Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Lütfen ben esin bende dua bekliyorum sizden ,inş aşılamam tutar ,Allah rızası için ,cok sagol böyle anlayışlı düşündün için ,Allah sana bebeğini kucagına almayı nasip etsin cnm

Canım benimmm gözün aydın yeni görüyorum ben daha ay çok heyecanlandım yaaaa değerin yükselir inşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bebeğinle mutlu olursun Rabbim bizimde yüzümüze gülsün inşallah nolur dua et sende bize . 11. günüm benimde inşallah tutmuştur ya.

Aman yarabbimmn ne guzel bir haber bu boyle yaa cok mutlu oldum kuzummm Allahin devamini getirsin insallahhh

Lütfen ben esin bende dua bekliyorum sizden ,inş aşılamam tutar ,Allah rızası için ,cok sagol böyle anlayışlı düşündün için ,Allah sana bebeğini kucagına almayı nasip etsin cnm

Teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerden güzel haberler almayı bekliyorum. Esin ve Eylem Allahım inş tez vakitte bebiş haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Kaç gündür kk ya giremiyorsum çok özledim sizleri. Bugün tekrar kan testi verdim sonuç yarın çıkacakmış inşallah değerim artar. Kaç gündür çok korkuyorum. Pko da düşük riski çok yüksekmiş. İnşallah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur. Eylem ben senin de güzel haberlerini duyacağımı ümid ediyorum. İnşallah bu kez güzel haberler vermen nasip olur.

Yasemin inşallah bebişin sana tutunmuştur ve bu topik herkese uğur getirir. Hepiniz için dua ediyorum gerçekten. Çünkü bende çok zor süreçlerden geçtim inanki gecelerce ağladım eşimle her ilişki sonrası gizli gizli ağlıyordum. Allahım dualarımı duydu. Binlerce kez şükürler olsun. Şimdi tek dileğim sağlıklı sıhhatli kucağıma alabilmek. İnan sevincimi bile yaşayamıyorum şuanda korkudan bol bol dua et. Ben öyle yaptım. Kuran oku bol bol fetih suresini çok oku yasini okuyun bide ben hergün 707 defa ya varis okuyorum. Dualarımdasınız

Kaçıncı gününde verdin sen kan bende yaptırsam mı yarın bir test çok merak ediyorum heyecandan ölücem :S

Kızlaaarrrrr ohh çok şükür kavuşruk:)) Siteyi çökerttik sanırım 3 gündür:)) Ben de bu arada hsg filmimi çektirdim çok şükür herşey yolunda.. Hiiiiiç acımadı kızlar adet sancısı gibi oldu bi ara ama okadar. Sanırım kullanılan makineyle çok alakalı.. Neyse ki bu da bitti Allaha şükür.. Ben sanırım tüp bebeğe doğru gidiyorum.. Zaman kaybetmenin bir anlamı yok benim için.. Henüz tam karar vermedim ama gittikçe ısnıyorum bu fikre çünkü benim doktorum da 2. aşılamadan sonra tüp denicez dedi ama benim ilk denemedeki hüsranım ve çektiğim üzüntünün üstüne 2.sinde de aynı hüsranı yşamamı istemediğini söylüyor. Eşim de aynı şekilde.. Tabii tüp için de olmama olasılığı elbette ki var ama ama aşılamaya göre ciddi oranda da fark var.. Bakalım şimdi reglimi bekliyorum.Bu arada son sürat soğan kürü ve bal, çörekotu, tarçın kürünü uyguluyorum :)) İçimi rahatlatıyor en azından..

Canım hiiiç kendini stres etmeee bebeğin sana sıımmmsıkı tutunacak ve 9 ay sonra da kucağında olacak inşallahhhh

Sevgili eylem008 ben de senin gibi kendimi çok yorgun hissettim geçen hafta boyunca. Negtif sonucu aldığım günden beri gözyaşı dinmedi.. Ama şu anda daha iyiyim çünkü net bir yol çiziyorum kendime. İnan bana dediğin gibi beklemek ve vakit kaybetmek duygusu bu süreçte en büyük zorlukmuş.. İnsana en çok acı veren ve yıpratan duygulardan biriymiş. Sen de çok iyi düşünüp değerlendirip senin için neyin daha iyi olucağına, hangi sürecn sana daha iyi geleceğine ve neye ihtiyacın olduğuna karar vrmeye çalış canım.. İnsanın kafası net olmayınca her şey çok daha karanlık ve aşılmaz geiyor gerçekten.. En aznından bana tam da böle oldu.. Aşılama veya tüp bebek. İkisini de bir terzaiye koy ve tart. Getirileri ve götürüleri neler senin için. Ve böylece karar ver.. İnan bana bir karar aldın mı yenileniyosun ve kaldığın yerden gücünü toplayarak ayağa kalkıyorsun.. Ben bunu yaşadığım için paylaşmak istedim çünkü yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sende.. Benden ufacık bir öneri sadece tabii ki:)) Hepimizi duaları birbirimizle ve inanıyorum ki teker teker hepimiz haberlerimizi vericez burda..

Kızlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var.
1 kasımda regl oldum.
11 kasımda aşılama yaptırdım. Aşılamada tek gelişen yumurtam vardı, 1 hafta sonra 2. yumurtam da gelişti, üzerine 18 kasımda da ilişkiye girdik. Ve 2 gün önce (28 kasımda) kahverengi kanamam geldi, ama çok çok az. Hala da az şekilde devam ediyor. Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ve kan testi yaptırdım 0,21 çıktı ! Sizce erken mi yaptırmışım bu değer artar mı? Yoksa bu değerle hamile olma ihtmalim yok mu? BAT ' da geçti.

Yani yerleşme kanaması görürken hsg değerinin 0,21 olması normal mi?

Canım benimde eylül ayında kistim olmuştu oyüzden bir ay beklemiştik o ayı boş geçmek Zaman kaybı gibi geliyor ama o süreçte vücutta dinleniyor bi sonrakine daha hazır oluyorsun inşallah ocak ayında seninde bebiş haberini alırız hayırlısı ile ben cok umutluyum

Can'ım gecmiş olsun hayırlısıyla çektirmişsin korktuğun gibi de olmadığına sevindim tüp bebeğin başarı oranı aşılamaya göre kat kat fazla ben bu donemde fırsatım olmadığı için aşılamaya yöneldim yoksa direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum banada çünkü doktorum aşılamada normal bireylere göre senin tutma olasılığın cok düşük demişti ama Allah vakti saati geldiyse veriyor gerisi hep bahane inşallah seninde bebişine kavuşma vaktin gelmiştir

Kaçıncı gününde verdin sen kan bende yaptırsam mı yarın bir test çok merak ediyorum heyecandan ölücem :S
Bende ilk kan tahlilini 12. Gün yaptırmıştım istersen sende yarın bi baktır benim o gün değer cok düşüktü ama negatif değildi varsa cıkar seninde diye düşünüyorum, inşallah bebişin seninledir sen de güzel haberi verirsin bize

İnşallah canm dayanamıyorum artık yarın vericem kan hayırlısı yoksada kafam rahatlasın (

mrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...

canım benim ya duanı okudum..Rabbim isteyen herkesle beraber senin de yüzünü güldürsün. sağsalim al kucağına bebeğini.. Allahım imanlı ömürlü hayırlı evlat eylesin...

canım benim ya duanı okudum..Rabbim isteyen herkesle beraber senin de yüzünü güldürsün. sağsalim al kucağına bebeğini.. Allahım imanlı ömürlü hayırlı evlat eylesin...
Amin inşallah. Allah razı olsun. Ne kadar güzel dua ettiniz imanlı ömürlü hayırlı :) Allahım herkesin gönlüne göre versin inş

mrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Ben 1250 aşılama için 400 civarı ilaçlara 60 tl muayeneye 30 tl de rapora ödeme yaptım. Benim aşılamamı hem doğumhane hemde ameliyathanede yapmış oldular çünkü ikiside aynı yerde yan yanaydı. Soekulm takıldığında hafif bir acı hissettim ama dayanılmıcak bişey değildi 5 dk içinde de bitti zaten

Mrb canim bende Allah nasip ederse aralik ayinda ilk aşılamamı yaptıracağım bizdede hic bir sorun cıkmadı 1.5 yıldır olmuyoo bizlere umut oldunuzz inan tanimiyorum ama cooook sewindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ilk aşılaman mıydı

Evet canıl ilk aşılamamdı. Çok teşekkür esiyorum. Benimde 1,5 yıldan fazla gebeliğim oluşmamıştı sonunda şükürler olsun. Bende pko vardı ve kendiliğinden yumurtalarım gelişmiyordu. Lh hormonum çok yüksekti. Gerçi pko da süşük tehlikeside varmış malesef ki o yüzden çok korkuyorum inan hamileliğime sevinemedim bile. Allahım tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin bizlere. Bizim gibi olanlara umut olalım. Ben hep burda okuduklarım sayesinde umudumu kaybetmedim. Halada öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…