Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun ama regli belirtilerim başladı kesin tutmadı idrarda herzaman doğru sonuç vermiyo en iyisin kan testi

Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun ama regli belirtilerim başladı kesin tutmadı idrarda herzaman doğru sonuç vermiyo en iyisin kan testi
sen kan tahlilini yaptır belirtilere takılma benim geçen ayki aşılamada hep adet olacakmış gibi belirtiler 12.gün adet oldum bu ay adet belirtisi yok değişik adette olmadım 15.gün oldu bu gün kanda negatif çıktı o yüzden takılma belirtiye

Kızlar güzel haberler vardır belki diye geldim moral bulurum belki de diye ama yeni bişey yok galiba Rabbim hepimize hayırlısını versin bende sanırım düşük yapacagım jel mandalin gibi topak topak geri geliyor ve altı saattir kanamam var azda değil adetten farkı yok doktora gittim kese duruo ama düşmez diyemem dedi beklemekten ve dua etmekten başka yapacak birşeyim yok çok üzgünüm

Can'ım Rabbim şifa versin kendini buna şartlama düşecek diye düşünme Çünki inan etkileniyor ve istemden yön vermiş oluyorsun herseye rağmen olumlu düşün benim de bi düşüşüm var bende böyle senin gibi diye diye düşürdüm sonunda bugün aşılmam vardı benim de hayırlısı bekliyorum sol kasıgımda da ağrı var niye bilmiyorum

Sagol Can'ım haklısın düşünmemek lazım inşallah bu aşılamanda müjdeli haberi alırsın tez Zaman'da çatlatma iğnesinden sonra kasık agrısı yapması normal Can'ım dert etme

aaa şimdi üzüldüm canım ya bizimkiler hiç varolmadıki ama seninki var diye sevinmiştim düşük önleyici iğne ilaç serum bişey demedimi doktor bende düşüğümde memleketteyidim telefonla aradım doktorumu progestan al ikişer tane iç ve yat demişti lekelenmelerim vardı köydeydim ilaç şehirden bir gün sonra yetişti ama bebeğin kalbi durduğu için fayda etmemişti hastanede muşahede altında kalsaydın keşke bazen düşmüyoda aşırı kanamayla anneye zararıda oluyo sürekli kendini dinle bilincin yerindemi farkında olmassın allah korusun sana bir zarar olmasın düşük düşüp düşürürmüş

Protestan verdi canım gunde iki doz onun dışında bişey vermedi dinlen dedi cumaya kadar bekliycem cuma gidicem kısmetse duruma bakacak işin kötüsü eşimde yarın toplantı için üç gün şehir dışında mecburen gidiyor bakalım napcam, sanada gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi

Canimmm sakin inancini kaybetme ve bebeginle konus.. sana simmsiki tutunmasini sagla.. inan olumlu dusunmen ve gucune inanman cok onemli. Sakin kendini birakma su an en guclu durman gereken anlar. Hicbirsey olmicak Allahin izniyle. Hep guzellikleri dusun ve kendini guclu tut.. guzel haberlerini beklioruz..

İnşallah canım destek olan herkesten Allah razı olsun Rabbim sizide tez Zaman'da yavrularınıza kavuştursun inşallah bugun psikolojik olarak cok yoruldum duamı edip uyumaktan başka çarem yok sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur, iyi ki varsınız kızlar sabah ola hayrola Allah'a emanet olun

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı

yat sürekli pek ayağa kalkma ama yanlızda kalma benim iki yılı geçti sadece kızım vardı yanımda ikinci gün bilincimi kaybetmeye başlamıştım bayılma hali ambülansla alıp şehire getirdiler o kadar kendimi toparlayamadım üstüne bide kürtaj yaptılar on beş saat sonra ayıldım felaket tellallığı yapmayım ama umudunu kaybetme ama önce önemli olan sensin kanamanda var diyosun yanında biri bulunsun yanlız kalma kendine dikkat et

bende duydum ama bendede bakılmadı iki aşılamamdada
Follikül büyüklüğü 17-18 mm civarına geldiğinde, çatlamaya hazır hale gelmiş demektir. Hormon analizinde ise östrojen ve LH hormonlarının ölçümleri yapılmaktadır. Östrojen hormonunun artması, sağlıklı bir follikül gelişimini göstermektedir. LH hormonu ise yumurtlama döneminde ani bir yükselme göstererek follikülün çatlamasına ve yumurta hücresinin serbestleşmesine sebep olmaktadır. Serbestleşen yumurta hücresi tüplere geçtikten sonra sperm hücresi tarafından döllenir. LH hormonundaki beklenmeyen bir yükseliş yumurtanın erken çatlamasına ve aşılama işleminin yapılamamasına sebep olabileceğinden bu ölçümler takipte çok büyük önem taşımaktadır.
NASIL OLURDA BU KADAR ÖNEMLİYKEN BAKMAZLAR ANLAMAM BU YAZIYI OKUDUM VE ÜZÜLDÜM ACABA BU YÜZDEN Mİ TUTMADI DİYE

valla haklısın mesela ben bu ay yumurtalara en son 14 ml ken baktılar bu gün yarın iğneni ol ertesi günde çatlatma iğnesini 36 saat sonra gel dediler ben büyüycekmi diye düşünürken lekelenmelerim oldu bir gün boyunca o akşam çatlatma iğnesini olduktan 12 saat sonra oldu yumurtlamam eminim kasıklarım feci feci battı aşırı bir akıntı vıcık vıcık doktoru aradım yarın gel bakalım dedi bakmadıda direk aşılama yaptı hiç ıslaklık felan kalmamıştı tamamen kupkuru kuruluktan taktıkları alet mahvetti beni canım yandı eminim o zamandı vede iki aydır kalçalarım ağrıyor22 tane iğne ekstradan 10 tanede b12 iğnesi etti 32 iğne ALLAH yardımcımız olsun valla çok zor ama drlar o kadar özen göstermiyo

Cnm ya cok üzüldm rabbim seni ve bebeğini korusun inş kötü düşünme rabbim nasip ettiyse hiç birsey olmaz Allahın izniyne dualarım seninle

Gerçekten öyle aşılama tutma oranı düşük diyerek umutlanmamızı engelliyorlar ama hem aşılama hem tüp bebek denetebilmek içinde ilk basamak aşılama ya tutarsa diyerek aşılama denetiyorlar aşılamayı da usulünce yapmıyorlar .
Gerekli ultrason muayenesi hormon değerleri tam olarak bakılmadan direk aşılama yapıp gönderiyorlar olan hem maddi hem manevi bize oluyor rabbim işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın .

amin canım evet üstelik ben raporlu değilim ilaçlarımı kendim alıyorum keşke tutsaydıda gidn para olsaydı iki aydır olumsuz sonuç alıyorum demekki hakkımızda hayırlısı böyleydi

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı
Ben bunay asılamam iptal oldu e2 degerime bakıyodu her kontrole gittimde doktor en son 152 degerim ozaman ıyıydı yumurta bıyumustu 2 gün sonra gittmde degerim 100 doktor avulasyon olusmamıs dedi ondan önce vardı sonra kayboldu dedi resmen bence o zaman yeterince büyümüştü yumurtam doktorlarda tam bişi söylemiyolar insana sinir oluyo insan ya

amin canım evet üstelik ben raporlu değilim ilaçlarımı kendim alıyorum keşke tutsaydıda gidn para olsaydı iki aydır olumsuz sonuç alıyorum demekki hakkımızda hayırlısı böyleydi
2 kez mi aşılama denediniz sgk anlaşması var mı gittiğiniz hastanenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…