Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıranlar yaptıracaklar toplanalım 👼🙋‍♀️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10 kasımda 2.aşılamamı yaptırdım. İnşallah hepimizinki tutar. Sizde belirtiler var mı hiç? Bende çok sık idrara çıkma ve ayakta biraz kalınca belim ağrıyor kasıklarımda bişey yok. İlk aşılamamda kasıklarım çok ağrımıştı ama şimdi hiç bişy yok nerdeyse.
Benim kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. İnş tutar aşılamamız 🥰

Kızlar bende 16 kasımda aşılma yaptırdım.
Sizler gibi beklemedeyim. İnşallah güzel haberleri alırız. Ben bugün akşam idrarıyla gebelik testi yaptım, çatlama iğnesinin etkisi hala varmı diye merak ettim, testim böyle çıktı. Sizce bu iğnenin etkisi ne zaman geçer?
20201122_205407.webp

Sizler gibi beklemedeyim. İnşallah güzel haberleri alırız. Ben bugün akşam idrarıyla gebelik testi yaptım, çatlama iğnesinin etkisi hala varmı diye merak ettim, testim böyle çıktı. Sizce bu iğnenin etkisi ne zaman geçer?
Eki Görüntüle 2726371
Yaklaşık 10 gün sonra geçer canım. Şuan ki pozitif iğne ile alakalı. Zaten daha aşılama yaptıralı 10 gün bile olmamış. Bebek varsa rahme düşmesi 7-10 gün arası olduğundan idrarda çıkması için biraz daha beklemek lazım. Ben yarın kan vermeye gideceğim ama migren atağı geçirdiğim için dayanamadım ilaç kullandım gece gece vicdan azabından ölücem sanırım.
İnşallah testin bir hafta sonra da pozitif çıkar :)

Eki Görüntüle 2726371
Bence imkanınız varsa bi kan verin bakalım belki de geçmiştir bünyeden bünyeye değişiyor bide bol su tükettiyseniz atmışsınızdır belki

Bence imkanınız varsa bi kan verin bakalım belki de geçmiştir bünyeden bünyeye değişiyor bide bol su tükettiyseniz atmışsınızdır belki
Yok ya bu kadar erken kan vermek iyi olmaz. Öyle testlerle vakit geçiriyorum adet gününe kadar. Gecikirse kan veririm😊

Back
X