- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
şimdi farkettim sen de olmuşsun galiba aşılama sen kaçıncı gündesin :)Kaçıncı gün Canım senin??
Oyle canim burda hic sorun yapmiyorlar ben hep acilde yaptiriyorum kan verdikten sonra farkli bir heyecan oluyor beklemesi daha zor geliyor seninle durumumuz ayniydi galiba hayirli haberler aliriz insallahbir kez denemiştim acilde bhcg testini ama kabul etmediler. acilde gebelik hormonuna doktor ihtiyaç duymadan bakmıyoruz dediler ben de uğraşmadım. zaman geçiyor ya yarım gün geçti bile:)
Ben ilk defa paylastim canim hic bellibolmuyor vallahi bir bakarsin pozitiffff insalahhhhhAhh evet baktım çok güzelmiş gerçekten.geçen sefer de ya sen ya da eylem demişti galiba App var diye.indirmiştim.onunkiyle aynı bu da.yalnız okuyunca insana hamile muamelesi yapıyor..ayy bi hoş oldum..ama acı gerçek şu ki..yavaş yavaş Regl belirtileri başladı... Neyse yine beklicem mecbur.
Asilama yapilan gunu saymazssak 7.gun.B
şimdi farkettim sen de olmuşsun galiba aşılama sen kaçıncı gündesin :)
Sagol canım Allah razı olsun iyi olmaya çalışıyorum doktor bugun kontrol etti kanamam durduğu için ilaç verdi kanamanın devam etmesi kalan parça varsa rahim içinin temizlenmesi gerekiyormuş kürtaj yapmak yerine böyle yapalım dedi yarın içmeye başlıcam hayırlısı böyleymiş , burda sizinle konusunca rahatlıyorum iyi geliyor bana Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın hayırlısıyla dileyen isteyen bütün arkadaşlarım tez Zaman'da bebişlerine kavuşsunlar , sen nasılsın Nasıl gidiyorDreamweaver cnm nasılsın merak ettim seni nasıl oldun
Amin cnm bende hasta oldum bakalım inş baslarım bu ay yine asılamada kacıncı gününde ilaça baslıyodu doktor cnm ,sen napcaksın düşükden sonra 3 ay dinlemdiriyolar sanırım inş ondan sonra hemen bebegin olır cok zor ya inş rabbim bizide sevindirsin cnm üzülme sakın öpüyorum iyi gclSagol canım Allah razı olsun iyi olmaya çalışıyorum doktor bugun kontrol etti kanamam durduğu için ilaç verdi kanamanın devam etmesi kalan parça varsa rahim içinin temizlenmesi gerekiyormuş kürtaj yapmak yerine böyle yapalım dedi yarın içmeye başlıcam hayırlısı böyleymiş , burda sizinle konusunca rahatlıyorum iyi geliyor bana Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın hayırlısıyla dileyen isteyen bütün arkadaşlarım tez Zaman'da bebişlerine kavuşsunlar , sen nasılsın Nasıl gidiyor
Ne oldu canim belli olmadi mi dahakan verdim geldim ben de. çok yoruyo beni sonucu çoktan belli olmuş bişeyin belirtilerini dinlemek.. fırsatın varsa sana da tavsiye ederim. yarın çıkacak sonucum öğlene kadar. en azından tutmadıysa hem progesteronu bırakırım regli uzatmam hem de haftasonu toparlanmak için iyi bir süre:) o kadar sıkıldım ki negatifi görmekten idrar testi yapmadım bile..
Benim belli oldu yine yokNe oldu canim belli olmadi mi daha
Belli olmadi canim. Sordugumda yarin internetten bakarsiniz oglene cikmis olur dediler. Haftasonu giriyor bir sikinti olmasin dedim olmaz dediler ama yuklenmemisNe oldu canim belli olmadi mi daha
Bende evde yaptim canim ilk baktigimda birsey yoktu on dakika sonra baktim cok ama cok silik zorla gorulen bir cizgi vardi erken yapmis olabilir miyiz acabaBelli olmadi canim. Sordugumda yarin internetten bakarsiniz oglene cikmis olur dediler. Haftasonu giriyor bir sikinti olmasin dedim olmaz dediler ama yuklenmemisben de evde test yaptim ama negatif cikti benim de umudum kalmamis oldu;( senin icin de hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda mutlu haberlermiz olur..
Super bi haber bu 10 dakika sonra cikmasinda bir sorun yok ki ben de 10 dakka sonra hic bisi cikmadi;( sabah kalkinca mi yaptin testi? Ben oglen yaptim ogle yemeginden sonra ama ciksa yine cikardiBende evde yaptim canim ilk baktigimda birsey yoktu on dakika sonra baktim cok ama cok silik zorla gorulen bir cizgi vardi erken yapmis olabilir miyiz acaba
Catlatma ignesi de yaptim canim iki yunurta olusunca sansimi denemek istedim regl 3 gun kaldi dun evde test yaptim ilk once yok cikti sonra sadece benim gondugum cok ama cok silik cikti
Cok ama cok silik canim zorla gorunuyor varla yok arasi bir cizgiydi dun aksam yaptim bugun sabah yapmak icin almistim dayanamayip aksam yaptimSuper bi haber bu 10 dakika sonra cikmasinda bir sorun yok ki ben de 10 dakka sonra hic bisi cikmadi;( sabah kalkinca mi yaptin testi? Ben oglen yaptim ogle yemeginden sonra ama ciksa yine cikardi
İnsallah canim dualarim seninle yarin bize cok guzel haberler verArkadaslar lutfen dua edin bana o cizgi benim hayalim olmasin gercek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?