Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağolun cok garip duygular icerisindeyim...eşime surpriz yapacagim

kızlar ya doktor bana 10 gün sonra test yaptır bana uğra dedi benim bugün 11. günüm henüz belli olmaz diye test yaptırmıyorum niye 10 gün demiş olabilir o kadar erken belli olur mu sizce?

Evet canım normalde 14. günü test yapılmaya başlanır diye biliyorum, hatta o da kan testi (idrar değil) ama yine de belki doktorunun bir bildiği vardır.

Allah seninde gonlune gore versin canim insallah birgun hayirli haberde verirsin bize insan umut olsun diye sevincli haber ariyor istemeden digerlerini gormeyebiliyor kusura bakma Dur nereye gidiyorsun daha twbrik mesajlari yazacagiz sana
Amin inş ,orduda sevgi hastanesine gidiyorum , karadenızli olan varmı aranız da

Amin ,Allah herkese çocuk nasip etsin , inancım cok inş. Birgün cocuk olcak ,ama bu süreçler cok zor cuma günü gittim yumırtam büyümüştü ama pazartesi gittimde yoktu yumırta falan sinirlendim doktorada bişi diyemedim iğneyle başlatmadı tedavimi yarıda kaldı bunay tekrar bastan baslıcaz , hayırlısı bakalım

Evet canım normalde 14. günü test yapılmaya başlanır diye biliyorum, hatta o da kan testi (idrar değil) ama yine de belki doktorunun bir bildiği vardır.
bende ilk aşılamamda 14. gün test yapmıştım.olumsuzdu gerçi ama bu doktor 10gün sonra deyince şaşırdım

kızlar aşılamadan sonra sayet aşılamalarınız tutumazsa ben gibi tüp bebeğe yönelince devlet anlaşmalı olanlar ve devlette tüp bebek için öncesinde iki aşılama gerekiyor iğne kullanılarak oluşturulmalı yumurtalar bu iki aşılamada ve raporu olmalı yani. onun dışında dünya para verip yapılan aşılamaları kabul etmiyorlar. haberiniz olsun. yani en azından benim yaptırdığım 3 aşılamayı ikisini gonal f ile yaptırdım kabul etmediler sonra tekrar üni hastanesinde iki aşılama daha yaptırmak zorunda kaldım. zaman kaybettim.

Ya cok sevindim cnm memnun oldum ,giresun ilçesinde kalıyorum ,giresuna gitmiyorum orduda kaynanamlar var oraya gittim netten baktım iyi bi doktor hastası cok halil alagöze gidiyorum sen kimden duydun cnm ,tranzonda da medikalde varmıs soyismi yılmaz mı ne iyi doktormus sen kime gidiyosun aşılamamı yaptırdın mı

kızlar ya doktor bana 10 gün sonra test yaptır bana uğra dedi benim bugün 11. günüm henüz belli olmaz diye test yaptırmıyorum niye 10 gün demiş olabilir o kadar erken belli olur mu sizce?
12. Günden önce pek belli olmuyor bildiğim kadarıyla tüp bebekte 10 günde bakıyorlar ama

canım ben de ufuk yılmazın iyi olduğunu duydum ama erkek diye tercih etmedim ben bu aşılamamı rizede yaptırdım doktorumdan çok memnun kaldım ama tutar mı tutmaz mı bilmiyorum tabi .sevgi hastanesinide aşılama tutmazsa tüp bebek nerelerde yaptırabilirim diye araştırırken duydum ama çok bilgim yok o yüzden sordum sana memnun musun diye

Kizlar benimde persembe gunu belli olcak asilamamin sonucu persembe kan vericem goguslerim koyulasti sanki yada bana oyle geliyor olabilirmi bukadar erken
Olabilir Can'ım benimde adet tarihime kadar göğüslerim çok fenaydı adet tarihine bir gün kala gibi hepsi geçti bende adet olucam diye korktum ama olmadı çok şükür

12. Günden önce pek belli olmuyor bildiğim kadarıyla tüp bebekte 10 günde bakıyorlar ama
yarın 12. gün yaptırsam mı bilmiyorum( nasıl olsa yoktur boşuna yaptırmayayım adetimi bekleyeyim diye geçiyor içimden galiba ben bütün umudumu kaybetmişim

İyi doktor cok konusmuyo ama inanclı bi doktr karından bakıyo hep bu ay bende olumsuz oldu ama sen beklemedesin ozaman inş olumlu olur sonucun ama rizeye gitmek zor olmadımı tranzondada cok iyi doktorlarda var ne kadara yaptırdın orduda 600 asılama ek masraflar hariç ilaçtı falan

yarın 12. gün yaptırsam mı bilmiyorum( nasıl olsa yoktur boşuna yaptırmayayım adetimi bekleyeyim diye geçiyor içimden galiba ben bütün umudumu kaybetmişim
Umutsuzluğa kapılma Allah büyük yarın vaktin varsa 12. Günse eğer bir baktır derim inşallah bebişin seninledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…