Allah razi olsun canım darısı sana isteyen herkese inşallah sonunda güzel olur
Canııım çok sevindimmm sonunda topiğimiz bebişli günlerine geldiii inşi değeelwrin artar bebişini sağsalim kucağına alırsın inşş bizlere bol bol dua etmeyi unutma canımmm
Ayy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere artik
Hayirli olsun canim cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsin
Canım gözünaydın Rabbim sağ salim tutunmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerleri düşünme hayırlısıyla katlar çok sevindim Allah bizim gibi isteyen tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun senden umutluydum yanılmadım yuppiiiiiiii
Cok sevindim cnm ,gözün aydın ayy cok guzel bi haber rabbim inş bizede yasatır, Rabbim nazarlardan korusun ,maşallah
Gpzunnnnn aydin caniiim)) ben demistim cok olumlu hissediorum senle ilgili die :)) mutlulugun daim olsunn sagliklaaaaa gelsin bebisinizzzz. Bizler icin de dualarin devam etsin..
tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar çok teşekkür ediyorum. Allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum. Ayağımı sürüdüm artık bakalım peşimden kimler güzel haberlerle gelecek. Hepiniz için dua ediyorum Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Bol bol dua edicem hatta okunmuş tespihim var dileğim kabul olduğu için dağıtmaya başlayacağım isteyen olursa gönderebilirim. Birde bana isim verirseniz tek tek kendi adınıza dua edebilirim.
Doktorum tekrar klomen verdi kistim kuculmus bu ay gun asiri iliski verdi adet olunca tekrar gtcem asilama icn baslicazAnladim simdi basladi adetim yavas yavas 4 gun onceden ama. Peki sen bir tedavi oldun mu sorun cikti mi sonradan
Tesekkur ederim iste insan sabirsizlaniyorBenim ilk hcg değerim aşılamanın 12. Günü 6.81 civarı çıkmıştı doktor geç döllenme olabilir demişti o yüzden öyle bi değer çıktı canım farklı bir test değil :) sadece rahim şekline bakarak genelde gebelik var yok demesi için çok erken 12. Günü beklemen en mantıklısı ozaman kanda belli olur
Masallah arkadasim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder ins bize ugurlu gelirsn umarim duanda bizede yer verirmisinKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Polikliniği aradıktan hemen sınra tekrar baktım internete girmişler sonucu
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin gözün aydın dikkat et kendine amanKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
benim adım sultan banada dua et canımKızlar çok teşekkür ediyorum. Allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum. Ayağımı sürüdüm artık bakalım peşimden kimler güzel haberlerle gelecek. Hepiniz için dua ediyorum Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Bol bol dua edicem hatta okunmuş tespihim var dileğim kabul olduğu için dağıtmaya başlayacağım isteyen olursa gönderebilirim. Birde bana isim verirseniz tek tek kendi adınıza dua edebilirim.
seninde gözün aydın canım kasım mucizeleri lady ve sen gerçekten ikiniz içinde çok sevindim ve duygulandım sizin adınıza mevla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBaktırdım sabah kan verdim öğlen aldım sonucu Rabbim e şükürler olsun salı günü 6,82 olan değerim bugün 54.89 olmuş haftaya cuma ya kadar jeli kullanıp cuma kontrole gelmemi söyledi doktor hepiniz bana umut oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederim şimdi inşallah sıra sizde Allahım tez vakitte bu sayfada gönül bağı kurduğum bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın
O sabırsızlık hiç bitmiyor pozitifi görünce kese için bekliyorsun keseyi görünce kalp atışı sonra testleri taramaları vs derken hep bi heyecan hep bi stres dilerim en yakın Zaman'da güzel haberleri alırsın sende inşallahTesekkur ederim iste insan sabirsizlaniyor
Amin Can'ım Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin sizden de güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallahseninde gözün aydın canım kasım mucizeleri lady ve sen gerçekten ikiniz içinde çok sevindim ve duygulandım sizin adınıza mevla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tamam cnm her duamdasın inş. Bu ay güzel haberlerini duymayı bekliyorumbenim adım sultan banada dua et canım
Masallah arkadasim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder ins bize ugurlu gelirsn umarim duanda bizede yer verirmisin
Çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahım tüm isteyenleri mucizesine kavuşturdun inş. Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum sultan ve lia dualarımdasınız her duamdan sonra ismizi anacağım. İnşallah bı ay sizden güzel haberler duymayı bekliyorum.canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin gözün aydın dikkat et kendine aman
Ahhh canimmm cooook tesekkur ederimmm! Dualarla inancla ve sabirla hepimiz ,utluluga kavusucaz insallah.. eksik etme duani cok tesekkurlerrrÇok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahım tüm isteyenleri mucizesine kavuşturdun inş. Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum sultan ve lia dualarımdasınız her duamdan sonra ismizi anacağım. İnşallah bı ay sizden güzel haberler duymayı bekliyorum.
Canım bende istiyorummmm adım derya şimdiden allah razı olsunÇok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allahım tüm isteyenleri mucizesine kavuşturdun inş. Sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum sultan ve lia dualarımdasınız her duamdan sonra ismizi anacağım. İnşallah bı ay sizden güzel haberler duymayı bekliyorum.
Tamam canım derya,sultan,Lia adına her duamdasınız. İnşallah güzel haberlerinizi alırım.Canım bende istiyorummmm adım derya şimdiden allah razı olsun
Aman yarabbimmn ne guzel bir haber bu boyle yaa cok mutlu oldum kuzummm Allahin devamini getirsin insallahhhKızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Amin insallahO sabırsızlık hiç bitmiyor pozitifi görünce kese için bekliyorsun keseyi görünce kalp atışı sonra testleri taramaları vs derken hep bi heyecan hep bi stres dilerim en yakın Zaman'da güzel haberleri alırsın sende inşallah
Canım benimdw kistim olmuş bu ay başlayamadık 2. Aşılamadan sonra tüpe gwçwlim aşılamanın tutması benim içğn biraz zormuş kısmet belki bu ay olur belli mi olur allahın işiKizlar biliyosunuz ilk aşılamam tutmadi. Bugun dr gittik esimle ikinci asilamaya başlayalım diye. Dr hayret etti niye tutmaduli diye. Neyse kistim varmis bu ay bekleyelim diger ay baslayalim o da olmazsa artik tupe gecelim dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama tabiki de umudumu yitirmedim. Sadece beklemek ve surekli vakit kaybetmek yoruyo beni. Rabbim hepimziin gönlünün muradını versin insallah. Burayi birakmayalim alistik birbirimize. Sizden gelecek en ufak duaya bile cok ihtiyacim var. Ben de ayni sekilde size dua ediyorum. Gerekirse gunluk okuyalım birbirimiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?