- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Normal Can'ım bende ilk test için gittiğim gün bir saat uyudum gece heyecandan inşallah s ninde pazartesi güzel haberini alırız hayırlısıylaSelam bayanlar ayyy artik uykularim sasiyor mideme agrilar giriyor pazartesi doktora gitcem 14.gunum hayirlisi olsun cokmu heyecan yapiyorum acaba ilk asilamam
bendede durum aynı diyebilirim benim ikinci aşılama aynı pazartesi 14 bakalım bazen umutlar tükeniyorSelam bayanlar ayyy artik uykularim sasiyor mideme agrilar giriyor pazartesi doktora gitcem 14.gunum hayirlisi olsun cokmu heyecan yapiyorum acaba ilk asilamam
bekleyiş başka bir şey yok bide bol bol duaİyi geceler kızlar pek giremedim dünden beri neler yapıyorsunuz
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah aklım sizlerde hepbekleyiş başka bir şey yok bide bol bol dua
ALLAH razı olsun sen iyisin inşallah nasıl gidiyor çok yeni amaRabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah aklım sizlerde hep
amin inşallah hayırlıysa hakkımızda emi 5 ile nisanurda aynı zamanlara denk gelmişti ama üzdü beni ikiside bendede umut pek kalmadı ne biliym insan güzel haber alınca hep öyle devam edecek zannediyo kötü oluncada gene aynı enerjim düştü bu akşam hem yürüyüş olsun jelden sonra hemde değişiklik olsun diye kınaya gittim orada oturuyorum sıcak sıcak bişey hissettim dedim adet oldum okadar kötü oldum eve geldim sadece beyazımsı akıntıymış zaten bi kaç gündür iç çamaşırım ıslanıyo çiş sızıyormuş gibi sendede böyle şeyler varmıydıPazartesi çifte bayram yapalım inşallah ikinizinde aynı günmüş test günü hadi hayırlısı bende kontrole gitçem pazartesi hepimiz için güzel olsun herşey
Benim o adet olmuşum hissi hala var günlük pedle geziyorum su gibi bişey geliyor sürekli inşallah seninki de gebelik habercisidir canım umutsuzluğa kapılma Allah büyük , bende kalpten gitçem acaba kanama mı oldu diy koşturuyorum tuvalete deli gibi doktor normal dedi akıntı ve kasık Ağrı'sını bugun tekrar değerime bakıldı pazartesi Allah nasip ederse keseye bakacak heyecandan çatlicamamin inşallah hayırlıysa hakkımızda emi 5 ile nisanurda aynı zamanlara denk gelmişti ama üzdü beni ikiside bendede umut pek kalmadı ne biliym insan güzel haber alınca hep öyle devam edecek zannediyo kötü oluncada gene aynı enerjim düştü bu akşam hem yürüyüş olsun jelden sonra hemde değişiklik olsun diye kınaya gittim orada oturuyorum sıcak sıcak bişey hissettim dedim adet oldum okadar kötü oldum eve geldim sadece beyazımsı akıntıymış zaten bi kaç gündür iç çamaşırım ıslanıyo çiş sızıyormuş gibi sendede böyle şeyler varmıydı
hepimizin hakkında hayırlar nasip etsin ALLAHBenim o adet olmuşum hissi hala var günlük pedle geziyorum su gibi bişey geliyor sürekli inşallah seninki de gebelik habercisidir canım umutsuzluğa kapılma Allah büyük , bende kalpten gitçem acaba kanama mı oldu diy koşturuyorum tuvalete deli gibi doktor normal dedi akıntı ve kasık Ağrı'sını bugun tekrar değerime bakıldı pazartesi Allah nasip ederse keseye bakacak heyecandan çatlicam
Amin Can'ım inşallahhepimizin hakkında hayırlar nasip etsin ALLAH
tekrar hayılı olsun canım benimde birincide vermediler bişey ikincide jel verdiler ilk gün başladım ben jele hadi bakalım bu defa güldürür yüzünü mevlaKizlar evet ikinci asilamada bugün yapildi.gecen sefer kanamam olmustu 3 gün.bu sefer kanama olmadi..ama icerde enjekte ederken foşur foşur sesler geldi.size de oldu mu boyle bir sey..masadan kalktigimda islaklik vardi..gecen sefer kan vardi su yoktu..sanki spermler disari mi dökülmüs anlamadim.gecen sefer jel ya da baska bir sey vermemisti.bu sefer vajinadan atilan yuvarlak bir ilac verdi nohuta benziyor.adi da utrogestan 100.
ben çok üşüyorum bide genel olarak ayaklarım kalkıyorum yatmaya uykum olmasada sende üşütme bebişi iyi uykularAmin Can'ım inşallah
Yün çoraplarla geziyorum bende bir haftadır sürekli annem rahat vermiyor zaten üşütmeye fırsatım yok sürekli terlik giy çorap giy modunda şağ olsun benimde uyku geldi gidip uyumak en mantıklısı , iyi geceler Allah'a emanet canımben çok üşüyorum bide genel olarak ayaklarım kalkıyorum yatmaya uykum olmasada sende üşütme bebişi iyi uykular
Insallah sizin de hemmen gelsin bebisinizAyy masallah Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Darisi cumlemize :)
Hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim :)Insallah sizin de hemmen gelsin bebisiniz
Bende de vardı dua tesbihi ama başlamadım daha .Benim de bugün aşılamamın 3. günü.Sağ kasığıma giren sancılar dışında bir şey yok bir de çok fazla ıslaklık var.Bide bana bi tanıdığım tesbih vermişti tesbih duası yapıyosun namazını kılıyosun ve her bir tesbihe fatiha okuyorsun bende yaptım benim adımada yaptılar onunda çok etkisi oldu diye düşünüyorum şimdi tespih alıcam 40 tane toplam 41 olarak dağıtacağım isteyen herkese gönderebilirim.
Aşılamanız hayırlı olsun. Progestan gel kullanıyormusunuz ? Ondan dolayı oluyor ıslaklık gebelik için daha çok erken 10. Günden sonra tutunuyorBende de vardı dua tesbihi ama başlamadım daha .Benim de bugün aşılamamın 3. günü.Sağ kasığıma giren sancılar dışında bir şey yok bir de çok fazla ıslaklık var.
Hayır jel kullanmıyorumAşılamanız hayırlı olsun. Progestan gel kullanıyormusunuz ? Ondan dolayı oluyor ıslaklık gebelik için daha çok erken 10. Günden sonra tutunuyor
Ozmn ovulasyon döneminde olduğun için geliyodur tatlım çünkü aşılamn yeni yapılmışHayır jel kullanmıyorum
İnsallahhhhNormal Can'ım bende ilk test için gittiğim gün bir saat uyudum gece heyecandan inşallah s ninde pazartesi güzel haberini alırız hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?