- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
İnşallah Can'ım hayırlısıyla bütün arkadaşlarımız bu duyguyu yaşasın Rabbim tez Zaman'da sizleri de bebişlerinize kavuştursun umudunuzu hiç kaybetmeyin , benimde kasık Ağrı'larım hala ara ara devam ediyor kesin adet olucam diye düşünüyordum göğüs Ağrı'mda 12. Günden sonra azalmaya başlayınca değerler yükselmez diye düşündüm kendi kendime ama öyle olmadı çok şükür , belirtilerimin adet belirtisinden hiç farkı yoktu inşallah bebişin seninledir de bu belirtiler o yüzdendirkızlar slm lady1234 elfengn bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş...bende bugün 10. günü bitirdim iki gündür göğüslerim çok hassas yürürken bile ağrıyorama biliyorum ki bunlar ilaçların etkisi...dün kasıklarıma çok ağrı girdi ve ayaklarım buz gibiydi bi türlü ısınamadım her adet öncesi olan şeyler belki test bile yaptıramadan kırmızıları görücem (
Al benden de okadar canım dün elimde tablet kaç kere girmeye çalıştım siteye sayısı belli diil merak içindeydim hep çok şükür kavuştukValla ben de oyle alistim buraya ve sizlere,sitede sorun olup giremeyince cok uzuldumm.hatta esim dalga gecio sizin grup dagildi mi ne oldu die) bana da cok iyi gelio sizlerle sohbet etmek okumak ve paylasmak :))
Hehe aynen ben de canimm:)) evt sukur donduk yuvamiza :) :)Al benden de okadar canım dün elimde tablet kaç kere girmeye çalıştım siteye sayısı belli diil merak içindeydim hep çok şükür kavuştuk
Aşılama günün saymıyormuyuz ? aaaa benim 11. gün oluyor o zaman kan verecektim akşama vermiyim mi ki?Yok Can'ım aşılama gününü saymıyoruz
Daha sonuçlanmadı canım bu akşam öğrenicem. Evet kendiliğinden çatlamışlarKendiligindn mi catladı yumurtan hamile kaldın mı cnm bittimi aşılaman
Haberlerini bekliyoruz canm baya geçmiş hamilesindir inşallah :)Aşılamamın 21. günü ve hala regl olmadım. Regl günümde 2 gün süren, bir pedi bile doldurmayan çok az miktarda kahve akıntım oldu. Bugün tekrar test yapacağım, hamişler dua edn bize de..
Haberlerini bekliyoruz canm baya geçmiş hamilesindir inşallah :)
Kaçıncı günde çıktı o değer ?İnşallah canım, ama ilaçlardan da gecikmiş olabilir diye düşünüyorum, çünkü geçtiğimiz haftasonu kan testimde değerim 0,21 çıkmıştı
Mucize olması lazım bu değern bi kaç günde yükselmesi için..
Kaçıncı günde çıktı o değer ?
Benimde lh yuksek ama tam pko sun da demiyorlar var mi yok mu anlamadim gitti.amh dusuk cikti dert yuksek cikti dert.Allah sonumuzu hayir etsin insAllah.tesekkur ederim cnm cevap İçin.
Gunaydin herkese uzun zamandir giremiyordum benin asulamam tutmamisti ikinciyi de esim istmedi bende kendim klomen kullandim doktra sormadan yanlis buliyorum ama o kadar ekledim ki bos gecsin istemedim dun kontrole gttim yumurta olcumu icin cok sukur sorun yok iki tane gelismis catlatma ignesi yaptim gerci asilamam tutmadi boyle olma ihtimali zor ama umut iste kullanan arkadas var mi doktor ne zaman iliski demisti sonuc ne oldu acaba
Tsk ettim canim bu ay gecsin ara verecegim artik zatenCanim ben daha once klomen kullandım 3 ay ama olmadı. Çatlatma ignesinin oldugun gun ve ertesi gun iliski dedi dr. Ama bence o dr bana yanlis dedi cunku igneden 36 saat sonra catliyo. Sen her gunu degerlendir :) bide dikkat et klomen kist yapiyo ben hala kurtulamadim nerdeyse bir yil olcak
İdrar erken dönemde yanıltabilir canım o yüzden bence pazartesiyi bekle derim benkızlar benim suanda 8. günüm cumartesi 12. günüm olacak doktor pazartesi çağırdı acaba doktora gitmeden once idrar testi yapsam çıkarmııııtabi varsa bebiş
Canım bencede idrar testinde çıkmayabilir boşuna kendini üzmüş olursun ama pazartesi doktora gittiğinde de doktor kan testi yapmadan hamile olup olmadığını anlamaz kikızlar benim suanda 8. günüm cumartesi 12. günüm olacak doktor pazartesi çağırdı acaba doktora gitmeden once idrar testi yapsam çıkarmııııtabi varsa bebiş
yok pazartesi kan vericem zaten de ben acaba öncesinde öğrenebilirmiyim diye düşünmüştüm:)Canım bencede idrar testinde çıkmayabilir boşuna kendini üzmüş olursun ama pazartesi doktora gittiğinde de doktor kan testi yapmadan hamile olup olmadığını anlamaz ki
hımmm ayyy burda böyle paylaşım yapıp birbirimizi bilgilendirmemiz çok güzel oluyor. bilmediklerimizi öğreniyoruzİdrar erken dönemde yanıltabilir canım o yüzden bence pazartesiyi bekle derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?