- 3 Eylül 2015
- 100
- 61
- 13
- 43
Aa cnm seninle aynı gün yapmışız aşılamayı.kızlar merhaba bende 2 asılamımı persembe gunu yaptırdım ılkı negatıftı rabbım tum ısteyenlere tez vakıtte versın.benım doktorumda hsg vermeden asılamaya gectı benım erkek kaynaklı esımmın degerlerı bıraz dusuk onun ıcın vermedı ama benımde aklımda soru ısaretı olmuyo degıl rabbım hepımızıın kucakları na bebeklerını almayı nasıp etsın
Aa cnm seninle aynı gün yapmışız aşılamayı.
Sendeki belirtiler ne acaba ??
Açıkçası hiç birfikrim yok.2 yumurtam var hiç olmazsa biri tutsun. Eşime keçi boynuzu suyu , e vitamini ,arı sütü ve her gün havuç suyu içirdim. İşe yaradı değerleri bi hayli arttı. Benim de umudum arttı tabi.. Umarım canım burdan veririz sevinçli haberi.herkesinkini de duyarız.kasıklarımda ağrı var birde göğüslerim dokununca acıyor canım ama senın moralını bozmak ıstemem ama 3 ay klomen +catlatma ignesi 2 asılamam verilen ilaclardan kaynaklı bir agrı kasık agrısı umarım rabbım bu ay bebegıne kavusturur ama bu belırtı degıl bence en azından bende belırtı degıl ama ınsallah ayın 19unda guzel haberlerı verırız burdan
Bunu mutlaka sor tatlım bence doktoru ara hiiç utanma.. Bana hiç böle bir şey demedi. Bildiğim kadarıyla da özellikle boşalmasını söylemiyorlar. Çatlatma iğnesiyle de bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Doktorunun mutlaka bildiği bir şey vardır ama iyice sor anla. Ben de böle kalakalıyorum doktorda sonra geliyor aklıma soracaklarım ben de ariyorum:)) Hayati konular bunlar canım hiç takma kafanı ve ara sor bence
canım benim doktorumda bugün eşin ilişki olmadan boşalsın dedi çarşamba günü aşılama olacak benim bu süreçte ilişki istemiyor doktorum
lady1234 canim bence de ara sor bi doktoruna. iliski olmadan kendi bosalmasi bana sacma geliyo yaa. Hadi o gun tutar da asilama tutmazsa. Boyle bir ihtimal de var yani. Sanki nolcak ki ilişki olsa..ben mi yanlış düşünüyorum acaba :))
Dr ohhs olma ihtimaline karşı kontrollü ve yavaş yavaş ilerlediğimizi söylüyor çünkü yumurtalar bir anda gelişebilirmiş buda istediğimiz sınuç olmaz dedi. Onlar bir kaç güne daha büyüyecek diyor ama sol tarafım agnı hiç bir değişme olmamış sağ taraftaki iyi gibi şimdilik onunla devam edicek gözüküyormuşuz.Yaaa neden gelismemis ki bu zamana kadar. Neyse dozunu artirdin ya canim insallah bi aksilik cikmaz da büyürler. Ama ilactan iyidir kuzum bak bu iğne işe yarayacak emin ol. hayirli haberler verirsin insallah carsamba günü
Aşılamanız hayırlı olsun güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallahkızlar merhaba bende 2 asılamımı persembe gunu yaptırdım ılkı negatıftı rabbım tum ısteyenlere tez vakıtte versın.benım doktorumda hsg vermeden asılamaya gectı benım erkek kaynaklı esımmın degerlerı bıraz dusuk onun ıcın vermedı ama benımde aklımda soru ısaretı olmuyo degıl rabbım hepımızıın kucakları na bebeklerını almayı nasıp etsın
amin canım cümlemiz kavuşur bebepğine inlasallah benım eşimdede öyle canım sayı hareket morfoloji hepsi düşük allah hepimizin yardsımcısı olsun.bakalım ıkıncı asılamam senın ılk asılamanmı
