Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olsun üzülmek yok allah büyüktür vardır bir bildiği yine denersin inşallah kaç çıkmıştı betan
Hayırlısı olsun vakti vardır benimde negatif idrar testi yaptım şimdi melesef zamanımız var daha demek ki
Üzülme canım. Bende idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Güzel Rabbim vardır bir bildiği diyeceğiz ve bekleyeceğiz. Seni çok iyi anlıyorum canım..
Allah razı olsun kızlar öyle tabi vakti zamanı var bizde sabırla o günü bekliyoruz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Betam 0.6 çıktı. Adet olunca tekrardan aşılama deniycem devlet hastanesinde yaptırıyorum zaten özel de olsa denemezdim direk tüp bebek denerdim. Daha önceden 2 kere kimyasal gebelik olmuştu bi umuttur gidiyoruz.

Sizlerinde negatifse bende hiç ümitlenmiyim ozamn sadece neden adet olmadık ozamn inş vaktiyle onu oluruz önümüzdeki aylara bakarız
Genelde yumurta çatladıktan sonra 14.günü adet olunuyor ben muhtemelen 1 2 güne olurum tekrardan aşılama düşünüyor musun

Genelde yumurta çatladıktan sonra 14.günü adet olunuyor ben muhtemelen 1 2 güne olurum tekrardan aşılama düşünüyor musun
Ben şuan için düşünmüyorum çünkü bizim problemimiz eşimdendi. Varikosel tanısı kondu o ameliyat olucak kısmetse ondan sonraki değerlere göre düşünürüm aşılamayı

Ben şuan için düşünmüyorum çünkü bizim problemimiz eşimdendi. Varikosel tanısı kondu o ameliyat olucak kısmetse ondan sonraki değerlere göre düşünürüm aşılamayı
Benim eşimde de ileri düzeydeydi varikosel ameliyat yerine küçük bi operasyon geçirdi skleroterapi yöntemi yapıldı morfoloji 2ydi şimdi 9 oldu çok şükür düzeldi değerlerimiz bi sıkıntımız da yoktu ama tutunamadı.

Benim eşimde de ileri düzeydeydi varikosel ameliyat yerine küçük bi operasyon geçirdi skleroterapi yöntemi yapıldı morfoloji 2ydi şimdi 9 oldu çok şükür düzeldi değerlerimiz bi sıkıntımız da yoktu ama tutunamadı.
Onu ilk defa duydum.ameliyat olabileceği bir doktor arıyoruz bizde. Sende bir problem varmıydı değerler düzeldiyse neden tekrar aşılama yapıldı ?

Onu ilk defa duydum.ameliyat olabileceği bir doktor arıyoruz bizde. Sende bir problem varmıydı değerler düzeldiyse neden tekrar aşılama yapıldı ?
Benimde rahmin T şeklindeydi ameliyat oldum 5 ay önce, bu zamana kadar gebelik oluşmayınca aşılama istedik bütün sorunlar kalkmasına rağmen olmadı. Ameliyat öncesi 2 kimyasal gebelik oluştu yumurta takibiyle aşılama daha iyi olur dedik ama Allah nasip etmeyince olmuyor

Benimde rahmin T şeklindeydi ameliyat oldum 5 ay önce, bu zamana kadar gebelik oluşmayınca aşılama istedik bütün sorunlar kalkmasına rağmen olmadı. Ameliyat öncesi 2 kimyasal gebelik oluştu yumurta takibiyle aşılama daha iyi olur dedik ama Allah nasip etmeyince olmuyor
Aynen kısmet olmayınca olmuyor haklısın. Bizimde sınavımız buymuş yapıcak bişey yok

Ben sağlık ocağına gittim sabah kan verdim ama sonuçlar çarşamba çıkıyormuş.ümidim olmadığı içinde özele gidip yaptırmıcam çarşamba zaten adet olmazsam yaptırırm. Hem bugünle aradaki değer artışını takip etmiş olurun
Merhaba canım sonucun cıktı mi? Inşallah senin ki pozitiftir

Sonuçları negatif olanlar yani benim gibi şuan ne yapacaksınız devam mı tamam mı ben kararsızım tüp mü aşılama konusunda 🤨

Sonuçları negatif olanlar yani benim gibi şuan ne yapacaksınız devam mı tamam mı ben kararsızım tüp mü aşılama konusunda 🤨
Ben aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım bütün haklarımı kullanmayı düşünüyorum hala adet olmadım bekliyorum olur olmaz gidip tekrardan başlıyacağım inşallah. Özelde aşılama yaptırıp 4 5 bin lira verseydim tüp bebeğe geçiş yapardım.

Ben aşılamamı devlet hastanesinde yaptırdım bütün haklarımı kullanmayı düşünüyorum hala adet olmadım bekliyorum olur olmaz gidip tekrardan başlıyacağım inşallah. Özelde aşılama yaptırıp 4 5 bin lira verseydim tüp bebeğe geçiş yapardım.
Bende devlette ücretsiz yaptırıyorum zaman kaybı gibi geliyor çok kararsızım tüp bebeğede 35 40 bini buluyor yeni yıl geliyor zamlanıcak ne olcak halimiz bilmiyorum

Bende devlette ücretsiz yaptırıyorum zaman kaybı gibi geliyor çok kararsızım tüp bebeğede 35 40 bini buluyor yeni yıl geliyor zamlanıcak ne olcak halimiz bilmiyorum
Boşa bekleyeceğime denemek istiyorum bende Allah sonumuzu hayr etsin beklemek çok zor tedaviler çok maliyetli.

Çıktı canım maalesef 2.30 negatif yani ama hala ben adet olmadım aşılamayla birlikte bugün 15. Gün
Benimde aşılamayla birlikte 15.günüm hala adet olmadım göğüslerim çok dolgunlaştı beklemedeyim olmayınca stres oluyorum. Olsamda yeni bi aya başlasam

Back
X