Haklısınız biraz düşünce anlayış empati hiç bir şey yok belki yoğunlar ve yoruluyorlar ama bu onların tercihi ya hakkıyla işini yapsın ya da bıraksınlar hiç bir bilgimiz yok kafa zaten karışık maddi manevi bitmiş durumdayız istediğimiz tek şey sorun ve çözüm ama ilgilenen yok özele gidiyorsun dertleri para devlete gidiyorsun oradan oraya göndermece rabbim yardımcımız olsun.Ben bunay asılamam iptal oldu e2 degerime bakıyodu her kontrole gittimde doktor en son 152 degerim ozaman ıyıydı yumurta bıyumustu 2 gün sonra gittmde degerim 100 doktor avulasyon olusmamıs dedi ondan önce vardı sonra kayboldu dedi resmen bence o zaman yeterince büyümüştü yumurtam doktorlarda tam bişi söylemiyolar insana sinir oluyo insan ya
EVET EKİMDE VE KASIMDA BU GÜN ALDIM İKİNCİNİN SONUCUNU DEVLET HASTANESİNDE YAPTIRIYORUM BİR ÇOCUĞUM OLDUĞU İÇİN KARŞILAMIYOR DEVLET ÖYLE BİE KANUN VARMIŞ ARTI 39 YAŞINDAN GÜN ALINCA TEDAVİYİDE ÜCRETLİ YAPIYORLAR EN AZINDAN SADECE İLAÇLARI ALIYORUM PARAYLA SONBİR BU ÇUK AYIM KALDI 39A ADET OLABİLİRSEM BELKİ BİRDAHA AŞILAMA DENEMEK İSTİYORUM KISMET2 kez mi aşılama denediniz sgk anlaşması var mı gittiğiniz hastanenin
Dikkat ederim canım yanımda annem var inşallah hayırlısıyla kesilir sabah daha azalmıştı pede gelmemiş hiç sadece wc de geliyor Rabbim bebişime ömür verdiyse sımsıkı tutunacaktır vermediyse ne yapsak boş Allah'a bıraktım ben herseyi Hakkı'mız da hayırlısı artık çok tesekkur ederimyat sürekli pek ayağa kalkma ama yanlızda kalma benim iki yılı geçti sadece kızım vardı yanımda ikinci gün bilincimi kaybetmeye başlamıştım bayılma hali ambülansla alıp şehire getirdiler o kadar kendimi toparlayamadım üstüne bide kürtaj yaptılar on beş saat sonra ayıldım felaket tellallığı yapmayım ama umudunu kaybetme ama önce önemli olan sensin kanamanda var diyosun yanında biri bulunsun yanlız kalma kendine dikkat et
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız moral oluyorsunuz cuma günü inşallah keseyi tekrar görürüm umudumu yitirmiyorumCnm ya cok üzüldm rabbim seni ve bebeğini korusun inş kötü düşünme rabbim nasip ettiyse hiç birsey olmaz Allahın izniyne dualarım seninle
Azalması ok iyi canım. Bak sana umut oldu işte pede gelmemiş olması çook önemli.. Bugün tamamen biticek inşallah.. Yt dinlen hiiiç kalkmaDikkat ederim canım yanımda annem var inşallah hayırlısıyla kesilir sabah daha azalmıştı pede gelmemiş hiç sadece wc de geliyor Rabbim bebişime ömür verdiyse sımsıkı tutunacaktır vermediyse ne yapsak boş Allah'a bıraktım ben herseyi Hakkı'mız da hayırlısı artık çok tesekkur ederim
Can'ım dun adetin ikinci günü gibi yogun kanamam oldu hatta jel mandalin kadar olmuş löp diye düştü kanamayla hemen acile gittik kese hala duruyordu dun aksam düşmemişti ama düşer yada düşmez diyemem dedi doktor cumaya kadar progestan kullanıcım tekrar gidicem bakacaklar Allahım ömrünü verdiyse inşallah tutunacaktır vermediyse hayırlısı beklemedeyimİnsallah canum da anlamadim ben keseyi gordun sonra yok mu oldu
İnşallah Can'ım bekliyorum Rabbimden umut kesilmez Hakkı'mızda hayırlısını versinAzalması ok iyi canım. Bak sana umut oldu işte pede gelmemiş olması çook önemli.. Bugün tamamen biticek inşallah.. Yt dinlen hiiiç kalkma
Gerçekten öyle aşılama tutma oranı düşük diyerek umutlanmamızı engelliyorlar ama hem aşılama hem tüp bebek denetebilmek içinde ilk basamak aşılama ya tutarsa diyerek aşılama denetiyorlar aşılamayı da usulünce yapmıyorlar .
