Hayırlı olsun canım ne güzel haberler verdin :) hayırlısıyla güzel haberler almayıda duyarız inşallah senden :) çatlatma iğnesini kendin mi vuruyosun ? Gonalf gibi göbekten mi yapılıyor ?kızlar bugün gittim kontrole sağda ve solda birer yumurtam var. biri 17biri 18mm.. bu gece çatlatma iğnemi vurcam. perşembe de kısmetse aşılama olcam. bana da ilişki ile ilgili bişey demediler. en son cuma ilişki olmuştu. aşılamaya kadar 6 gün olmuş oluyo o zaman. bugün de hiç giremem ilişkiye zaten perşembe aşılama olcak. rabbim hepimizin yaredımcısı olsun..hayırlı aşılamalar olsun inşallahhh.dualarım hem sizin için hem kendim için
saol kuzum bismilllah dedik girdik bir yola..inşallah iki hafta sonra da güzel haber vercez hepimiz..evet canım göbekten yapıcam yine..koldan yapan da var ama göbek tabi daha etkili..:)Hayırlı olsun canım ne güzel haberler verdin :) hayırlısıyla güzel haberler almayıda duyarız inşallah senden :) çatlatma iğnesini kendin mi vuruyosun ? Gonalf gibi göbekten mi yapılıyor ?
Kızlar yanaklarım yanıyor vücut ısımda artış var sanki. Grip mi olucam acaba yoksa bu da mı belirtilerden biri ?
Böyle bir şey yaşayan var mı??
Amin inşallah tatlım :) bende çatlatma iğnesini dr yada hemşire yapıyor diye düşünüyordum ne zaman olman getekiyormuş iğneyi ?saol kuzum bismilllah dedik girdik bir yola..inşallah iki hafta sonra da güzel haber vercez hepimiz..evet canım göbekten yapıcam yine..koldan yapan da var ama göbek tabi daha etkili..:)
bu gece 12de yapıcam canım. ama ben sanıyodum ki çatlatıp ertesi gün aşılama olcak. öyle yapmadı bana 2 gün sonrasına çağırdı..günlük iğnelerim de bitti yapmayacakmışım..sen çarşamba gidiyodun dimi kontrole?Amin inşallah tatlım :) bende çatlatma iğnesini dr yada hemşire yapıyor diye düşünüyordum ne zaman olman getekiyormuş iğneyi ?
Çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlıyormuş yumurtalar o yüzden drun 2 gün sonrasına randevu vermiş olabilir. Benim randevum yarın sabah bakalım eğer yumurtalarım büyümüşse benimde cuma yada cumartesi yapılabilir demişti dr eğer gelişmezsede pazartesi günü iyice stres oldum ya iş yerinden izin almak çok problem oluyor bide bu aralar hep misafir var napcağımı şaşırmış durumdayım :s benim iğnelerim daha bitmedi yapsam 2 iğne daha çıkar gibi gözüküyor şişedenbu gece 12de yapıcam canım. ama ben sanıyodum ki çatlatıp ertesi gün aşılama olcak. öyle yapmadı bana 2 gün sonrasına çağırdı..günlük iğnelerim de bitti yapmayacakmışım..sen çarşamba gidiyodun dimi kontrole?
