- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Lütfen ben esin bende dua bekliyorum sizden ,inş aşılamam tutar ,Allah rızası için ,cok sagol böyle anlayışlı düşündün için ,Allah sana bebeğini kucagına almayı nasip etsin cnmKızlar çok teşekkür ediyorum. Allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum. Ayağımı sürüdüm artık bakalım peşimden kimler güzel haberlerle gelecek. Hepiniz için dua ediyorum Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Bol bol dua edicem hatta okunmuş tespihim var dileğim kabul olduğu için dağıtmaya başlayacağım isteyen olursa gönderebilirim. Birde bana isim verirseniz tek tek kendi adınıza dua edebilirim.
Canım benimmm gözün aydın yeni görüyorum ben daha ay çok heyecanlandım yaaaa değerin yükselir inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bebeğinle mutlu olursun Rabbim bizimde yüzümüze gülsün inşallah nolur dua et sende bize . 11. günüm benimde inşallah tutmuştur ya.Kızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Polikliniği aradıktan hemen sınra tekrar baktım internete girmişler sonucu
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
Aman yarabbimmn ne guzel bir haber bu boyle yaa cok mutlu oldum kuzummm Allahin devamini getirsin insallahhh
Lütfen ben esin bende dua bekliyorum sizden ,inş aşılamam tutar ,Allah rızası için ,cok sagol böyle anlayışlı düşündün için ,Allah sana bebeğini kucagına almayı nasip etsin cnm
Yasemin inşallah bebişin sana tutunmuştur ve bu topik herkese uğur getirir. Hepiniz için dua ediyorum gerçekten. Çünkü bende çok zor süreçlerden geçtim inanki gecelerce ağladım eşimle her ilişki sonrası gizli gizli ağlıyordum. Allahım dualarımı duydu. Binlerce kez şükürler olsun. Şimdi tek dileğim sağlıklı sıhhatli kucağıma alabilmek. İnan sevincimi bile yaşayamıyorum şuanda korkudanCanım benimmm gözün aydın yeni görüyorum ben daha ay çok heyecanlandım yaaaa değerin yükselir inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bebeğinle mutlu olursun Rabbim bizimde yüzümüze gülsün inşallah nolur dua et sende bize . 11. günüm benimde inşallah tutmuştur ya.
Kaçıncı gününde verdin sen kan bende yaptırsam mı yarın bir test çok merak ediyorum heyecandan ölücem :SYasemin inşallah bebişin sana tutunmuştur ve bu topik herkese uğur getirir. Hepiniz için dua ediyorum gerçekten. Çünkü bende çok zor süreçlerden geçtim inanki gecelerce ağladım eşimle her ilişki sonrası gizli gizli ağlıyordum. Allahım dualarımı duydu. Binlerce kez şükürler olsun. Şimdi tek dileğim sağlıklı sıhhatli kucağıma alabilmek. İnan sevincimi bile yaşayamıyorum şuanda korkudanbol bol dua et. Ben öyle yaptım. Kuran oku bol bol fetih suresini çok oku yasini okuyun bide ben hergün 707 defa ya varis okuyorum. Dualarımdasınız
Canım hiiiç kendini stres etmeee bebeğin sana sıımmmsıkı tutunacak ve 9 ay sonra da kucağında olacak inşallahhhhTeşekkür ediyorum. İnşallah sizlerden güzel haberler almayı bekliyorum. Esin ve Eylem Allahım inş tez vakitte bebiş haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Kaç gündür kk ya giremiyorsum çok özledim sizleri. Bugün tekrar kan testi verdim sonuç yarın çıkacakmış inşallah değerim artar. Kaç gündür çok korkuyorum. Pko da düşük riski çok yüksekmiş. İnşallah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur. Eylem ben senin de güzel haberlerini duyacağımı ümid ediyorum. İnşallah bu kez güzel haberler vermen nasip olur.
SevgiliKizlar biliyosunuz ilk aşılamam tutmadi. Bugun dr gittik esimle ikinci asilamaya başlayalım diye. Dr hayret etti niye tutmaduli diye. Neyse kistim varmis bu ay bekleyelim diger ay baslayalim o da olmazsa artik tupe gecelim dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama tabiki de umudumu yitirmedim. Sadece beklemek ve surekli vakit kaybetmek yoruyo beni. Rabbim hepimziin gönlünün muradını versin insallah. Burayi birakmayalim alistik birbirimize. Sizden gelecek en ufak duaya bile cok ihtiyacim var. Ben de ayni sekilde size dua ediyorum. Gerekirse gunluk okuyalım birbirimiz icin.
Canım benimde eylül ayında kistim olmuştu oyüzden bir ay beklemiştik o ayı boş geçmek Zaman kaybı gibi geliyor ama o süreçte vücutta dinleniyor bi sonrakine daha hazır oluyorsun inşallah ocak ayında seninde bebiş haberini alırız hayırlısı ile ben cok umutluyumKizlar biliyosunuz ilk aşılamam tutmadi. Bugun dr gittik esimle ikinci asilamaya başlayalım diye. Dr hayret etti niye tutmaduli diye. Neyse kistim varmis bu ay bekleyelim diger ay baslayalim o da olmazsa artik tupe gecelim dedi. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama tabiki de umudumu yitirmedim. Sadece beklemek ve surekli vakit kaybetmek yoruyo beni. Rabbim hepimziin gönlünün muradını versin insallah. Burayi birakmayalim alistik birbirimize. Sizden gelecek en ufak duaya bile cok ihtiyacim var. Ben de ayni sekilde size dua ediyorum. Gerekirse gunluk okuyalım birbirimiz icin.
