Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamam iptal oldu cuma gittimde 1 yumurtam vardı büyümeside iyiydi ama bugun gittim ovulasyon gelişmemiş dedi doktor bence catladı yumurtam ya neden böyle oldu 13 günümdü adetin böyle olam oldumu cok üzğldüm ya

Aşılama yapıldığında benimde yumurtalarım çatlamıştı canım geçmi kaldık diye sordum doktor tam zamanında yaptık dedi.

Aşılamada sans çok düşük diyee umudumu kaybetmiştim bu ayy tutanlar cok gibi geldi yeniden umutlandım vallaa ) inşallah bizimde tutarr hayırlısıyla sende sorunsuz bişekildeee kucagına saglikli sihhatli alirsinn canimm cok zor süreçler bunlarr ancak yaşayan bilirr sıkma canını düşük olmasın diye progesteron filan veriyolarr diye biliyorum

Ovuluasyon gelişmedi demek yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşmamıştır belki canm birde bir tane şansın daha düşük olurdu.
Belkide cnm ama klomenle baslaması hataydı iğneyle baslmadı bana şimdi adetimde iğneyle baslıcak ama gecen cuma tumurtam vardı ona ne oldu dokotrada bişi soramadım üzüntüden ya ben bu tedavi için 2 saat yol gittim uzaktı bide nasip artık

mrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Ben aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım o yüzden sadece ilaçlara para ödedim oda sadece 200 tl tuttu onun dışında bir ödeme olmadı aşılama işlemi de muayene odasında yapıldı vajinal muayeneden farkı yoktu birşey hissetmedim

mrh kızlar...
aralık sonu asılama yaptırmayı düşünüyorum.
maliyeti nedir..
can acıtan bsy mi.
ameliyathanede mi yoksa doğumhanede mi yapılıyor...
bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Bende universite hastanesinde yaptirdim hoca parasi ve ilaclarin bir kismini verdim 2 kutu gonal f aldim 500-600 tl civarinda tuttu acili bisey degil ama igneleri vurdugum siralarda ve asilsmadan sonra kasik agrilari oluyo

Aaaamin canimmmm insallahhhhh :)) sen nasilsim bebis napioo )

Tatlim nerde yaptirdin sen. Brz pahali geldi bana. Bende ozele gitcem ama bu kadar olmaz sanirim. Il il de farkeder bence. Hangi ildesin

Aaaamin canimmmm insallahhhhh :)) sen nasilsim bebis napioo )
İyiyim hamdolsun canım iyidir herhalde bebiş te inşallah doktor cumaya kadar bekle cuma gel bakalım dedi kese için beklemedeyiz şuan arada kasık Ağrı'ları oluyor birde akıntı günümün çoğu WC'ye koşturmakta geçiyor inşallah dua ediyorum sende tez Zaman'da bu güzel zamanları yaşarsın isteyen bütün arkadaşlar da tabi

Merhaba tesadüfen gördüm.amh ınız 6 çıkmış benimde 6.8 henüz Dr ile görüşmedim.drunuz sonuç için ne dedi size acaba?

Merhaba tesadüfen gördüm.amh ınız 6 çıkmış benimde 6.8 henüz Dr ile görüşmedim.drunuz sonuç için ne dedi size acaba?

Canim merhaba. Benim gittigim hastanede referans degeri en son 10du. O yuzden dr onemlindegil dedi. Benim fsh lh da yuksek pco başlangıcı olabilir dedi. Ama kesin tanı koymadi. Cok onemli degil yani kafani takma

Kizlaaarrrrr cok ozledim yaa sizinle konusmadan eksik hissediyorum kendimi. Yorumlari okudum hepinize com tesekkur ediyorum. Inşallah tez vakitte biz de kavuscaz bebegimize. Kac gundur girmeyince ne yazdigimi da unuttum. Havadis verdim mi hatırlamıyorum yani :)) kısaca anlatayim. C.tesi dr gittim bu ay bekliyoruz ocakta kismetse 2. Aşılama olacak. O da tutmazsa tupe geçiyoruz. Simdi vitamin deposuna basladim eşime:) 2.asilamada da umudum yok ama ne biliyim birden tupe geçmek ağır gelir diye düşündüm. Aman ne biliyim belki de boyle rahatlatiyorum kendimi. Hakkimizda hayırlısı olsun sizleri seviyorum dualarimdasiniz.

Canim merhaba. Benim gittigim hastanede referans degeri en son 10du. O yuzden dr onemlindegil dedi. Benim fsh lh da yuksek pco başlangıcı olabilir dedi. Ama kesin tanı koymadi. Cok onemli degil yani kafani takma
Benimde lh yuksek ama tam pko sun da demiyorlar var mi yok mu anlamadim gitti.amh dusuk cikti dert yuksek cikti dert.Allah sonumuzu hayir etsin insAllah.tesekkur ederim cnm cevap İçin.

kızlar slm lady1234 elfengn bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş...bende bugün 10. günü bitirdim iki gündür göğüslerim çok hassas yürürken bile ağrıyor ama biliyorum ki bunlar ilaçların etkisi...dün kasıklarıma çok ağrı girdi ve ayaklarım buz gibiydi bi türlü ısınamadım her adet öncesi olan şeylerbelki test bile yaptıramadan kırmızıları görücem (

Valla ben de oyle alistim buraya ve sizlere,sitede sorun olup giremeyince cok uzuldumm.hatta esim dalga gecio sizin grup dagildi mi ne oldu die) bana da cok iyi gelio sizlerle sohbet etmek okumak ve paylasmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…