Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim tekrar geçmişolsun benimde gözümden kaçmış süreklide giremiyorum telefondan pek anlayamıyorum leptopta kızımda oluyor ondan artakalan zamanlarda giriyorum çoğunu göremiyorum kusura bakma canım anlıyorum seni allahım gönlüne göre versin sen umudunu kaybetme bol dua et rabbim boş çevirmez inşallah ayrıca giresunda olduğunu yazmışsın bende giresunun çamoluk ilçesindenim ama istanbulda yaşıyoruz sade yazları geliyoruz giresuna

yok canım rize bize daha yakın ve dediğim gibi doktoru araştırarak gittim ve gerçekten çok memnun kaldım doktor çok ilgilendi işini hakkıyla yaptı ama sonuçta aşılama çok yüksek ihtmalle başarılı olan bi uygulama değil en iyi durumda bile %20 şans veriyorlar.ben ilk aşılamamı trabzonda yaptırdım ve hiç memnun kalmadım tutmayacağını biliyordum yani.bende 600 e yaptırdım canım ilaçlar ve muayeneler hariç

iyi geceler kızlar bişey sorucam benim bu gün 2. aşılamamın 8.günü karnım davul gibi şiş ha bire ses yapıyor üşütmüş gibi gart gurt geçen ayki aşilamamda yoktu böylebişey sanki gaz var karnımda böyle olanvarmı

Benimde oyleydi hatta gaz sancim oldu gecen gece felaket 1 bucuk saat kivrandim agridan

Benim aşılamadan sonraki birkaç gün çok gaz sancım olmuştu canım

Sagol cnm , bu aya bidaha bastan baslıçaz ,bende tireboldanım fındıgamı geliyosun yoksa sen ikinçi cocuk için mi ugrasıyosun

Sagol cnm , bu aya bidaha bastan baslıçaz ,bende tireboldanım fındıgamı geliyosun yoksa sen ikinçi cocuk için mi ugrasıyosun
yok bizde fındık biz biraz daha iç taraftayız gümüşaneye sivasa yakınız giresuna dört bes saate gelebiliyoruz çamoluktan bizde cevizbuğday dut yetişiyor yazları yerli turistliğe geliyoruz hiç biriş yok ev yaptık oraya seviyoruzda yazları üç ay dört ay geliyorum bahçe felan yapıyorum evet birkızım var 16 yaşında eğer mevla verirse ikinciyi istiyoruz vermessede emrine şükür inşallah bu defa güzel sonuçlar alırsın bende geçen ay denedim aşılama olmadı bu ay tekrar yapıldı bugün 8. günüm bakalım

Tabi kesin değil aşılama nıye memnun kalmadın kime gitmiştin iğneyle mi tedavi gördün ,rabbim yüzüne gülsün inşş ne zaman test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…