Hiç güleceğim yoktu ama valla güldürdün beni :)))Aynı durum bende de var. Hatta kim ne yazsa aynı durumun bende de olduğunu görüyorum:)) Gülsem mi ağlasam mı rtık karmakarışık duygularım
Harika bir haber bu !!!! Tebrikler canım. Senin de yolun açık olsun... Güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar bugün gittim kontrole sağda ve solda birer yumurtam var. biri 17biri 18mm.. bu gece çatlatma iğnemi vurcam. perşembe de kısmetse aşılama olcam. bana da ilişki ile ilgili bişey demediler. en son cuma ilişki olmuştu. aşılamaya kadar 6 gün olmuş oluyo o zaman. bugün de hiç giremem ilişkiye zaten perşembe aşılama olcak. rabbim hepimizin yaredımcısı olsun..hayırlı aşılamalar olsun inşallahhh.dualarım hem sizin için hem kendim için
Eweet aynı gün yaptırdık aşılamayı canım.hadı bakalım ınsallah guzel haberler verırsın bak nedıycem ne zaman yapıcaksın test aynı gun olmustuk dımı asılamayı ayy rabbım ınsallah bu ay guzel haberler vermemızı kısmet eder
Ben de gülüyorum kendime gerçekten:) Bu arada aslında biraz moralim bozuk.. kşam olunca kasık ağrım iyic azaldı. Bugün 7. gün ve en az kasık ağrım bugün gerçekten. Göğüslerim hala ağrıyo ve belim de ağrıyor ama semptomlarda azalma var.. Muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor.. Bugün olumsuz düşünme günümdeyim sanırım.. 7. günden sonra belirtileri azalan var mı kızlar?Hiç güleceğim yoktu ama valla güldürdün beni :)))
Benim de öyle.. Şu aralar bir garip hallerdeyiz canım bize herşey olabilir :))
Benim de test tarihim aynı kızlar ama günler nasıl geçer bilemiyorum.. Sizin belirtiler ve vücut durumu ne alemde? Bende belirtiler azaliyor sanki.. Özellikl kasıklarımdaki ağrı azaldı.. İlaçların etkisi geçiyor sanırım ve gerçekler ortaya çıkıyor.. Bence asıl sürecimiz şimdi başlıyor. Genelde 8-10. günde başlıyormuş gerçek semptomlar ama tabii asıl regl gecikmesinden sonra oluyor.. Ayyy bilemedimm offffEweet aynı gün yaptırdık aşılamayı canım.
Sen sanırım 19 unda yapacaksın aslında benim de o gün yapmam lazım ama sabah erkenden okula gidicem. Döndükten sonra da yapabilirim tabii ama sabah ilk idrarla yapılması daha sağlam oluyormuş. Ben idrar testi yapıcam önce.doktorum dedi.sanırım 20 sinde sabah.. Belki de dayanamayıp 19 unda yaparım ama seni takip edicim canım güzel haberlerini bekliyorum.
Sabah saatlerinde kasık agrım azdı sonra akşam saatlerinde bir kaç kere kasılmalaroldu ve vajinamda sızlama zonklama gibi hani Regl dönemlerinde olur ya. Aynı öyle..ama ateşim artıyor sanırım gerçekten soğuk aldım.özellikle yüzüm yanıyor. Göğüslerim aynı şekilde şiş.bilmiyorum ilerleyen günlerde ne olur??Ben de gülüyorum kendime gerçekten:) Bu arada aslında biraz moralim bozuk.. kşam olunca kasık ağrım iyic azaldı. Bugün 7. gün ve en az kasık ağrım bugün gerçekten. Göğüslerim hala ağrıyo ve belim de ağrıyor ama semptomlarda azalma var.. Muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor.. Bugün olumsuz düşünme günümdeyim sanırım.. 7. günden sonra belirtileri azalan var mı kızlar?
öyle canım. Sarısı yoğun ve koku var. Ama ben progestan kullanıyorum bence onun etkisi. Çünkü ilaçtan sonraki idrarımda daha yoğun farkediyorum rengi ve kokuyuKızlar idrarınız ne renk?? Benim ki fosforlu sarı gibi.tanımlayamadığım bir koku var ama sanırım o da hormonlardan..
hepimizin belirtilerindeki benzerliğe sevinsek miii ne yapsak acaba bilemedim valla:)Benim de
öyle canım. Sarısı yoğun ve koku var. Ama ben progestan kullanıyorum bence onun etkisi. Çünkü ilaçtan sonraki idrarımda daha yoğun farkediyorum rengi ve kokuyu
umarım peşpeşe Mutlu haberi veririz.hepimizin belirtilerindeki benzerliğe sevinsek miii ne yapsak acaba bilemedim valla:)
Aaaaminnn...Uma
umarım peşpeşe Mutlu haberi veririz.
Merhaba kızlar 3 yıllık evliyim bir buçuk yıldır Bebek istiyoruz 3 kez klomen tedavisi gördüm birinde dış gebelik yaşadım çok şükür tüplere zarar vermeden atlattım gecen ayda rahim filmim temiz cıktı bu ay aşılama için günde 75 mg puregon kullandım 9 gün bugun son ölçümde sağda ki yumurtamın 18mm olduğunu söyledi doktorum bu gece saat 24 te çatlatma iğnemi vurduracak perşembe sabahı kısmetse aşılama yapılacak bu süreçte nelere dikkat etmeliyim yapmam gereken şeyler var mı önereceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?