Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aa cnm seninle aynı gün yapmışız aşılamayı.
Sendeki belirtiler ne acaba ??

Aa cnm seninle aynı gün yapmışız aşılamayı.
Sendeki belirtiler ne acaba ??

kasıklarımda ağrı var birde göğüslerim dokununca acıyor canım ama senın moralını bozmak ıstemem ama 3 ay klomen +catlatma ignesi 2 asılamam verilen ilaclardan kaynaklı bir agrı kasık agrısı umarım rabbım bu ay bebegıne kavusturur ama bu belırtı degıl bence en azından bende belırtı degıl ama ınsallah ayın 19unda guzel haberlerı verırız burdan

Açıkçası hiç birfikrim yok.2 yumurtam var hiç olmazsa biri tutsun. Eşime keçi boynuzu suyu , e vitamini ,arı sütü ve her gün havuç suyu içirdim. İşe yaradı değerleri bi hayli arttı. Benim de umudum arttı tabi.. Umarım canım burdan veririz sevinçli haberi.herkesinkini de duyarız.

canım benim doktorumda bugün eşin ilişki olmadan boşalsın dedi çarşamba günü aşılama olacak benim bu süreçte ilişki istemiyor doktorum

Msj yazdım doktoruma cevap veririr umarım müsaitliğinde :) çok utanıyorum ben ya pofff

Yaaa neden gelismemis ki bu zamana kadar. Neyse dozunu artirdin ya canim insallah bi aksilik cikmaz da büyürler. Ama ilactan iyidir kuzum bak bu iğne işe yarayacak emin ol. hayirli haberler verirsin insallah carsamba günü
Dr ohhs olma ihtimaline karşı kontrollü ve yavaş yavaş ilerlediğimizi söylüyor çünkü yumurtalar bir anda gelişebilirmiş buda istediğimiz sınuç olmaz dedi. Onlar bir kaç güne daha büyüyecek diyor ama sol tarafım agnı hiç bir değişme olmamış sağ taraftaki iyi gibi şimdilik onunla devam edicek gözüküyormuşuz.

Aşılamanız hayırlı olsun güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah

Evet canim ilk asilama kismetse. Esimdeki sadece hareket ya. Geçen ay olacaktim asilama ama iptal edildi. O zaman da kür ilac vitamin falan uyguladim ne derece etki etti bilmiyorum. Bu ay cok fazla veremedim ilaclari. Ara ara veriyorum. Insallah faydasi olmuştur. Sen uyguladin mi esine herhangi bisey

inşallah olmuştur canım biz proxed kullanıyoruz evicap kullanıyoruz soğuk pres kecı boynuzu her aksam bırde hemen hemen her aksam havuc yıyıyor mesır macunu hemen hemen her gun birde fındık fıstık umarım sıfa olur cumlemızınmkıne

Kızlar yanaklarım yanıyor vücut ısımda artış var sanki. Grip mi olucam acaba yoksa bu da mı belirtilerden biri ?
Böyle bir şey yaşayan var mı??

Msj yazdım doktoruma cevap veririr umarım müsaitliğinde :) çok utanıyorum ben ya pofff
Hiiiiç utanma canım hiççç. Diş doktoru için dişle ilgili konullar ne kadar doğal ve sıradansa, jinekologlar için de bu konular o kadar sıadan ve doğal. Hatta bu tarz sorular onlar için çok hafif konular:) en içini rahat tut ve hep bunu düşün canım..

Aynı durum bende de var. Aras
Kızlar yanaklarım yanıyor vücut ısımda artış var sanki. Grip mi olucam acaba yoksa bu da mı belirtilerden biri ?
Böyle bir şey yaşayan var mı??
Aynı durum bende de var canım. Arasıra alev gbi yandığını hissediyorum yanaklarımın bir anda gelio sıcacık olup ateş basıyor sonra geçiyor. Bilmiyorum ki belirti mi ama açıkçası yaşadığımız tüm belirtileri ilaçlar da yapıyor olabilir.Çünkü vücudumuzda hormonla aldı başını gitti. Ama dualarım bu belirtilerin bebeğimizden kaynaklanıyor olmasında..

Kızlar iyi akşamlar doktorum bana Crinone jel verdi bınuda aşılamadan sonra kullanacakmışım sizedw verdiler mi kullanması baya teferüattlı bişey

Kızlar iyi akşamlar doktorum bana Crinone jel verdi bınuda aşılamadan sonra kullanacakmışım sizedw verdiler mi kullanması baya teferüattlı bişey
Yok bana hiç jel ya da hap vermedi doktor . Açıkcası merak ettim niye vermedi?? Çoğu kişiye vermiş doktorlar.

Cinsel ilişki olmıycakmış :) iykide sormuşum :) teşekkür ediyorum kızlar

Yok bana hiç jel ya da hap vermedi doktor . Açıkcası merak ettim niye vermedi?? Çoğu kişiye vermiş doktorlar.
Merhaba canim. Bana fitil verdi basta zorlandim ben de ama biraz sıkıntili da olsa kullaniorum. Herkese verilmesi gerekmiyormus Aborigines merak etme canim. Asilama sonrasi mutlak verilmesi gereken bi ilac degil. Doktordan doktors veya duruma gore degisiyo sanirim.

Kasık ağrımda azalma var sanki kızlar. Bugün ilk defa dışarı çıktım. Belki de kendimi dinlemedim ondandır. Doktora gidip gelen var mı ? Gelişme var mı sizlerde ??

Kasık ağrımda azalma var sanki kızlar. Bugün ilk defa dışarı çıktım. Belki de kendimi dinlemedim ondandır. Doktora gidip gelen var mı ? Gelişme var mı sizlerde ??
Aynı durum bende de var. Hatta kim ne yazsa aynı durumun bende de olduğunu görüyorum:)) Gülsem mi ağlasam mı rtık karmakarışık duygularım

kızlar bugün gittim kontrole sağda ve solda birer yumurtam var. biri 17biri 18mm.. bu gece çatlatma iğnemi vurcam. perşembe de kısmetse aşılama olcam. bana da ilişki ile ilgili bişey demediler. en son cuma ilişki olmuştu. aşılamaya kadar 6 gün olmuş oluyo o zaman. bugün de hiç giremem ilişkiye zaten perşembe aşılama olcak. rabbim hepimizin yaredımcısı olsun..hayırlı aşılamalar olsun inşallahhh.dualarım hem sizin için hem kendim için

Allah beraberinde olsun canım.. Hayırlı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…