Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çokgeçmiş olsun seninsağlığın yerinde olsun sonuçta hamile kaldın düştü gene kalırsın inşallah tez zamanda sıkma canını sakın vardır bir bildiği yaradanın

Canim.. gercekten bazen kabullenmek cok zor olsa da en kotu durumlarin bile bir nedeni oldugunu unutmamak ve bunj dusunmek aciyi hafifletir. Sen de gercekten bunu cok iyi basariyorsun.. Allaha dua edip ne olursa olsun sukredip yola devam etmek gerekiyor.. senin sagligin cok onemli. Sagligimiz iyi olucak ki tekrar deneyelim tekrar yola koyulalim.. kendine dikkat et canim.. Allah hepimizle birlikte olsun @ElfEngn

İnsan sabredemiyor ben de aynı durumdayım sizi anlıyorum :) ama iki yıldır negatif negatif bu sefer bekleyeyim diye kendime söz verdim. Günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım :) inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırsınız yarın. Bizleri de haberdar edin İnşallah güzel haberlerle :)

Kizlar hamile kalanlar buraya yasadiklari belirtileri yazssinlar lūtfen.
Gun saymamaya calisiyorum.doktor 15 gun sonra test yap dedi.sizce asilama gunu sayilmali mi??

Gecen sefer ilk asilama gununu saymadim ve 10.gununde regl oldum.bu sefer pregesteron kullaniyorum.regliyi geciktiriyor mu yoksa erkene mi cekiyor??
6.gun. ilk gunu saymazssak eger. Ama regl tarihime de 4 gun var.sacma bi durum var gibi ortada.sanki asilama gecikmis gibi.gecen sefer cok agrim vardi.bu sefer hissetmiyorum birsey.yani nadir de olsa kasikta batmalar.ve 5 kat cikmak ve inmek zorundayim.doktor bana spor yasak dedi.sauna ve sicak dus ta tabii yasak.ama merdiveni sormadim.yavas yavas inip cikiyorum.etkiler mi sizce??

Kendini rahat bırak bukadar herseyi düşünüp kafanda dert etme olcagı varsa rabbim verirse zaten olur, bence cok herseyi kafana takıyosun adet gününde beklersin olursa olur olmazsa bakılır benim mantıgım budur ,

Merdiven için bir sorun olmaz diyormuş doktorlar ama BEnim doktorum olumlu olumsuz birşey demedi fakat arkadaşım tüp bebek yaptırdığında sakıncası yoktur demişlerdi

Göğüslerim acıyordu iki gündür bugün yok bişey sanırım tutmadı aşılamama adet olcam

Göğüslerim acıyordu iki gündür bugün yok bişey sanırım tutmadı aşılamama adet olcam
kan verdim geldim ben de. çok yoruyo beni sonucu çoktan belli olmuş bişeyin belirtilerini dinlemek.. fırsatın varsa sana da tavsiye ederim. yarın çıkacak sonucum öğlene kadar. en azından tutmadıysa hem progesteronu bırakırım regli uzatmam hem de haftasonu toparlanmak için iyi bir süre:) o kadar sıkıldım ki negatifi görmekten idrar testi yapmadım bile..

Ya canim nasil bekleyebiliyorsunuz acilde yapsaniz elli dakikada cikiyor yarina kadar bakleyecek miyiz simdi

Bana progestoron vermedi doktor ona da kafam takılıyor

Ya canim nasil bekleyebiliyorsunuz acilde yapsaniz elli dakikada cikiyor yarina kadar bakleyecek miyiz simdi
bir kez denemiştim acilde bhcg testini ama kabul etmediler. acilde gebelik hormonuna doktor ihtiyaç duymadan bakmıyoruz dediler ben de uğraşmadım. zaman geçiyor ya yarım gün geçti bile:)

Bana progestoron vermedi doktor ona da kafam takılıyor
benim luteal fazım kısa olduğu için veriyor doktor 11-12 gün sürüyor ovulasyondan sonra regl olmam, 14 güne çıkarmak için kullanıyorum. senin ihtiyacın yoktur ondan vermemiştir.

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=25213.0
Canim bu sayfada cok guzel anlatmis gun gun neler oluyor benim cok hosuma gitti her gun kacinci gunumdeyse ona gore bakiyorum hepinize tavsiye ederim boylelikle belirti yok diye uzulmeyiz :)
Ahh evet baktım çok güzelmiş gerçekten.geçen sefer de ya sen ya da eylem demişti galiba App var diye.indirmiştim.onunkiyle aynı bu da.yalnız okuyunca insana hamile muamelesi yapıyor..ayy bi hoş oldum..ama acı gerçek şu ki..yavaş yavaş Regl belirtileri başladı.. . Neyse yine beklicem mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…