Gerekli ultrason muayenesi hormon değerleri tam olarak bakılmadan direk aşılama yapıp gönderiyorlar olan hem maddi hem manevi bize oluyor rabbim işini hakkıyla
Selam kızlar ben de ekim ayında iki kez aşılama oldum ve negatif sonuç aldım ama sizleri merakla ve dua ile takip ediyorum. Yumurta büyüklüğü deyince yazayım istedim. iki aşılamam da tutmayınca eşim burda olmadığı için doktor bana bu ay klomen kullan ilişki zamanı eşinin yanına gidersin dedi. gitmeden iki gün önce yumurta büyüklüğü 14,5 tu gidince hemen orda bir devlet hastanesine gittim ve dr bana hiç yumurtamın büyümediğini söyledi hatta elime bir tane ultrasyon çıktısı verip yüzüme bakmadan yolladı. çok üzüldüm ama içim içimi yedi tabi nasıl olur nereye gider bu yumurta diye dayanamadım oturdum bir kafeye sgk anlaşması olan özel hastane aradım 4 üncü aramamda fiyatı uygun bi yer bulup gidip baktıdım. Adam çok şaşırdı yumurtan burda duruyo işte dedi hatta büyümüş bile. iki gün sonra gene gel dedi çatlatma iğnesi olmam için gittğimde 18 mm olmuştu. demem o ki Allah dr un vicdanlısına düşürsün o kadın yüzünden oturdum ağladım bi kafe de bunca yolu boşa geldim meğer gelişmemiş diye meğerse kadın ölçememiş bile. düşünün en basit işlemi bile yapamamış kimlere emanetiz. biraz uzun oldu ama durum böyle şimdi sonucumu bekliyorum 10. gündeyim hayırlsı artık aşılamada tutmayan burda tutar mı Allah'ın takdiri hiç belli olmaz. öptüm hepiniziHaklısınız biraz düşünce anlayış empati hiç bir şey yok belki yoğunlar ve yoruluyorlar ama bu onların tercihi ya hakkıyla işini yapsın ya da bıraksınlar hiç bir bilgimiz yok kafa zaten karışık maddi manevi bitmiş durumdayız istediğimiz tek şey sorun ve çözüm ama ilgilenen yok özele gidiyorsun dertleri para devlete gidiyorsun oradan oraya göndermece rabbim yardımcımız olsun.
