Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar negatif 0.296 çıktı bundan 6 gun once 3.31 çıkmıştı uzulmedim daha vakti var demekki rabbim bilir
Hayirlisi olsun. Baska da bir tesellimiz yok zaten canim insallah en kisa zamanda sevinclerimizi de yazariz.

Kacinci gununde oldugumu sormustun canim 10 gun bitti cok sukur
Merhaba öncelikle Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim de 11 . Gündü aramızda bir gün var siz ne Zaman test yapmayı düşünüyorsunuz sanırım sizin de hafta sonuna denk geliyor 14. Gün

Cnm nasılsın nasıl oldun
Kızlar bugun özel hastaneye gittim burda doktor cok iyi dediler ultrasonla baktı kese yok düşmüş dedi tahlillerini yapalım kürtaja gerek varmı bakalım dedi ,içime sinmedi ssk ya acile geldim buradaki doktor kese duruyor dedi gösterdi hastaneye yatırdı şuan iğnelerle serumlarla kanamayı epey durdurdular yarın sabah duruma tekrar bakılacak nasipse henüz belli olan bişey yok

Cnm ya allahım bebegini korusun inş üzülme güzel düşün rabbim korusun sizi cok gecmiş olsun cnm

Canımmm Allah beraberinde olsun.. Ne kadar iyi etmişsin de başka hastaneye de gitmişsin!! İnanamıyorum ben nasıl oluyor tüm bunlar ya var olan keseye nasıl yok diyor dpktpr? Biz hayatımızı teslim ediyoruz bu insanlara nasıl güvenicez bilmiyorum.. Bu süreçlerdeki eeenn zo ve yorucu şeylerden biri de bu doktor güveni.. Canım ben yat hiç kımıldama ve hep dua et.. İyi haberlerini bekliyoruz Dreamweaver

Cok gecmis olsun bebeğine bi sey olmasin olumlu düşün

Sağolun kızlar güzel Dilek'leriniz ve dualarınız için iyi haber vermek isterdim fakat oyle olmadı maalesef bugun kesenin bozulduğu görüldü hcg değerimde 1000 e düşmüş maalesef düşük yapıyorum hayırlısı buymuş diyecek başka bişey yok Rabbim Bebek bekleyen arkadaslarıma ve bebeklerine sağlık versin hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin gebe kalmak için uğraşan tüm arkadaşlarda dilerim tez Zaman'da sağlıkla güzel haberi alırlar inşallah bu dönemde cok destek oldunuz bana hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi aratmasın evlatlarıyla sınamasın

Sikma canini canim vardir bundan da bir hayir sagliksiz bebek dusermis zaten Allah salikli bebekler nasip etsin tez zamanda gecn ay asilama tutmamisti benimde sonra bir parca dustu ebeye gosterdim dusuk olma ihtimali var dedi o kadar mutlu oldum ki belki sacma gelebilir ama hic olmuyor dusyncesi daha aci oluyor o yuzden moralini bozma Allah en kisa zamanda acini unutturp kucagini doldurur insallah

B Beyazgul2 amin Can'ım inşallah Rabbim tez Zaman'da kucaklarımızı doldursun bakalım yarın kontrol var inşallah kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden sonlanır süreç pes etmek vazgeçmek yok umut nefes aldıkça hep var Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin

Merhaba öncelikle Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim de 11 . Gündü aramızda bir gün var siz ne Zaman test yapmayı düşünüyorsunuz sanırım sizin de hafta sonuna denk geliyor 14. Gün
Tesekkur ederim hepimiz icin hayirlisi olsun. Pazartesi sabah yaparim bir aksilik olmazsa. Progesteron geciktireniliyo regli olmadiysa bos yere heyecana kapilmak istemiyorum
vaz geçtim ben beklemek çok sıkıcı yarın sabah kan vericem randevu aldım bir sonraki gün çıkar sonucu. zaten yarın 12. gün inşallah bu sefer güzel bir sonuç alırım.

Cnm ya cokkk üzüldüm ama hersey rabbimden geliyo ,sende cok güzel düşünüyosun güçlü kadınsın maşallah sana umarım bidakide yeniden olur ben 7 senedir hiç hamile kalamdım yine bugun hasta oldum herşeyi başa sardık rabbim dualarımızı duysun inş hayırlı evlatlar versin bize

Bencede 12 sinde cikiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…