Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayirli olsun canim insalahhhh olacak bu sefer

bu gün daha aşılamayla beraber 10. günümüz daha çok erken adet deildir belki yerleşme kanamasıdır aynı gün aşılama olmuştuk seninle dikkat et hele kendine erken çünkü

Ayyy olabilir miiii keşkee ama adet sancım da varr ishal de oldum afedersiniz anlayamadımm

Ayyy olabilir miiii keşkee ama adet sancım da varr ishal de oldum afedersiniz anlayamadımm
olabilir olabilir bendede karın ağrısı gaz arada dediğin gibi arada kabızlık karışık durumlar yani ama kasıklarda bişey yok benim henüz baş ağrısı bel ağrısı bide ayaklarım hiç ısınmıyor donuyorum dünden beri o kadar geçen ay kasıklarımda batmalar ağrılar kramplar çoktu gaz felan yoktu bu defa daha farklı hayırlısı allahtan sen ginede dikkat et çok karışıyo adet belirtisiyle hamilelik belirtileri diyorlar

Ayy gaz bende de var : )) aşırı ve üşüme oldum olası ağzın bal yesin İnşaAllah ikimiz de hamileyizdirrr ama benden kan az gelmiyor yerleşme olsa az gelirmiş

Kizlar evet ikinci asilamada bugün yapildi.gecen sefer kanamam olmustu 3 gün.bu sefer kanama olmadi..ama icerde enjekte ederken foşur foşur sesler geldi.size de oldu mu boyle bir sey..masadan kalktigimda islaklik vardi..gecen sefer kan vardi su yoktu..sanki spermler disari mi dökülmüs anlamadim.gecen sefer jel ya da baska bir sey vermemisti.bu sefer vajinadan atilan yuvarlak bir ilac verdi nohuta benziyor.adi da utrogestan 100.

Hayırlı olsun tatlım. herşeyyy yolunda gitsin inşallahhh. Allah beraberinde olsuunnnn.. Bana da progestan vermişti vajinal fitil. Düşük riskine karşı veriyorlar aşılamadan sonra. İyi bişi yani:)

Hayırlı olsun tatlım. herşeyyy yolunda gitsin inşallahhh. Allah beraberinde olsuunnnn.. Bana da progestan vermişti vajinal fitil. Düşük riskine karşı veriyorlar aşılamadan sonra. İyi bişi yani:)
Sagol cnm.peki bugun hemen kullanayim mi?? Doktor bi sabah bi aksam dedi ama bugunu sormayi unuttum.islem bugun yapildigi icin uygun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…