Aaaayy harikAaaaaaaa tebrik ederim :)))) mutluluk huzur ve saglik dolu gelsin bebisiinnnnnArkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim..2 hafta daha bekleyip keseyi dr gordukten sonra sevinecegim.darisi basiniza....
Sağolun cok garip duygular icerisindeyim...eşime surpriz yapacagim
Kizlar benimde persembe gunu belli olcak asilamamin sonucu persembe kan vericem goguslerim koyulasti sanki yada bana oyle geliyor olabilirmi bukadar erken[/QUOTE
İnsallah olur canim eminim annelikte sana yakisacak butun bayanlara oldugu gibi Allah gonlune gore versin anneligi yakistirsin insallahhh
kızlar ya doktor bana 10 gün sonra test yaptır bana uğra dedi benim bugün 11. günüm henüz belli olmaz diye test yaptırmıyorum niye 10 gün demiş olabilir o kadar erken belli olur mu sizce?
Amin inş ,orduda sevgi hastanesine gidiyorum , karadenızli olan varmı aranız daAllah seninde gonlune gore versin canim insallah birgun hayirli haberde verirsin bize insan umut olsun diye sevincli haber ariyor istemeden digerlerini gormeyebiliyor kusura bakma Dur nereye gidiyorsun daha twbrik mesajlari yazacagiz sana
Amin ,Allah herkese çocuk nasip etsin , inancım cok inş. Birgün cocuk olcak ,ama bu süreçler cok zor cuma günü gittim yumırtam büyümüştü ama pazartesi gittimde yoktu yumırta falan sinirlendim doktorada bişi diyemedim iğneyle başlatmadı tedavimi yarıda kaldı bunay tekrar bastan baslıcaz , hayırlısı bakalımmerhaba canim.. ben de maji okudum ama cok yogun calitigim icin cvp yazmayi atladim kusura bakma.. hepimizin duygulari, ihtoyaclari ve hassasiywtleri o kadarbenzer ki.. ve burayi cok sevmemin bir nedeni de herkesin birbirins olabildigince cvp yazmasi ve ilgilenmesi.. hepimiz mutlaka kisacik da olsa bisiler yaziyoruz belki de baska islerimizi bi kenara koyup.. sen de aramiza hosgeldin.. sohbetimize katilmayaa devam et lutfen gorucen burasi sana cok iyi gelicek.. herseyin bie sebebi var ve buyuk uzuntulerin ya da olumusz gorunen herseyin de bir nedeni var.. Allah hepimizin yaninda olsun..
Gözün aydın ,Allah kucagına almayı nasip etsin , aşılamanmı tuttu ,Arkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim..2 hafta daha bekleyip keseyi dr gordukten sonra sevinecegim.darisi basiniza....
bende ilk aşılamamda 14. gün test yapmıştım.olumsuzdu gerçi ama bu doktor 10gün sonra deyince şaşırdımEvet canım normalde 14. günü test yapılmaya başlanır diye biliyorum, hatta o da kan testi (idrar değil) ama yine de belki doktorunun bir bildiği vardır.
bende trabzondayım o hastaneyi duydum canım memnun musunAmin inş ,orduda sevgi hastanesine gidiyorum , karadenızli olan varmı aranız da
Amin canım Rabbim herşeyden önce hayırlısını versin cümlemizeEstagfurullah , özür dilemene gerek yoktu , sagol ama gercekten daha önce yazdımdada vermiyodu cvp kimse , neyse artık rabbim herkesin gönlüne göre versin
12. Günden önce pek belli olmuyor bildiğim kadarıyla tüp bebekte 10 günde bakıyorlar amakızlar ya doktor bana 10 gün sonra test yaptır bana uğra dedi benim bugün 11. günüm henüz belli olmaz diye test yaptırmıyorum niye 10 gün demiş olabilir o kadar erken belli olur mu sizce?
Gözünüzaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberler geldikçe Mutlu oluyoruz sayfa şenleniyorArkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim..2 hafta daha bekleyip keseyi dr gordukten sonra sevinecegim.darisi basiniza....
Olabilir Can'ım benimde adet tarihime kadar göğüslerim çok fenaydı adet tarihine bir gün kala gibi hepsi geçti bende adet olucam diye korktum ama olmadı çok şükürKizlar benimde persembe gunu belli olcak asilamamin sonucu persembe kan vericem goguslerim koyulasti sanki yada bana oyle geliyor olabilirmi bukadar erken
yarın 12. gün yaptırsam mı bilmiyorum12. Günden önce pek belli olmuyor bildiğim kadarıyla tüp bebekte 10 günde bakıyorlar ama
Hamilemisin pekiOlabilir Can'ım benimde adet tarihime kadar göğüslerim çok fenaydı adet tarihine bir gün kala gibi hepsi geçti bende adet olucam diye korktum ama olmadı çok şükür
İyi doktor cok konusmuyo ama inanclı bi doktr karından bakıyo hep bu ay bende olumsuz oldu ama sen beklemedesin ozaman inş olumlu olur sonucun ama rizeye gitmek zor olmadımı tranzondada cok iyi doktorlarda var ne kadara yaptırdın orduda 600 asılama ek masraflar hariç ilaçtı falancanım ben de ufuk yılmazın iyi olduğunu duydum ama erkek diye tercih etmedim ben bu aşılamamı rizede yaptırdım doktorumdan çok memnun kaldım ama tutar mı tutmaz mı bilmiyorum tabi .sevgi hastanesinide aşılama tutmazsa tüp bebek nerelerde yaptırabilirim diye araştırırken duydum ama çok bilgim yok o yüzden sordum sana memnun musun diye
Umutsuzluğa kapılma Allah büyük yarın vaktin varsa 12. Günse eğer bir baktır derim inşallah bebişin seninledir canımyarın 12. gün yaptırsam mı bilmiyorum( nasıl olsa yoktur boşuna yaptırmayayım adetimi bekleyeyim diye geçiyor içimden galiba ben bütün umudumu kaybetmişim
Evet hamileyim hamdolsun bu cuma doktora gidicem kısmetseHamilemisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?