Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam bayanlar ayyy artik uykularim sasiyor mideme agrilar giriyor pazartesi doktora gitcem 14.gunum hayirlisi olsun cokmu heyecan yapiyorum acaba ilk asilamam
Normal Can'ım bende ilk test için gittiğim gün bir saat uyudum gece heyecandan inşallah s ninde pazartesi güzel haberini alırız hayırlısıyla

Selam bayanlar ayyy artik uykularim sasiyor mideme agrilar giriyor pazartesi doktora gitcem 14.gunum hayirlisi olsun cokmu heyecan yapiyorum acaba ilk asilamam
bendede durum aynı diyebilirim benim ikinci aşılama aynı pazartesi 14 bakalım bazen umutlar tükeniyor

Pazartesi çifte bayram yapalım inşallah ikinizinde aynı günmüş test günü hadi hayırlısı bende kontrole gitçem pazartesi hepimiz için güzel olsun herşey

Pazartesi çifte bayram yapalım inşallah ikinizinde aynı günmüş test günü hadi hayırlısı bende kontrole gitçem pazartesi hepimiz için güzel olsun herşey
amin inşallah hayırlıysa hakkımızda emi 5 ile nisanurda aynı zamanlara denk gelmişti ama üzdü beni ikiside bendede umut pek kalmadı ne biliym insan güzel haber alınca hep öyle devam edecek zannediyo kötü oluncada gene aynı enerjim düştü bu akşam hem yürüyüş olsun jelden sonra hemde değişiklik olsun diye kınaya gittim orada oturuyorum sıcak sıcak bişey hissettim dedim adet oldum okadar kötü oldum eve geldim sadece beyazımsı akıntıymış zaten bi kaç gündür iç çamaşırım ıslanıyo çiş sızıyormuş gibi sendede böyle şeyler varmıydı

Benim o adet olmuşum hissi hala var günlük pedle geziyorum su gibi bişey geliyor sürekli inşallah seninki de gebelik habercisidir canım umutsuzluğa kapılma Allah büyük , bende kalpten gitçem acaba kanama mı oldu diy koşturuyorum tuvalete deli gibi doktor normal dedi akıntı ve kasık Ağrı'sını bugun tekrar değerime bakıldı pazartesi Allah nasip ederse keseye bakacak heyecandan çatlicam

hepimizin hakkında hayırlar nasip etsin ALLAH

tekrar hayılı olsun canım benimde birincide vermediler bişey ikincide jel verdiler ilk gün başladım ben jele hadi bakalım bu defa güldürür yüzünü mevla

ben çok üşüyorum bide genel olarak ayaklarım kalkıyorum yatmaya uykum olmasada sende üşütme bebişi iyi uykular
Yün çoraplarla geziyorum bende bir haftadır sürekli annem rahat vermiyor zaten üşütmeye fırsatım yok sürekli terlik giy çorap giy modunda şağ olsun benimde uyku geldi gidip uyumak en mantıklısı , iyi geceler Allah'a emanet canım

Bende de vardı dua tesbihi ama başlamadım daha .Benim de bugün aşılamamın 3. günü.Sağ kasığıma giren sancılar dışında bir şey yok bir de çok fazla ıslaklık var.

Bende de vardı dua tesbihi ama başlamadım daha .Benim de bugün aşılamamın 3. günü.Sağ kasığıma giren sancılar dışında bir şey yok bir de çok fazla ıslaklık var.
Aşılamanız hayırlı olsun. Progestan gel kullanıyormusunuz ? Ondan dolayı oluyor ıslaklık gebelik için daha çok erken 10. Günden sonra tutunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…