- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Rabbim inş yüzüne güler bebiş verir sanaDaha sonuçlanmadı canım bu akşam öğrenicem. Evet kendiliğinden çatlamışlar
Arkadaşım afedersin bazen gözden kaçabiliyor gerçekten yoksa şahsen cevap verirdim Rabbim isteyen herkesi tez Zaman'da bebişlerine kavuştursun ben her zaman böyle dua ediyorum hassas dönemlerden geçiyoruz çok doğal seninde kırılman haklısın ben kendi adıma özür dilerim buarada kimse kimseyi tanımıyor sadece burda hepimiz aynı yolda bir gönül bağı kurduk birbirimizle sende bizimle aynı yoldasın arada yanlış anlaşılmalar gözden kaçan yazışmalar olabiliyor o yüzden gel baştan başlayalım sohbete hoşgeldin aramızaDün aşılamam iptal dedim bir tek ysminn bana cvp yazdı Allah ondan razı olsun ,en kısa zamanda rabbim seni güldürsün cnm ,namazı yeni kıldım sana dua ettim , hiç kızmayın arkadaslar ama herks tanıdıklarıyla mı konusıyo görüpte cvp vermesiniz umırsamadınız bende burda yeniydim yanlızım merak edip sizden yorum istsim sadece neyse bidahada yazmam zaten
Evet iyi ki varsınız kızlar hepimiz birbirimize destek oluyoruz öğreniyoruz paylaşıyoruz inşallah sende pazartesi bize güzel haberler verirsinhımmm ayyy burda böyle paylaşım yapıp birbirimizi bilgilendirmemiz çok güzel oluyor. bilmediklerimizi öğreniyoruz
Mesajını geriye dönüp şimdi buldum arkadaşım olabiliyor bazen yumurta büyüse de çatlamıyor yada istenilen sağlıklı ölçülere gelmeyebiliyor benimde klomenle daha önce bir tedavim iptal oldu aslında herşey bahane vakti saati geldiyse Rabbim ol dedikten sonra oluveriyor sen içini ferah tut inşallah önümüzdeki ay herşey güzel giderKızlar aşılamam iptal oldu cuma gittimde 1 yumurtam vardı büyümeside iyiydi ama bugun gittim ovulasyon gelişmemiş dedi doktor bence catladı yumurtam ya neden böyle oldu 13 günümdü adetin böyle olam oldumu cok üzğldüm ya
Çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra ilişki daha sonrasında da gün aşırı ilişki öneriyor doktor Can'ım hatta çatlatma iğnesinden 24 saat sonra bile ilişki olsa sperm üç güne yakın yasıyor o yüzden 36 saati beklemene gerek yok diye düşünüyorum daha önce klomenle tedavimde doktor bana iğneden 30 saat sonra ilişki ve onun üstüne iki gün ust üste daha ilişki önermişti ama o tedavide dış gebelik yaşamıştım inşallah bu sefer bebişin gelir hayırlısıylaGunaydin herkese uzun zamandir giremiyordum benin asulamam tutmamisti ikinciyi de esim istmedi bende kendim klomen kullandim doktra sormadan yanlis buliyorum ama o kadar ekledim ki bos gecsin istemedim dun kontrole gttim yumurta olcumu icin cok sukur sorun yok iki tane gelismis catlatma ignesi yaptim gerci asilamam tutmadi boyle olma ihtimali zor ama umut iste kullanan arkadas var mi doktor ne zaman iliski demisti sonuc ne oldu acaba
İstersen yarını bekle canım birazcık daha sabret derim benAşılama günün saymıyormuyuz ? aaaa benim 11. gün oluyor o zaman kan verecektim akşama vermiyim mi ki?
Estagfurullah , özür dilemene gerek yoktu , sagol ama gercekten daha önce yazdımdada vermiyodu cvp kimse , neyse artık rabbim herkesin gönlüne göre versinArkadaşım afedersin bazen gözden kaçabiliyor gerçekten yoksa şahsen cevap verirdim Rabbim isteyen herkesi tez Zaman'da bebişlerine kavuştursun ben her zaman böyle dua ediyorum hassas dönemlerden geçiyoruz çok doğal seninde kırılman haklısın ben kendi adıma özür dilerim buarada kimse kimseyi tanımıyor sadece burda hepimiz aynı yolda bir gönül bağı kurduk birbirimizle sende bizimle aynı yoldasın arada yanlış anlaşılmalar gözden kaçan yazışmalar olabiliyor o yüzden gel baştan başlayalım sohbete hoşgeldin aramıza
Allah seninde gonlune gore versin canim insallah birgun hayirli haberde verirsin bize insan umut olsun diye sevincli haber ariyor istemeden digerlerini gormeyebiliyor kusura bakma Dur nereye gidiyorsun daha twbrik mesajlari yazacagiz sanaEstagfurullah , özür dilemene gerek yoktu , sagol ama gercekten daha önce yazdımdada vermiyodu cvp kimse , neyse artık rabbim herkesin gönlüne göre versin
Masallaaaaahhhhhhh Allah kucaguna da almayu nasip etsinArkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim..2 hafta daha bekleyip keseyi dr gordukten sonra sevinecegim.darisi basiniza....
Oluyor canim ya gec dollenmeye karsi bwklemede fayda varkızlar ya doktor bana 10 gün sonra test yaptır bana uğra dedi benim bugün 11. günüm henüz belli olmaz diye test yaptırmıyorum niye 10 gün demiş olabilir o kadar erken belli olur mu sizce?
İnsallah canim tsk ettimÇatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra ilişki daha sonrasında da gün aşırı ilişki öneriyor doktor Can'ım hatta çatlatma iğnesinden 24 saat sonra bile ilişki olsa sperm üç güne yakın yasıyor o yüzden 36 saati beklemene gerek yok diye düşünüyorum daha önce klomenle tedavimde doktor bana iğneden 30 saat sonra ilişki ve onun üstüne iki gün ust üste daha ilişki önermişti ama o tedavide dış gebelik yaşamıştım inşallah bu sefer bebişin gelir hayırlısıyla
Ayyy super canim ya en buyuk hayalim esime birgun o surprizi yapabilmek en cok onun icin istiyorum :)Sağolun cok garip duygular icerisindeyim...eşime surpriz yapacagim
Ne oldu canim sonuc belli olmadi mi dahaDaha sonuçlanmadı canım bu akşam öğrenicem. Evet kendiliğinden çatlamışlar
merhaba canim.. ben de maji okudum ama cok yogun calitigim icin cvp yazmayi atladim kusura bakma.. hepimizin duygulari, ihtoyaclari ve hassasiywtleri o kadarbenzer ki.. ve burayi cok sevmemin bir nedeni de herkesin birbirins olabildigince cvp yazmasi ve ilgilenmesi.. hepimiz mutlaka kisacik da olsa bisiler yaziyoruz belki de baska islerimizi bi kenara koyup.. sen de aramiza hosgeldin.. sohbetimize katilmayaa devam et lutfen gorucen burasi sana cok iyi gelicek.. herseyin bie sebebi var ve buyuk uzuntulerin ya da olumusz gorunen herseyin de bir nedeni var.. Allah hepimizin yaninda olsun..Dün aşılamam iptal dedim bir tek ysminn bana cvp yazdı Allah ondan razı olsun ,en kısa zamanda rabbim seni güldürsün cnm ,namazı yeni kıldım sana dua ettim , hiç kızmayın arkadaslar ama herks tanıdıklarıyla mı konusıyo görüpte cvp vermesiniz umırsamadınız bende burda yeniydim yanlızım merak edip sizden yorum istsim sadece neyse bidahada yazmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?