Evet canim ilk asilama kismetse. Esimdeki sadece hareket ya. Geçen ay olacaktim asilama ama iptal edildi. O zaman da kür ilac vitamin falan uyguladim ne derece etki etti bilmiyorum. Bu ay cok fazla veremedim ilaclari. Ara ara veriyorum. Insallah faydasi olmuştur. Sen uyguladin mi esine herhangi bisey
Hiiiiç utanma canım hiççç. Diş doktoru için dişle ilgili konullar ne kadar doğal ve sıradansa, jinekologlar için de bu konular o kadar sıadan ve doğal. Hatta bu tarz sorular onlar için çok hafif konular:) en içini rahat tut ve hep bunu düşün canım..Msj yazdım doktoruma cevap veririr umarım müsaitliğinde :) çok utanıyorum ben ya pofff
Aynı durum bende de var canım. Arasıra alev gbi yandığını hissediyorum yanaklarımın bir anda gelio sıcacık olup ateş basıyor sonra geçiyor. Bilmiyorum ki belirti mi ama açıkçası yaşadığımız tüm belirtileri ilaçlar da yapıyor olabilir.Çünkü vücudumuzda hormonla aldı başını gitti. Ama dualarım bu belirtilerin bebeğimizden kaynaklanıyor olmasında..Kızlar yanaklarım yanıyor vücut ısımda artış var sanki. Grip mi olucam acaba yoksa bu da mı belirtilerden biri ?
Böyle bir şey yaşayan var mı??
Yok bana hiç jel ya da hap vermedi doktor . Açıkcası merak ettim niye vermedi?? Çoğu kişiye vermiş doktorlar.Kızlar iyi akşamlar doktorum bana Crinone jel verdi bınuda aşılamadan sonra kullanacakmışım sizedw verdiler mi kullanması baya teferüattlı bişey
Cinsel ilişki olmıycakmış :) iykide sormuşum :) teşekkür ediyorum kızlarHiiiiç utanma canım hiççç. Diş doktoru için dişle ilgili konullar ne kadar doğal ve sıradansa, jinekologlar için de bu konular o kadar sıadan ve doğal. Hatta bu tarz sorular onlar için çok hafif konular:) en içini rahat tut ve hep bunu düşün canım..
Hiç çekinme Canım. Dünyada en doğal şey üremek.. Soyların devamı için çalışıyoruz sonuçta :))Cinsel ilişki olmıycakmış :) iykide sormuşum :) teşekkür ediyorum kızlar
Merhaba canim. Bana fitil verdi basta zorlandim ben de ama biraz sıkıntili da olsa kullaniorum. Herkese verilmesi gerekmiyormusYok bana hiç jel ya da hap vermedi doktor . Açıkcası merak ettim niye vermedi?? Çoğu kişiye vermiş doktorlar.
Aynı durum bende de var. Hatta kim ne yazsa aynı durumun bende de olduğunu görüyorum:)) Gülsem mi ağlasam mı rtık karmakarışık duygularımKasık ağrımda azalma var sanki kızlar. Bugün ilk defa dışarı çıktım. Belki de kendimi dinlemedim ondandır. Doktora gidip gelen var mı ? Gelişme var mı sizlerde ??
Allah beraberinde olsun canım.. Hayırlı olsunnnnkızlar bugün gittim kontrole sağda ve solda birer yumurtam var. biri 17biri 18mm.. bu gece çatlatma iğnemi vurcam. perşembe de kısmetse aşılama olcam. bana da ilişki ile ilgili bişey demediler. en son cuma ilişki olmuştu. aşılamaya kadar 6 gün olmuş oluyo o zaman. bugün de hiç giremem ilişkiye zaten perşembe aşılama olcak. rabbim hepimizin yaredımcısı olsun..hayırlı aşılamalar olsun inşallahhh.dualarım hem sizin için hem kendim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?