Ahh ne güzel dedin gebelik boyunca die:) Canım yaa çok sevindim gerçektennnnn..Pko gözünü korkutmasın etlimde de var 3 çocuğu var ama , o yüzden içini ferah tut vaktini bekliyordur bence rahim filminden sonraki ay beklemeden tedavini sürdür canım tüpte başarı yüzdesi de çok yüksek bakarsın belki de kendiliğinden geliverir bebişin.Benim haşimoto tiroidim var değerlerim sapıtıyor genelde hormonlar dengede olmayınca yumurtlamada falan sorun oluyordu bazen aylarca adet olamıyordum şimdi de gebelik boyunca kontrol altında olması gerekiyormuş
ayyy zor bekleyiş bi devlet hastanesinin aciline gitsen yapmazlarmı testi? ben ilk evlendiğim sıralarda mide bulantısıyla acile gitmiştim hamilelik olabilirmi dediler olabilir belki dedim test yapmışlardı bir saat sonra çıkmıştı sonuçSonunda birine ulaşabildim benim tahlil pazartesi gününe belli olucakmıştekrar kan vermem gerekecek bilseydim hiç gitmezdim ya
Gozunaydin canim çok sevindimmm Mübarek Cuma gününde seni sevindiren Rabbim bizi de sevindirsin İNŞAALLAH senin hamileligini de hayirlisiyla tamamına erdirsin kurban olduğum Rabbime çok çok çok şükürler olsun :) :) :)Kızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Polikliniği aradıktan hemen sınra tekrar baktım internete girmişler sonucu
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
Allah razı olsun. Gerçketen çok dua ettim dünden beri göz yaşım dinmedi hergece agizli gizli ağlıyordum eşim görmesin üzüldüğümü ağladığımı diye Allahım isteyen herkese hamile kalmayı nasip etsin bunu tüm içtenliğimle söylüyorum çünkü bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Şimdi benim için farklı bir süreç başlıyor inşallah Rabbim bu yolda da işimi rast getirir sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder. Allahım dualarımı kabul etti aciz kulunun yalvarışlarını duyduGozunaydin canim çok sevindimmm Mübarek Cuma gününde seni sevindiren Rabbim bizi de sevindirsin İNŞAALLAH senin hamileligini de hayirlisiyla tamamına erdirsin kurban olduğum Rabbime çok çok çok şükürler olsun :) :) :)
Canııım çok sevindimmm sonunda topiğimiz bebişli günlerine geldiii inşi değeelwrin artar bebişini sağsalim kucağına alırsın inşş bizlere bol bol dua etmeyi unutma canımmmAllah razı olsun. Gerçketen çok dua ettim dünden beri göz yaşım dinmedi hergece agizli gizli ağlıyordum eşim görmesin üzüldüğümü ağladığımı diye Allahım isteyen herkese hamile kalmayı nasip etsin bunu tüm içtenliğimle söylüyorum çünkü bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Şimdi benim için farklı bir süreç başlıyor inşallah Rabbim bu yolda da işimi rast getirir sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder. Allahım dualarımı kabul etti aciz kulunun yalvarışlarını duyduçok şükürler olsun.
Ayy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere artikKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
Hayirli olsun canim cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsinKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Canım gözünaydın Rabbim sağ salim tutunmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerleri düşünme hayırlısıyla katlar çok sevindim Allah bizim gibi isteyen tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun senden umutluydum yanılmadım yuppiiiiiiiiKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Cok sevindim cnm ,gözün aydın ayy cok guzel bi haber rabbim inş bizede yasatır, Rabbim nazarlardan korusun ,maşallahKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Cnm ya bende cektirdim cok acıdı ya doktor cekemedi daha sınra cektirdim anasteziyle ben o acıya dayanamadım ama kişiden kişiye degişirdir belkiKızlar bu arada hsg çektirenler lütfen paylaşır mı? Öyle fena şeyler okudum ki nette vazgeçemek üzereyimAnestezi bile alan armış yahu nedir buuuu Yarın çektiricem mutlaka vazgeçmicem tabii ama endişeliyim gerçekten
Gpzunnnnn aydin caniiimKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Bende bu hafta yeğenlerimi kaldırdım Can'ım kaç kere olacağı varsa olur Rabbim onu sana gönderdiyse tabi yinede dikkat etmekte fayda var bidaha kaldırma sen yinedeKızlar ben unutup yorgan kaldırdım bir odadan diğer odaya biraz mesafe var bir şey olur mu çok endişe ettim ama Hasbunallahi ve nimel vekil diyorum
Benim ilk hcg değerim aşılamanın 12. Günü 6.81 civarı çıkmıştı doktor geç döllenme olabilir demişti o yüzden öyle bi değer çıktı canım farklı bir test değil :) sadece rahim şekline bakarak genelde gebelik var yok demesi için çok erken 12. Günü beklemen en mantıklısı ozaman kanda belli olurbayanlar bir şey soracağım ilk aşılamam olduğu için kafamda deli sorularbu test yaptıranlar 6,75 falan gibi değerler yazıyorya o neyin değiri genelde hamile olanlar 200'lü 300'lü bişeyler söylüyorlar. farklı testlermi yapılıyor. Birde 5 gün oldu yaptıralı doktora gitsem rahim hareketinden anlamazlarmı bişey olup olmadığını
Tahminen En geç Çarşamba'ya olursun diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun inşallahBugün doktordan geldim bi yumırtam var degerim e2 degerimde 153 olmus pazartesi bidaha gel dedi nezaman olcam aşılama acaba adetimin 10 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?