- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Canim bana ertesi gun baslat,iati. Ilk gun antibiyotik verdi iminci hun de anyibiuotik verdi aksamina da fitili baslatto. Ama seninki fakliysa bilemem tabii.. bu arada cok gec cvp verdim tatlim kusura bakma simdi girdim forumaSagol cnm.peki bugun hemen kullanayim mi?? Doktor bi sabah bi aksam dedi ama bugunu sormayi unuttum.islem bugun yapildigi icin uygun olur mu acaba?
Bu arada turkce diil japonya yazmisim resmen :) :) :) umatim anlarsin :))Canim bana ertesi gun baslat,iati. Ilk gun antibiyotik verdi iminci hun de anyibiuotik verdi aksamina da fitili baslatto. Ama seninki fakliysa bilemem tabii.. bu arada cok gec cvp verdim tatlim kusura bakma simdi girdim foruma
Canım Rabbim hayırlısını versin inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün bebişin sana yeni yıl hediyesi olur hayırlısıyla umudunu yitirme herzaman dualarımdasınız Rabbim size de tez Zaman'da güzel haberi almayı nasip etsinKizlar benim sonuc negatif((
amin inşallah zaten ilk aşılamamdı çok umudum yoktu :)Canım Rabbim hayırlısını versin inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün bebişin sana yeni yıl hediyesi olur hayırlısıyla umudunu yitirme herzaman dualarımdasınız Rabbim size de tez Zaman'da güzel haberi almayı nasip etsin
hakkında hayılısı olsun canım her şerde vardır bir hayır kandamı baktırdın bende yarın akşama baktıracağım aşılama gününü saymassak yarın 14 benim ama pekte umutlu deilim bendeKizlar benim sonuc negatif((
Cnm üzülme rabbim hayırlısını versin tez zamanda inşKizlar benim sonuc negatif((
Öyle söyleme cnm inş vardır bugun mü baktırıcaksın cnmhakkında hayılısı olsun canım her şerde vardır bir hayır kandamı baktırdın bende yarın akşama baktıracağım aşılama gününü saymassak yarın 14 benim ama pekte umutlu deilim bende
yarın baktırcam kana çünkü evde idrar testte negatifÖyle söyleme cnm inş vardır bugun mü baktırıcaksın cnm
evet kan testinde negatif hayırlısı sende umutsuzluğa kapılma inşallah senin pozitif çıkarhakkında hayılısı olsun canım her şerde vardır bir hayır kandamı baktırdın bende yarın akşama baktıracağım aşılama gününü saymassak yarın 14 benim ama pekte umutlu deilim bende
sıkma canını dış gebelikti kistti öyle bişeyler olmasında yaradanın haznesinde çok verirse alacağız vermessede emrine şükür vardır bildiğievet kan testinde negatif hayırlısı sende umutsuzluğa kapılma inşallah senin pozitif çıkar
Ya günündemisin inş erkendir kanda cıkar yayarın baktırcam kana çünkü evde idrar testte negatif
höş sefa geldin canım aramıza ALLAH tamamına erdirsinHerkese merhaba sevgili aşılamalı arkadaşlar :) Hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olsun inşallah. Bana da kasımın 28 inde aşılama yapıldı. Malum forumları okuyup vakit geçirirken sizleri buldum. yapılan testlerde hiç bir sorunumuz yoktu yani sebepsiz infertilite. İki sene sonunda aşılama olsun dedik. Ben nasipte varsa olacağına inanıyorum ama işte bizler insan olarak sebeplere dokunuyoruz Rabbim nasip ederse sebepler vesile olacaktır. Herkese sabır ve şifa istiyorum Rabbimden. Ne güzel dualar etmişsiniz birbirinize. Beni de kabul edin dualarınıza ve aranıza
Cnm hoşgeldin,inş Allahım nasip etsin ,hepimiz bekleyiş içerisindeyiz , rabbim bizleride güldürsün tez vakitte inşallahHerkese merhaba sevgili aşılamalı arkadaşlar :) Hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olsun inşallah. Bana da kasımın 28 inde aşılama yapıldı. Malum forumları okuyup vakit geçirirken sizleri buldum. yapılan testlerde hiç bir sorunumuz yoktu yani sebepsiz infertilite. İki sene sonunda aşılama olsun dedik. Ben nasipte varsa olacağına inanıyorum ama işte bizler insan olarak sebeplere dokunuyoruz Rabbim nasip ederse sebepler vesile olacaktır. Herkese sabır ve şifa istiyorum Rabbimden. Ne güzel dualar etmişsiniz birbirinize. Beni de kabul edin dualarınıza ve aranıza
Napıysn cnm nasılsın vardır heyecan dimihöş sefa geldin canım aramıza ALLAH tamamına erdirsin
inanki zerre heyecan yok şaşkınlık var acaba diyorum hiç bir adet belirtisi yok kasıklarda felan miydemde yanma ve şişkinlik göğüsler kocaman ve hassas ayaklarım donuyor ama negatif hissediyorum geçen ay 12. gün adet olmuştum bu gün 14 gün hala bişey yok idrar testinde tek çizgi kullandığım jel yarın bitiyor belki ondan sonra adet olurum diyorum geçen ay jel kullanmadımNapıysn cnm nasılsın vardır heyecan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?