- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Aşılama yapıldığında benimde yumurtalarım çatlamıştı canım geçmi kaldık diye sordum doktor tam zamanında yaptık dedi.Kızlar aşılamam iptal oldu cuma gittimde 1 yumurtam vardı büyümeside iyiydi ama bugun gittim ovulasyon gelişmemiş dedi doktor bence catladı yumurtam ya neden böyle oldu 13 günümdü adetin böyle olam oldumu cok üzğldüm ya
Ama bende bişi yapılmadı cnm niye acaba catladımı şiödi yumurtam acaba of yaAşılama yapıldığında benimde yumurtalarım çatlamıştı canım geçmi kaldık diye sordum doktor tam zamanında yaptık dedi.
Ovuluasyon gelişmedi demek yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşmamıştır belki canm birde bir tane şansın daha düşük olurdu.Ama bende bişi yapılmadı cnm niye acaba catladımı şiödi yumurtam acaba of ya
Kendiligindn mi catladı yumurtan hamile kaldın mı cnm bittimi aşılamanAşılama yapıldığında benimde yumurtalarım çatlamıştı canım geçmi kaldık diye sordum doktor tam zamanında yaptık dedi.
Belkide cnm ama klomenle baslaması hataydı iğneyle baslmadı bana şimdi adetimde iğneyle baslıcak ama gecen cuma tumurtam vardı ona ne oldu dokotrada bişi soramadım üzüntüden ya ben bu tedavi için 2 saat yol gittim uzaktı bide nasip artıkOvuluasyon gelişmedi demek yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşmamıştır belki canm birde bir tane şansın daha düşük olurdu.
inşallahAmin Can'ım Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin sizden de güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah
Yok Can'ım aşılama gününü saymıyoruzkızlar aşılama gününü sayarken aşılamanın olduğu günüde ekliyormusunuz???
Ben aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım o yüzden sadece ilaçlara para ödedim oda sadece 200 tl tuttu onun dışında bir ödeme olmadı aşılama işlemi de muayene odasında yapıldı vajinal muayeneden farkı yoktu birşey hissetmedimmrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Bende universite hastanesinde yaptirdim hoca parasi ve ilaclarin bir kismini verdim 2 kutu gonal f aldim 500-600 tl civarinda tuttu acili bisey degil ama igneleri vurdugum siralarda ve asilsmadan sonra kasik agrilari oluyomrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Aaaamin canimmmm insallahhhhh :)) sen nasilsim bebis napiooCan'ım gecmiş olsun hayırlısıyla çektirmişsin korktuğun gibi de olmadığına sevindim tüp bebeğin başarı oranı aşılamaya göre kat kat fazla ben bu donemde fırsatım olmadığı için aşılamaya yöneldim yoksa direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum banada çünkü doktorum aşılamada normal bireylere göre senin tutma olasılığın cok düşük demişti ama Allah vakti saati geldiyse veriyor gerisi hep bahane inşallah seninde bebişine kavuşma vaktin gelmiştir
Tatlim nerde yaptirdin sen. Brz pahali geldi bana. Bende ozele gitcem ama bu kadar olmaz sanirim. Il il de farkeder bence. Hangi ildesinBen 1250 aşılama için 400 civarı ilaçlara 60 tl muayeneye 30 tl de rapora ödeme yaptım. Benim aşılamamı hem doğumhane hemde ameliyathanede yapmış oldular çünkü ikiside aynı yerde yan yanaydı. Soekulm takıldığında hafif bir acı hissettim ama dayanılmıcak bişey değildi 5 dk içinde de bitti zaten
İyiyim hamdolsun canım iyidir herhalde bebiş te inşallah doktor cumaya kadar bekle cuma gel bakalım dedi kese için beklemedeyiz şuan arada kasık Ağrı'ları oluyor birde akıntı günümün çoğu WC'ye koşturmakta geçiyor inşallah dua ediyorum sende tez Zaman'da bu güzel zamanları yaşarsın isteyen bütün arkadaşlar da tabiAaaamin canimmmm insallahhhhh :)) sen nasilsim bebis napioo)
Merhaba tesadüfen gördüm.amh ınız 6 çıkmış benimde 6.8 henüz Dr ile görüşmedim.drunuz sonuç için ne dedi size acaba?Amh yaptirdim canim 6 çıktı benimki. Senin kac cikti ki yuksek dedi doktorun. Allah agzindan duysun insallah olacak bu sefer. Tabi insallab senin de tutar rabbim yardimcimiz olsun. Bisey sorcam sen igneyi kaclik kullaniyosun. Bir tüp kac sefer gidiyo sana. Dr bana da daha once pco baslangici gibi dedi ama hic ustunde durmadi. Yarin dr gidince yaz mutlaka merak ettim insallah yumoşlar guzel gelişiyodur
Merhaba tesadüfen gördüm.amh ınız 6 çıkmış benimde 6.8 henüz Dr ile görüşmedim.drunuz sonuç için ne dedi size acaba?
Benimde lh yuksek ama tam pko sun da demiyorlar var mi yok mu anlamadim gitti.amh dusuk cikti dert yuksek cikti dert.Allah sonumuzu hayir etsin insAllah.tesekkur ederim cnm cevap İçin.Canim merhaba. Benim gittigim hastanede referans degeri en son 10du. O yuzden dr onemlindegil dedi. Benim fsh lh da yuksek pco başlangıcı olabilir dedi. Ama kesin tanı koymadi. Cok onemli degil yani kafani takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?