Saolasin herkese insallahCanım her şerde bir hayır vardır derler inşallah tez zamanda mevla verir yavrunu bu günleri unutturur çok geçmiş olsun
Hadi hayirli olsun canim insalahhhh olacak bu seferSelam kizlar...yeni insanlar katilmis gruba..sevindim..hayirlarsaniz kasim ayinda yaptigim asilama tutmamisti.ben de yeniden baslayacagimi soylemistim.ondan sonra cok dusunmedim bu konu uzerinde.sadece ilaclarimi kullanip ignemi yaptim.ama bugun yine o gun iste..geldi catti.bugun catlatma ignemi yapti doktorum.yarinda 13:30 da asilama yapilacak.umarim bu sefer tutar..hamile olanlari burdan tebrik ediyorum..aferin kizlar isik oldunuz.darisi bizim basimiza.burda okuyorum hep catlatma ignesinden 36 saat sonra yapiliyormus asilama.ama venim doktorum ikidir tam 24 saat sonra yapiyor..
bu gün daha aşılamayla beraber 10. günümüz daha çok erken adet deildir belki yerleşme kanamasıdır aynı gün aşılama olmuştuk seninle dikkat et hele kendine erken çünkü
Kimler var watsapta ordan mı konusıyosunuz artık cnmBiz grupta muhabbete daldık burayı unuttuk kızlar :))
olabilir olabilir bendede karın ağrısı gaz arada dediğin gibi arada kabızlık karışık durumlar yani ama kasıklarda bişey yok benim henüz baş ağrısı bel ağrısı bide ayaklarım hiç ısınmıyor donuyorum dünden beri o kadar geçen ay kasıklarımda batmalar ağrılar kramplar çoktu gaz felan yoktu bu defa daha farklı hayırlısı allahtan sen ginede dikkat et çok karışıyo adet belirtisiyle hamilelik belirtileri diyorlarAyyy olabilir miiii keşkee ama adet sancım da varrishal de oldum afedersiniz anlayamadımm
olabilir olabilir bendede karın ağrısı gaz arada dediğin gibi arada kabızlık karışık durumlar yani ama kasıklarda bişey yok benim henüz baş ağrısı bel ağrısı bide ayaklarım hiç ısınmıyor donuyorum dünden beri o kadar geçen ay kasıklarımda batmalar ağrılar kramplar çoktu gaz felan yoktu bu defa daha farklı hayırlısı allahtan sen ginede dikkat et çok karışıyo adet belirtisiyle hamilelik belirtileri diyorlar
az deilse bilemem genede kan tahlili yaptırsaydınAyy gaz bende de var : )) aşırı ve üşüme oldum olası ağzın bal yesin İnşaAllah ikimiz de hamileyizdirrr ama benden kan az gelmiyor yerleşme olsa az gelirmiş
Günümü bekleyeyim o zamanaz deilse bilemem genede kan tahlili yaptırsaydın
ne umutlu nede umutsuz olGünümü bekleyeyim o zamanboşa heveslenmeyeyim
Hep beraber canim kimsenin geri de arkada mahrum kalmasini istemiyorum..herkes kavussun o mükemmel masumluga ve kokuya..Hadi hayirli olsun canim insalahhhh olacak bu sefer
Hayırlı olsun tatlım. herşeyyy yolunda gitsin inşallahhh. Allah beraberinde olsuunnnn.. Bana da progestan vermişti vajinal fitil. Düşük riskine karşı veriyorlar aşılamadan sonra. İyi bişi yani:)Kizlar evet ikinci asilamada bugün yapildi.gecen sefer kanamam olmustu 3 gün.bu sefer kanama olmadi..ama icerde enjekte ederken foşur foşur sesler geldi.size de oldu mu boyle bir sey..masadan kalktigimda islaklik vardi..gecen sefer kan vardi su yoktu..sanki spermler disari mi dökülmüs anlamadim.gecen sefer jel ya da baska bir sey vermemisti.bu sefer vajinadan atilan yuvarlak bir ilac verdi nohuta benziyor.adi da utrogestan 100.
Sagol cnm.peki bugun hemen kullanayim mi?? Doktor bi sabah bi aksam dedi ama bugunu sormayi unuttum.islem bugun yapildigi icin uygun olur mu acaba?Hayırlı olsun tatlım. herşeyyy yolunda gitsin inşallahhh. Allah beraberinde olsuunnnn.. Bana da progestan vermişti vajinal fitil. Düşük riskine karşı veriyorlar aşılamadan sonra. İyi bişi yani:)
İnsallahhhhhEvet iyi ki varsınız kızlar hepimiz birbirimize destek oluyoruz öğreniyoruz paylaşıyoruz inşallah sende pazartesi bize güzel haberler verirsin
Ayy masallah Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Darisi cumlemize :)Arkadaslar bugun hamile oldugumu ogrendim..2 hafta daha bekleyip keseyi dr gordukten sonra sevinecegim.darisi basiniza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?