Pardon canım yazmışsın yeni gördüm :) hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Tebrik ediyorum lütfen benim için dua edin hamilelerin duası kabul olur derlerBaktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın
Maşallah darııs başımıza inşallah. Rabbim senin yüzüne güldüğü bize de gülsün inşallah. Allah kucağına da almayı nasip etsin canm nasıl duyguların ?Baktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın
hayırlı olsun Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkesede nasip etsinBaktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın
Dün geceden beri ağlıyorum şuanda bile halimi görseniz ağladım ağlayacam hem sonucu 4 gözle bekliyorum hemde çok korkuyorum zaman durdu sanki benim içinlady1234 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım seni çok iyi anlıyorum test gününe kadar hayırlısı falan diyoruz kan verdiğim gün ya olmamışssa nolur olmuş olsun diye dua ediyoruz
insallah insallahDün geceden beri ağlıyorum şuanda bile halimi görseniz ağladım ağlayacam hem sonucu 4 gözle bekliyorum hemde çok korkuyorum zaman durdu sanki benim içinyalvarıyorum Allahım ne olur bu kez olsun
Evet canim maalesef dun oldumcanım sen regl mi oldun yoksa
Yok kuzum yaptirmadim gerek yok ki masallah pihti pihti akiyo. Zaten yarin dr gidecem. Senin sonuc ciksin artik yaa cok heyecanlandim. Arayip sor bi taneGenede bi kan yesti yaptırmanı tavsiye ediyorum belkide yerleşme kanaması olmuştur kan testi yaptırmamıştın diöi
Allahimm yaaa cok mutlu oldum masallah sana. tebrik ediyorum canim insalalh saglikla gelişir kucagina da alırsınBaktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın
Canııııım okadar sevindim kiiiiii küt küt atio kalbim :))) Allah beraberinde olsunnnnn sağlıkla huzurla keyifleeee alın bebişinizi kucağınızaaaaaa.. Ve bizim için de dualar aynnnen devam:))))Teşekkür ederim kızlar lafta değil gerçekten dualarımdasınız tez Zaman'da inşallah hepiniz güzel haberleri alırsınız umudunu yitirmeyin pes etmeyin benim daha önceden dış gebelik ve düşüğüm vardı haşimoto tiroidi hastasıyım çoğu doktor zor demişti ama ben hep Rabbime inandım herşeyin hayırlısını güzelini o bilir neylerse güzel eyler dualarım sizinle
ilk aşılamam bundan once 3 ay klomen kullanmıştımays27 canım senin kaçıncı aşılaman
İnşallah canım hayırlısı şimdide kese stresi başlar sonrada kalp atışı Nasıl geçer günler bi düşünce aldı şimdiden beni rahim filminin etkisi büyük sanırım gebe kalma konusunda inşallah seninde temiz çıkar herşey önümüzdeki ay bebiş haberi verirsin bizeCanııııım okadar sevindim kiiiiii küt küt atio kalbim :))) Allah beraberinde olsunnnnn sağlıkla huzurla keyifleeee alın bebişinizi kucağınızaaaaaa.. Ve bizim için de dualar aynnnen devam:))))
Ahhhh bal damlio ağzından baallllll :) Ben pko'yum ilk aşılama biliosun maalesef.. Sanırım direk tüpe geçme fikrine gittikçe ısınıyorum.. Bakalım yarın bir bitsin de hayırlısıyla.. senin sorunun neydi tatlım?İnşallah canım hayırlısı şimdide kese stresi başlar sonrada kalp atışı Nasıl geçer günler bi düşünce aldı şimdiden beni rahim filminin etkisi büyük sanırım gebe kalma konusunda inşallah seninde temiz çıkar herşey önümüzdeki ay bebiş haberi verirsin bize
Pko gözünü korkutmasın etlimde de var 3 çocuğu var ama , o yüzden içini ferah tut vaktini bekliyordur bence rahim filminden sonraki ay beklemeden tedavini sürdür canım tüpte başarı yüzdesi de çok yüksek bakarsın belki de kendiliğinden geliverir bebişin.Benim haşimoto tiroidim var değerlerim sapıtıyor genelde hormonlar dengede olmayınca yumurtlamada falan sorun oluyordu bazen aylarca adet olamıyordum şimdi de gebelik boyunca kontrol altında olması gerekiyormuşAhhhh bal damlio ağzından baallllll :) Ben pko'yum ilk aşılama biliosun maalesef.. Sanırım direk tüpe geçme fikrine gittikçe ısınıyorum.. Bakalım yarın bir bitsin de hayırlısıyla.. senin sorunun neydi tatlım?
Tüh ya neden öyle uzun sürmüş bir saatlik tahlil iki gün beklenir mi şimdi özel hastane falan varsa yakınında orda bi baktır canım bende çatlicam meraktanSonunda birine ulaşabildim benim tahlil pazartesi gününe belli olucakmıştekrar kan vermem gerekecek bilseydim hiç gitmezdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?