Can'ım gecmiş olsun hayırlısıyla çektirmişsin korktuğun gibi de olmadığına sevindim tüp bebeğin başarı oranı aşılamaya göre kat kat fazla ben bu donemde fırsatım olmadığı için aşılamaya yöneldim yoksa direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum banada çünkü doktorum aşılamada normal bireylere göre senin tutma olasılığın cok düşük demişti ama Allah vakti saati geldiyse veriyor gerisi hep bahane inşallah seninde bebişine kavuşma vaktin gelmiştirKızlaaarrrrr ohh çok şükür kavuşruk:)) Siteyi çökerttik sanırım 3 gündür:)) Ben de bu arada hsg filmimi çektirdim çok şükür herşey yolunda.. Hiiiiiç acımadı kızlar adet sancısı gibi oldu bi ara ama okadar. Sanırım kullanılan makineyle çok alakalı.. Neyse ki bu da bitti Allaha şükür.. Ben sanırım tüp bebeğe doğru gidiyorum.. Zaman kaybetmenin bir anlamı yok benim için.. Henüz tam karar vermedim ama gittikçe ısnıyorum bu fikre çünkü benim doktorum da 2. aşılamadan sonra tüp denicez dedi ama benim ilk denemedeki hüsranım ve çektiğim üzüntünün üstüne 2.sinde de aynı hüsranı yşamamı istemediğini söylüyor. Eşim de aynı şekilde.. Tabii tüp için de olmama olasılığı elbette ki var ama ama aşılamaya göre ciddi oranda da fark var.. Bakalım şimdi reglimi bekliyorum.Bu arada son sürat soğan kürü ve bal, çörekotu, tarçın kürünü uyguluyorum :)) İçimi rahatlatıyor en azından..
Bende ilk kan tahlilini 12. Gün yaptırmıştım istersen sende yarın bi baktır benim o gün değer cok düşüktü ama negatif değildi varsa cıkar seninde diye düşünüyorum, inşallah bebişin seninledir sen de güzel haberi verirsin bizeKaçıncı gününde verdin sen kan bende yaptırsam mı yarın bir test çok merak ediyorum heyecandan ölücem :S
İnşallah canm dayanamıyorum artık yarın vericem kan hayırlısı yoksada kafam rahatlasınBende ilk kan tahlilini 12. Gün yaptırmıştım istersen sende yarın bi baktır benim o gün değer cok düşüktü ama negatif değildi varsa cıkar seninde diye düşünüyorum, inşallah bebişin seninledir sen de güzel haberi verirsin bize
canım benim ya duanı okudum..Rabbim isteyen herkesle beraber senin de yüzünü güldürsün. sağsalim al kucağına bebeğini.. Allahım imanlı ömürlü hayırlı evlat eylesin...Kızlar sonucum belli oldu hamileyim.
Polikliniği aradıktan hemen sınra tekrar baktım internete girmişler sonucu
Deumla konuştum şuan için çok erken 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi eğer değerde artış olursa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Allahım dualarımı kabul etti
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin bana. Lütfen benim için dualarınızı esirgemeyin sağlıcakla bebeğimin tutunmasını nasip etsin Rabbim. Hepiminiz dualarımdasınız. Umudunuzu kaybetmeyin Allaha sığının
Amin inşallah. Allah razı olsun. Ne kadar güzel dua ettiniz imanlı ömürlü hayırlı :) Allahım herkesin gönlüne göre versin inşcanım benim ya duanı okudum..Rabbim isteyen herkesle beraber senin de yüzünü güldürsün. sağsalim al kucağına bebeğini.. Allahım imanlı ömürlü hayırlı evlat eylesin...
Ben 1250 aşılama için 400 civarı ilaçlara 60 tl muayeneye 30 tl de rapora ödeme yaptım. Benim aşılamamı hem doğumhane hemde ameliyathanede yapmış oldular çünkü ikiside aynı yerde yan yanaydı. Soekulm takıldığında hafif bir acı hissettim ama dayanılmıcak bişey değildi 5 dk içinde de bitti zatenmrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Evet canıl ilk aşılamamdı. Çok teşekkür esiyorum. Benimde 1,5 yıldan fazla gebeliğim oluşmamıştı sonunda şükürler olsun. Bende pko vardı ve kendiliğinden yumurtalarım gelişmiyordu. Lh hormonum çok yüksekti. Gerçi pko da süşük tehlikeside varmış malesef ki o yüzden çok korkuyorum inan hamileliğime sevinemedim bile. Allahım tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin bizlere. Bizim gibi olanlara umut olalım. Ben hep burda okuduklarım sayesinde umudumu kaybetmedim. Halada öleMrb canim bende Allah nasip ederse aralik ayinda ilk aşılamamı yaptıracağım bizdede hic bir sorun cıkmadı 1.5 yıldır olmuyoo bizlere umut oldunuzz inan tanimiyorum ama cooook sewindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ilk aşılaman mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?