Selam kızlar ben de ekim ayında iki kez aşılama oldum ve negatif sonuç aldım ama sizleri merakla ve dua ile takip ediyorum. Yumurta büyüklüğü deyince yazayım istedim. iki aşılamam da tutmayınca eşim burda olmadığı için doktor bana bu ay klomen kullan ilişki zamanı eşinin yanına gidersin dedi. gitmeden iki gün önce yumurta büyüklüğü 14,5 tu gidince hemen orda bir devlet hastanesine gittim ve dr bana hiç yumurtamın büyümediğini söyledi hatta elime bir tane ultrasyon çıktısı verip yüzüme bakmadan yolladı. çok üzüldüm ama içim içimi yedi tabi nasıl olur nereye gider bu yumurta diye dayanamadım oturdum bir kafeye sgk anlaşması olan özel hastane aradım 4 üncü aramamda fiyatı uygun bi yer bulup gidip baktıdım. Adam çok şaşırdı yumurtan burda duruyo işte dedi hatta büyümüş bile. iki gün sonra gene gel dedi çatlatma iğnesi olmam için gittğimde 18 mm olmuştu. demem o ki Allah dr un vicdanlısına düşürsün o kadın yüzünden oturdum ağladım bi kafe de bunca yolu boşa geldim meğer gelişmemiş diye meğerse kadın ölçememiş bile. düşünün en basit işlemi bile yapamamış kimlere emanetiz. biraz uzun oldu ama durum böyle şimdi sonucumu bekliyorum 10. gündeyim hayırlsı artık aşılamada tutmayan burda tutar mı Allah'ın takdiri hiç belli olmaz. öptüm hepinizivalla haklısın mesela ben bu ay yumurtalara en son 14 ml ken baktılar bu gün yarın iğneni ol ertesi günde çatlatma iğnesini 36 saat sonra gel dediler ben büyüycekmi diye düşünürken lekelenmelerim oldu bir gün boyunca o akşam çatlatma iğnesini olduktan 12 saat sonra oldu yumurtlamam eminim kasıklarım feci feci battı aşırı bir akıntı vıcık vıcık doktoru aradım yarın gel bakalım dedi bakmadıda direk aşılama yaptı hiç ıslaklık felan kalmamıştı tamamen kupkuru kuruluktan taktıkları alet mahvetti beni canım yandı eminim o zamandı vede iki aydır kalçalarım ağrıyor22 tane iğne ekstradan 10 tanede b12 iğnesi etti 32 iğne ALLAH yardımcımız olsun valla çok zor ama drlar o kadar özen göstermiyo
sen kalbini tam tut umudunu kaybetme tabiki tutar o belli olmazSelam kızlar ben de ekim ayında iki kez aşılama oldum ve negatif sonuç aldım ama sizleri merakla ve dua ile takip ediyorum. Yumurta büyüklüğü deyince yazayım istedim. iki aşılamam da tutmayınca eşim burda olmadığı için doktor bana bu ay klomen kullan ilişki zamanı eşinin yanına gidersin dedi. gitmeden iki gün önce yumurta büyüklüğü 14,5 tu gidince hemen orda bir devlet hastanesine gittim ve dr bana hiç yumurtamın büyümediğini söyledi hatta elime bir tane ultrasyon çıktısı verip yüzüme bakmadan yolladı. çok üzüldüm ama içim içimi yedi tabi nasıl olur nereye gider bu yumurta diye dayanamadım oturdum bir kafeye sgk anlaşması olan özel hastane aradım 4 üncü aramamda fiyatı uygun bi yer bulup gidip baktıdım. Adam çok şaşırdı yumurtan burda duruyo işte dedi hatta büyümüş bile. iki gün sonra gene gel dedi çatlatma iğnesi olmam için gittğimde 18 mm olmuştu. demem o ki Allah dr un vicdanlısına düşürsün o kadın yüzünden oturdum ağladım bi kafe de bunca yolu boşa geldim meğer gelişmemiş diye meğerse kadın ölçememiş bile. düşünün en basit işlemi bile yapamamış kimlere emanetiz. biraz uzun oldu ama durum böyle şimdi sonucumu bekliyorum 10. gündeyim hayırlsı artık aşılamada tutmayan burda tutar mı Allah'ın takdiri hiç belli olmaz. öptüm hepinizi
Canim benim yaa bol bol dua et ben de ediyorum senin icin. Insallah bebeğin bırakmaz seni Rabbim yardimcin olsun kuzum. Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar güzel haberler vardır belki diye geldim moral bulurum belki de diye ama yeni bişey yok galiba Rabbim hepimize hayırlısını versin bende sanırım düşük yapacagım jel mandalin gibi topak topak geri geliyor ve altı saattir kanamam var azda değil adetten farkı yok doktora gittim kese duruo ama düşmez diyemem dedi beklemekten ve dua etmekten başka yapacak birşeyim yok çok üzgünüm
tabiki mutlaka haber veririm..Benimde 9. Gunum canim ayni durum benimde asilama tutmadi igne yaptim bir umut iste senin benden bir gun once sonucu haber verirsen memnun olurum
Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun canim regl kac gun vartabiki mutlaka haber veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?