Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülme cnm ya vardır bundada bi hayır inanalım inş olcak bir gün bebeişimz 7 senedir bende bekliyorum olmadı , kısmet herşey

Üzülme cnm ya vardır bundada bi hayır inanalım inş olcak bir gün bebeişimz 7 senedir bende bekliyorum olmadı , kısmet herşey

Selam kizlar...yeni insanlar katilmis gruba..sevindim..hayirlarsaniz kasim ayinda yaptigim asilama tutmamisti.ben de yeniden baslayacagimi soylemistim.ondan sonra cok dusunmedim bu konu uzerinde.sadece ilaclarimi kullanip ignemi yaptim.ama bugun yine o gun iste..geldi catti.bugun catlatma ignemi yapti doktorum.yarinda 13:30 da asilama yapilacak.umarim bu sefer tutar..hamile olanlari burdan tebrik ediyorum..aferin kizlar isik oldunuz.darisi bizim basimiza.burda okuyorum hep catlatma ignesinden 36 saat sonra yapiliyormus asilama.ama venim doktorum ikidir tam 24 saat sonra yapiyor..

Hayirli olsunnnncanim..bu sefer hersey istedigin gibi olur ve 15gun sonra bebegimbeni le diemutlu haberiverirsin bizeee:)) artik aramiza don sen de sohbet edip seni takip edelim :)) hosgeldinnn Aborigines

Benim dr tam 36 saat sonrasında yaptı cnm hatta 1 hafta boyunca gün aşırı ev ödevi verdi bize beden 24 acaba ?

Hayirli olsunnnncanim..bu sefer hersey istedigin gibi olur ve 15gun sonra bebegimbeni le diemutlu haberiverirsin bizeee:)) artik aramiza don sen de sohbet edip seni takip edelim :)) hosgeldinnn Aborigines
Ayrica afamiza heni gelen arkadaslar da hosgeldinizzzz onsallahguzel haberlerimiziveririrz yeni turda:))
Selam kizlar.. artik takipte olucam..umarim hep beraber guzel haberler aliriz.sizleri yine görmek ne güzel..yeni bir baslangic yeni bir umut..hadi hayirlisiyla..

hayırlı olsun canım inşallah bu defa tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…