Aynn yaben burdaki arkadaşlara çok ısındım whatsap grubu mu açsak :))
Ozel msj nasil atiliyor kiBana numaralarınız mesaj atın açalım grubumuzu :)) İsteyen arkadaşlar
Napim ben de ev isleri falan iste. Nasil gidiyo hamilelik. Insallah rahat bir hamilelik geçirirsin kuzumGünaydın canım iyidir napalım günleri geçiriyoruz sen neler yapıyorsun keyifler Nasıl
Valla bana da uyar benim de aklima geldi de demedimBana numaralarınız mesaj atın açalım grubumuzu :)) İsteyen arkadaşlar
Bende katilirimValla bana da uyar benim de aklima geldi de demedim
Hayirli olsunnnncanim..bu sefer hersey istedigin gibi olur ve 15gun sonra bebegimbeni le diemutlu haberiverirsin bizeee:)) artik aramiza don sen de sohbet edip seni takip edelim :)) hosgeldinnnSelam kizlar...yeni insanlar katilmis gruba..sevindim..hayirlarsaniz kasim ayinda yaptigim asilama tutmamisti.ben de yeniden baslayacagimi soylemistim.ondan sonra cok dusunmedim bu konu uzerinde.sadece ilaclarimi kullanip ignemi yaptim.ama bugun yine o gun iste..geldi catti.bugun catlatma ignemi yapti doktorum.yarinda 13:30 da asilama yapilacak.umarim bu sefer tutar..hamile olanlari burdan tebrik ediyorum..aferin kizlar isik oldunuz.darisi bizim basimiza.burda okuyorum hep catlatma ignesinden 36 saat sonra yapiliyormus asilama.ama venim doktorum ikidir tam 24 saat sonra yapiyor..
Benim dr tam 36 saat sonrasında yaptı cnm hatta 1 hafta boyunca gün aşırı ev ödevi verdi bize beden 24 acaba ?Selam kizlar...yeni insanlar katilmis gruba..sevindim..hayirlarsaniz kasim ayinda yaptigim asilama tutmamisti.ben de yeniden baslayacagimi soylemistim.ondan sonra cok dusunmedim bu konu uzerinde.sadece ilaclarimi kullanip ignemi yaptim.ama bugun yine o gun iste..geldi catti.bugun catlatma ignemi yapti doktorum.yarinda 13:30 da asilama yapilacak.umarim bu sefer tutar..hamile olanlari burdan tebrik ediyorum..aferin kizlar isik oldunuz.darisi bizim basimiza.burda okuyorum hep catlatma ignesinden 36 saat sonra yapiliyormus asilama.ama venim doktorum ikidir tam 24 saat sonra yapiyor..
Hayirli olsunnnncanim..bu sefer hersey istedigin gibi olur ve 15gun sonra bebegimbeni le diemutlu haberiverirsin bizeee:)) artik aramiza don sen de sohbet edip seni takip edelim :)) hosgeldinnnAborigines
Selam kizlar.. artik takipte olucam..umarim hep beraber guzel haberler aliriz.sizleri yine görmek ne güzel..yeni bir baslangic yeni bir umut..hadi hayirlisiyla..Ayrica afamiza heni gelen arkadaslar da hosgeldinizzzz onsallahguzel haberlerimiziveririrz yeni turda:))
Hic bilmiyorum canim.ama sperm icerde yasiyormus zaten.oyle demisti bana.Benim dr tam 36 saat sonrasında yaptı cnm hatta 1 hafta boyunca gün aşırı ev ödevi verdi bize beden 24 acaba ?
Sen gene 36 saat ve sonrası çalışmalarını ihmal etme tatlım hayırlısı olsun inşallahHic bilmiyorum canim.ama sperm icerde yasiyormus zaten.oyle demisti bana.
bu gün daha aşılamayla beraber 10. günümüz daha çok erken adet deildir belki yerleşme kanamasıdır aynı gün aşılama olmuştuk seninle dikkat et hele kendine erken çünküAdet gününden evvel hastalandim maalesef
hayırlı olsun canım inşallah bu defa tutarSelam kizlar...yeni insanlar katilmis gruba..sevindim..hayirlarsaniz kasim ayinda yaptigim asilama tutmamisti.ben de yeniden baslayacagimi soylemistim.ondan sonra cok dusunmedim bu konu uzerinde.sadece ilaclarimi kullanip ignemi yaptim.ama bugun yine o gun iste..geldi catti.bugun catlatma ignemi yapti doktorum.yarinda 13:30 da asilama yapilacak.umarim bu sefer tutar..hamile olanlari burdan tebrik ediyorum..aferin kizlar isik oldunuz.darisi bizim basimiza.burda okuyorum hep catlatma ignesinden 36 saat sonra yapiliyormus asilama.ama venim doktorum ikidir tam 24 saat sonra yapiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?