Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol cnm.peki bugun hemen kullanayim mi?? Doktor bi sabah bi aksam dedi ama bugunu sormayi unuttum.islem bugun yapildigi icin uygun olur mu acaba?
Canim bana ertesi gun baslat,iati. Ilk gun antibiyotik verdi iminci hun de anyibiuotik verdi aksamina da fitili baslatto. Ama seninki fakliysa bilemem tabii.. bu arada cok gec cvp verdim tatlim kusura bakma simdi girdim foruma

Kizlar benim sonuc negatif ((
Canım Rabbim hayırlısını versin inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün bebişin sana yeni yıl hediyesi olur hayırlısıyla umudunu yitirme herzaman dualarımdasınız Rabbim size de tez Zaman'da güzel haberi almayı nasip etsin

amin inşallah zaten ilk aşılamamdı çok umudum yoktu :)

hakkında hayılısı olsun canım her şerde vardır bir hayır kandamı baktırdın bende yarın akşama baktıracağım aşılama gününü saymassak yarın 14 benim ama pekte umutlu deilim bende
Öyle söyleme cnm inş vardır bugun mü baktırıcaksın cnm

hakkında hayılısı olsun canım her şerde vardır bir hayır kandamı baktırdın bende yarın akşama baktıracağım aşılama gününü saymassak yarın 14 benim ama pekte umutlu deilim bende
evet kan testinde negatif hayırlısı sende umutsuzluğa kapılma inşallah senin pozitif çıkar

Herkese merhaba sevgili aşılamalı arkadaşlar :) Hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olsun inşallah. Bana da kasımın 28 inde aşılama yapıldı. Malum forumları okuyup vakit geçirirken sizleri buldum. yapılan testlerde hiç bir sorunumuz yoktu yani sebepsiz infertilite. İki sene sonunda aşılama olsun dedik. Ben nasipte varsa olacağına inanıyorum ama işte bizler insan olarak sebeplere dokunuyoruz Rabbim nasip ederse sebepler vesile olacaktır. Herkese sabır ve şifa istiyorum Rabbimden. Ne güzel dualar etmişsiniz birbirinize. Beni de kabul edin dualarınıza ve aranıza

höş sefa geldin canım aramıza ALLAH tamamına erdirsin

Cnm hoşgeldin,inş Allahım nasip etsin ,hepimiz bekleyiş içerisindeyiz , rabbim bizleride güldürsün tez vakitte inşallah

Napıysn cnm nasılsın vardır heyecan dimi
inanki zerre heyecan yok şaşkınlık var acaba diyorum hiç bir adet belirtisi yok kasıklarda felan miydemde yanma ve şişkinlik göğüsler kocaman ve hassas ayaklarım donuyor ama negatif hissediyorum geçen ay 12. gün adet olmuştum bu gün 14 gün hala bişey yok idrar testinde tek çizgi kullandığım jel yarın bitiyor belki ondan sonra adet olurum diyorum geçen ay jel kullanmadım

Arkadaşlar sorum olucak size; aşılamam tutmadı ve en son 1 kasımda regl olmuştum, 37 gündür olamıyorum. 5 gün boyunca süren bir pedi bile doldurmayan kahve akıntım gelmişti, sizce bu regl yerine geçer mi yoksa bir sonraki döngüyü sağlıklı bir şekilde başlatabilmek için illaki söktürücü kullanıp regl mi olmam gerekir?

1,5 yıldır hamile kalamayınca artık doktorların dediklerini de sorgular oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…