Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim aşılamadan sonraki birkaç gün çok gaz sancım olmuştu canım
kaçıncı gündü benim dün bu gün başladı yani 7 ve 8 .gün ama karınağrısıda oluyor ara ara sişlikte var geçenay böyle olmamıştı sendede olduğuna göre sonuç iyiyemi işaret acaba emi 5 tede aynı durumlar varmış heyecanmı yaptım ne

Benimde oyleydi hatta gaz sancim oldu gecen gece felaket 1 bucuk saat kivrandim agridan
aynen bu akşam fena oldum bide sesler yapıyor evet gaz sancısı resmen senin perşembeymiş test günün inşallah güzel sonuçlar alırsın benim haftaya pazartesi bu gün daha8 .gündeyiz

Oralarda güzel cnm ,yazın bu taraflar güzel ,inş tutar aşılaman rabbim nasip etsin

Evet Can'ım darısı sizlere olsun hayırlısıyla ilk aşılamamdı doktor yüzde on şans vermişti Allah'ıma şükür tuttu
Banada cok sans vermemişti , kac yumurtan oluşmustu iğneylemi yaptırdın ,bana klımen vermişti anlamdım olan yumırtam nereye gitti birden catladımı kendisi sence

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen ? ben gecen ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım ve 7 tane yumurtam oluştu devamında olması gerekenden günden önce adet oldum doktorum kan testi yaptırmamı istedi ve sonuç 0,54 yani hamilelik yoktu adetinde devamı geldi zaten. şimdi adetim bittikten üç dört gün sonra kasıklarımda hafif ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi hissettim ve az kanamam geldi sonrasındada yine lekeler geldi ve hala adet olacakmışım gibi bel ve kasığımda hafif ağrım var doktoruma bu ay yumurta çok olduğu için bu durum olmuş olabilirmi diye mesaj attım oda evet ondandır dedi. Şimdi aranızda hiç bu durumu yaşayan varmı acaba ??? ve ilaçdan dolayı kist oluşmuş olabilirmi yada yumurtalar çok olduğundan geç çatlayanlar yeni dökülüyor olabilirmi ???

muhtemelen çok yumurta oluştuğundandır ama aşılamamı tüp bebekmi ne idi tedavin yedi çok fazla çünkü aşılama için kimi yumurtalarda çatlamayıp kistleşe biliyor diyorlar geriden dökülüyo olabilir bende geçen ayki aşılamamda üç yumurtam vardı normalden üç gün erken adet oldum ama üç günde temizlendi buay sadece bir yumurtam gelişti geçen ay kadar rahatsız hissetmiyorum kendimi mesela

hım anladım. ilk defa gonal f kullandım fazla olmuş yumurta sadece catlatma iğnesi kullandım aşılama yada tüp bebek değildi. Umarım kist oluşmamıştır

Cok fazla yu

hım anladım. ilk defa gonal f kullandım fazla olmuş yumurta sadece catlatma iğnesi kullandım aşılama yada tüp bebek değildi. Umarım kist oluşmamıştır
ama okadar çok yumurta olduğunda aşılama olucaksa iptal ediyorlar artı eşle ilişkiyi yasaklıyorlar adt zamanına kadar yumurta çok olduğu için çoğul gebelik olup sağlıksız durum ortaya çıkıyormuş daha geçen hafta yanımda birinin tedavisini iptal ettiler 6 yumurta oluşmuş diye ilişkiyide yasakladılar sen doktor kontrolundemi kullandın iğneleri

Evet doktor kontrolünde kullandım. duymuştum aslında daha önce yumurta çok olduğu için tedaviye o ay ara verildiğini ama bana doktorum çatlatma iğnesinide kullandırdı ilişkide verdi

adetten sonra bu ay dinlen dedi sonraki adette tekrar tedaviye başlayacakmışız bu defa farklı bi tedavi uygulayacağım dedi ama bekleyip göreceğim hayırlısı inş. Bundan önce 4 defa klomen kullandım yumurta oluşuyor ama gebelik oluşmuyor

İlk hafta hep bi gaz sancısı vardı cnm bende sonra kasık Ağrı'm cok oldu inşallah seninde hayra alamettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…