Damla şeklinde de olsa eğer kanaman olduysa tedavine devam edebilirsin çünkü drlar bunu kanama olarak sayıyorlar adet söktürücü içmene getek yok benceArkadaşlar sorum olucak size; aşılamam tutmadı ve en son 1 kasımda regl olmuştum, 37 gündür olamıyorum. 5 gün boyunca süren bir pedi bile doldurmayan kahve akıntım gelmişti, sizce bu regl yerine geçer mi yoksa bir sonraki döngüyü sağlıklı bir şekilde başlatabilmek için illaki söktürücü kullanıp regl mi olmam gerekir?
1,5 yıldır hamile kalamayınca artık doktorların dediklerini de sorgular oldum.
Cnm üzülme , rabbim tez vakitte verir inşBenim de negatif1 ay ara veriyoruz dediler hepimiz için hayırlısı ALLAH'tan bakalım
Cnm bu aksammı kanda baktırıcaksın saat kacta gitceksininanki zerre heyecan yok şaşkınlık var acaba diyorum hiç bir adet belirtisi yok kasıklarda felan miydemde yanma ve şişkinlik göğüsler kocaman ve hassas ayaklarım donuyor ama negatif hissediyorum geçen ay 12. gün adet olmuştum bu gün 14 gün hala bişey yok idrar testinde tek çizgi kullandığım jel yarın bitiyor belki ondan sonra adet olurum diyorum geçen ay jel kullanmadım
akşam gidicem canım 7 gibiCnm bu aksammı kanda baktırıcaksın saat kacta gitceksin
Hadi hayırlı haberlerle gel inşakşam gidicem canım 7 gibi
akşam gidicem canım 7 gibi[/QUOTE
Hayirlisi ile insallah pozitiftir
Cnm naptınakşam gidicem canım 7 gibi
Umarim su an kutlama yapiyorsundur :)akşam gidicem canım 7 gibi
Hadı ya üzülme rabbim inş kndiligindn verir , baksana bizde daha cocuk yok, güzl bir kızın var , rabbim uzun ömürler nasip etsin sizleremalesef kızlar sonuçnegatif
saol camım tabiki çok şükürHadı ya üzülme rabbim inş kndiligindn verir , baksana bizde daha cocuk yok, güzl bir kızın var , rabbim uzun ömürler nasip etsin sizlere
Bence gerek yok canim 12 gunde kesin sinuc cikiyor zatenKızlar yarın büyük gün 15. Günüm sizce beklesemmi
Hadi bakalim umarim guzel haberlerin olur.neden yarin sabah idrar testi yapmayasin ki??Kızlar yarın büyük gün 15. Günüm sizce beklesemmi
hadi bakalım senden bari güzel haber gelsinKızlar yarın büyük gün 15. Günüm sizce beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?