kendi kendimi kandırıprum sanırım şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim çok korkuyorum

kaçta çıkacak canım sonucun bende seninle birlikte heyecanla bekliyorum hadi umut ol bizeeee :*

Senin durumun nedir tatlım baktırdın mı tekrar ? Bence durum ortadaaa ve güzel haberler çoook yakında inşallahhhh :) Dreamweaver
Baktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın

Ya yeminle her dakika girip bakıyorum internetten ama hala açıklanmadı sınava girmiş öğrenci gibi hissediom kendimi resmen sınav sonucu beklio gübiyim :)
Seni bekliyorum bende heyecanla kendimi bekler gibiyim inşallah pozitifi görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…