canım benim tekrar geçmişolsun benimde gözümden kaçmış süreklide giremiyorum telefondan pek anlayamıyorum leptopta kızımda oluyor ondan artakalan zamanlarda giriyorum çoğunu göremiyorum kusura bakma canım anlıyorum seni allahım gönlüne göre versin sen umudunu kaybetme bol dua et rabbim boş çevirmez inşallah ayrıca giresunda olduğunu yazmışsın bende giresunun çamoluk ilçesindenim ama istanbulda yaşıyoruz sade yazları geliyoruz giresunaDün aşılamam iptal dedim bir tek ysminn bana cvp yazdı Allah ondan razı olsun ,en kısa zamanda rabbim seni güldürsün cnm ,namazı yeni kıldım sana dua ettim , hiç kızmayın arkadaslar ama herks tanıdıklarıyla mı konusıyo görüpte cvp vermesiniz umırsamadınız bende burda yeniydim yanlızım merak edip sizden yorum istsim sadece neyse bidahada yazmam zaten
gözün aydın canım mevla tamamına erdirsin seningibi her kezi sevindirsin inşallahEvet hamileyim hamdolsun bu cuma doktora gidicem kısmetse
yok canım rize bize daha yakın ve dediğim gibi doktoru araştırarak gittim ve gerçekten çok memnun kaldım doktor çok ilgilendi işini hakkıyla yaptı ama sonuçta aşılama çok yüksek ihtmalle başarılı olan bi uygulama değil en iyi durumda bile %20 şans veriyorlar.ben ilk aşılamamı trabzonda yaptırdım ve hiç memnun kalmadım tutmayacağını biliyordum yani.bende 600 e yaptırdım canım ilaçlar ve muayeneler hariçİyi doktor cok konusmuyo ama inanclı bi doktr karından bakıyo hep bu ay bende olumsuz oldu ama sen beklemedesin ozaman inş olumlu olur sonucun ama rizeye gitmek zor olmadımı tranzondada cok iyi doktorlarda var ne kadara yaptırdın orduda 600 asılama ek masraflar hariç ilaçtı falan
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tez Zaman'da inşallahgözün aydın canım mevla tamamına erdirsin seningibi her kezi sevindirsin inşallah
Umutsuzluğa kapılma Allah büyük yarın vaktin varsa 12. Günse eğer bir baktır derim inşallah bebişin seninledir canım[/
belki perşembe yani 13. gün yaptırırım inşallah tutmuştur
Evet canimGözün aydın ,Allah kucagına almayı nasip etsin , aşılamanmı tuttu ,
bu arada sana ikinci tebriği yapmışımbak şimdi farkettim canım bende daldım heralgözün aydın canım mevla tamamına erdirsin seningibi her kezi sevindirsin inşallah
Olsun canım bazen karışıyor hatlar olur o kadarbu arada sana ikinci tebriği yapmışımbak şimdi farkettim canım bende daldım heral
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah persembe test yaptirsam bende birOlsun canım bazen karışıyor hatlar olur o kadar
Benimde oyleydi hatta gaz sancim oldu gecen gece felaket 1 bucuk saat kivrandim agridaniyi geceler kızlar bişey sorucam benim bu gün 2. aşılamamın 8.günü karnım davul gibi şiş ha bire ses yapıyor üşütmüş gibi gart gurt geçen ayki aşilamamda yoktu böylebişey sanki gaz var karnımda böyle olanvarmı
İnşallah canım cümlemize nasip etsin Rabbim perşembede senin güzel haberlerini bekliyoruzRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah persembe test yaptirsam bende bir
Benim aşılamadan sonraki birkaç gün çok gaz sancım olmuştu canımiyi geceler kızlar bişey sorucam benim bu gün 2. aşılamamın 8.günü karnım davul gibi şiş ha bire ses yapıyor üşütmüş gibi gart gurt geçen ayki aşilamamda yoktu böylebişey sanki gaz var karnımda böyle olanvarmı
Offf valla cok istiyor cok dua ediyorumBenim aşılamadan sonraki birkaç gün çok gaz sancım olmuştu canım
Sagol cnm , bu aya bidaha bastan baslıçaz ,bende tireboldanım fındıgamı geliyosun yoksa sen ikinçi cocuk için mi ugrasıyosuncanım benim tekrar geçmişolsun benimde gözümden kaçmış süreklide giremiyorum telefondan pek anlayamıyorum leptopta kızımda oluyor ondan artakalan zamanlarda giriyorum çoğunu göremiyorum kusura bakma canım anlıyorum seni allahım gönlüne göre versin sen umudunu kaybetme bol dua et rabbim boş çevirmez inşallah ayrıca giresunda olduğunu yazmışsın bende giresunun çamoluk ilçesindenim ama istanbulda yaşıyoruz sade yazları geliyoruz giresuna
Hamilemisin aa gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin ilk aşılaman mı tuttuEvet hamileyim hamdolsun bu cuma doktora gidicem kısmetse
yok bizde fındık biz biraz daha iç taraftayız gümüşaneye sivasa yakınız giresuna dört bes saate gelebiliyoruz çamoluktan bizde cevizbuğday dut yetişiyor yazları yerli turistliğe geliyoruz hiç biriş yok ev yaptık oraya seviyoruzda yazları üç ay dört ay geliyorum bahçe felan yapıyorum evet birkızım var 16 yaşında eğer mevla verirse ikinciyi istiyoruz vermessede emrine şükür inşallah bu defa güzel sonuçlar alırsın bende geçen ay denedim aşılama olmadı bu ay tekrar yapıldı bugün 8. günüm bakalımSagol cnm , bu aya bidaha bastan baslıçaz ,bende tireboldanım fındıgamı geliyosun yoksa sen ikinçi cocuk için mi ugrasıyosun
Tabi kesin değil aşılama nıye memnun kalmadın kime gitmiştin iğneyle mi tedavi gördün ,rabbim yüzüne gülsün inşş ne zaman test gününyok canım rize bize daha yakın ve dediğim gibi doktoru araştırarak gittim ve gerçekten çok memnun kaldım doktor çok ilgilendi işini hakkıyla yaptı ama sonuçta aşılama çok yüksek ihtmalle başarılı olan bi uygulama değil en iyi durumda bile %20 şans veriyorlar.ben ilk aşılamamı trabzonda yaptırdım ve hiç memnun kalmadım tutmayacağını biliyordum yani.bende 600 e yaptırdım canım ilaçlar ve muayeneler hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?