- 21 Ocak 2020
- 34
- 12
- 18
- 33
Daha onunuzde uzun yillar var insallah tedavileriniz bi an evvel sonuc verir23 yaşındayım Allah izin verirse evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha onunuzde uzun yillar var insallah tedavileriniz bi an evvel sonuc verir23 yaşındayım Allah izin verirse evet
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu yolda emek veren erkese nasip olsun inşallah. Aşılama raporunda şart 1 yıl canım. Tüp bebekte 3 yıl.İnsallah bebeginizi kucaginiza alirsiniz tez zamanda. Rapor cikardiginizda 3 yildirmi evliydiniz
Cok tesekkur ederim bende aralik ayinda gidecegim. Adetimin ikinci gunu. Elimde hsg raporum kan sonuclarim ve spermiyogram sonucumuz var hemen tedaviye baslarlarmi universite hastanesine gidecegmİyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu yolda emek veren erkese nasip olsun inşallah. Aşılama raporunda şart 1 yıl canım. Tüp bebekte 3 yıl.
Ust uste iki ay yaptirip olmazsa tup bebek icin islemlere baslamayi dusunuyorum. 2 kere yaptirmak sart o yuzdenİyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu yolda emek veren erkese nasip olsun inşallah. Aşılama raporunda şart 1 yıl canım. Tüp bebekte 3 yıl.
Tamamen doktorunuza bağlı. Zaten raporu çıkartmadan adetin 2.günü giderseniz bi sonraki ayı beklersiniz. Rapor öyle hemen çıkan bişey değil. Önceden çıkıyordu ama covidden dolayı işlemler bayağı yavaşlatıldı.Cok tesekkur ederim bende aralik ayinda gidecegim. Adetimin ikinci gunu. Elimde hsg raporum kan sonuclarim ve spermiyogram sonucumuz var hemen tedaviye baslarlarmi universite hastanesine gidecegm
Anladim. Raporu nasil cikarttiniz biraz aciklayabilirmisinizTamamen doktorunuza bağlı. Zaten raporu çıkartmadan adetin 2.günü giderseniz bi sonraki ayı beklersiniz. Rapor öyle hemen çıkan bişey değil. Önceden çıkıyordu ama covidden dolayı işlemler bayağı yavaşlatıldı.
Öyle sizin istediğiniz gibi olmuyor malesef tüp bebek ben 1 yıldır uğraşıyorum iki aşılama yaptırabilmek için. Kaldı ki tüp bebek raporunu çıkartmak bir ayı bulabiliyor. Şartları da sağlamanız gerek 3 yıllık evlilik eşinizin veya kendinizin 5 yıllık kesintisiz sigorta primi olması gerek vs vs. Pcoslu iseniz doktorunuz aşılamada ısrar ederse tüp bebeğe hemen geçemezsiniz pcosluların 6 aşılamaya kadar devlette hakkı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Ust uste iki ay yaptirip olmazsa tup bebek icin islemlere baslamayi dusunuyorum. 2 kere yaptirmak sart o yuzden
Ben üniversite hastanesine gitmedim devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden sizde farklı olabilir doktor rapor yazıyoe tüp bebek bölümündeki doktorların tamamına imzalattıktan sonra hastane yönetimine götürüp onaylattım. Sonra reçetem yazıldı 3 gün içinde gidip aldım.Anladim. Raporu nasil cikarttiniz biraz aciklayabilirmisiniz
Hadi ya ugrasicaz artik napalim . Ben iki ay sonra uc yillik evli olmus olucam diger sigortayla ilgili seylerde tutuyor. Yasim 29Öyle sizin istediğiniz gibi olmuyor malesef tüp bebek ben 1 yıldır uğraşıyorum iki aşılama yaptırabilmek için. Kaldı ki tüp bebek raporunu çıkartmak bir ayı bulabiliyor. Şartları da sağlamanız gerek 3 yıllık evlilik eşinizin veya kendinizin 5 yıllık kesintisiz sigorta primi olması gerek vs vs. Pcoslu iseniz doktorunuz aşılamada ısrar ederse tüp bebeğe hemen geçemezsiniz pcosluların 6 aşılamaya kadar devlette hakkı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Cok tesekkur ediyorum yardimci oldunuz. Hayirli gecelerBen üniversite hastanesine gitmedim devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden sizde farklı olabilir doktor rapor yazıyoe tüp bebek bölümündeki doktorların tamamına imzalattıktan sonra hastane yönetimine götürüp onaylattım. Sonra reçetem yazıldı 3 gün içinde gidip aldım.
Allah gönlümüze göre versin yaşınız genç daha kritik olanlar var gidince göreceksiniz zaten rahat olun.Hadi ya ugrasicaz artik napalim . Ben iki ay sonra uc yillik evli olmus olucam diger sigortayla ilgili seylerde tutuyor. Yasim 29
Rica ederim ne demek. Hayırlı gecelerCok tesekkur ediyorum yardimci oldunuz. Hayirli geceler
Amin insallah cumlemize. Pkoslu degilim ama yumurtaliklarimda pcos gorunumu var doktor o sekilde soyledi artik nasil oluyosa. Yumurta sayim fazla imis .Allah gönlümüze göre versin yaşınız genç daha kritik olanlar var gidince göreceksiniz zaten rahat olun.
Pcos o zaman. Zaten doktorun raporda yazar teşhisini.Amin insallah cumlemize. Pkoslu degilim ama yumurtaliklarimda pcos gorunumu var doktor o sekilde soyledi artik nasil oluyosa. Yumurta sayim fazla imis .
Aciklanamayan diye yazdi dosyama. Adetler duzenli hormonlar normal olunca kilo killanma yok. Bakalim surec ne kadar uzayacak tekrardan cok sagolunPcos o zaman. Zaten doktorun raporda yazar teşhisini.
Bizde de öyle yazıyor sebepsiz infertelite diye. Ama pcoslu olup adeti düzenli olan hiç bi belirti göstermeden sadece hamile kalamama sorunu yaşayanlar da var pcos görünümündeyse onu da yazıyorlar raporda.Aciklanamayan diye yazdi dosyama. Adetler duzenli hormonlar normal olunca kilo killanma yok. Bakalim surec ne kadar uzayacak tekrardan cok sagolun
Durumuma yardimci olur insallah oyleyse. Hizlandircaksa sureci. Psikoloji kalmiyor boyle uzadikca her ay.Bizde de öyle yazıyor sebepsiz infertelite diye. Ama pcoslu olup adeti düzenli olan hiç bi belirti göstermeden sadece hamile kalamama sorunu yaşayanlar da var pcos görünümündeyse onu da yazıyorlar raporda.
Durumu hızlandırmıyor malesef. Çünkü tüp bebek merkezlerine başvuran hastaların geneli zaten pcoslu. Erkek kaynaklo sorunlarda aşılamaya gerek görmeden tüp bebek yapıyorlar yada kadının amh değeri düşükse vs. Bizler malesef biraz yıpranıyoruz bu süreçteDurumuma yardimci olur insallah oyleyse. Hizlandircaksa sureci. Psikoloji kalmiyor boyle uzadikca her ay.
Hmm durumlar vahim :) cok sagolun bilgiler icinDurumu hızlandırmıyor malesef. Çünkü tüp bebek merkezlerine başvuran hastaların geneli zaten pcoslu. Erkek kaynaklo sorunlarda aşılamaya gerek görmeden tüp bebek yapıyorlar yada kadının amh değeri düşükse vs. Bizler malesef biraz yıpranıyoruz bu süreçte
Rica ederim yardımcı olabilmişimdir inşallah.Hmm durumlar vahim :) cok sagolun bilgiler icin