- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
Hany
saol canım inss sende hamilesindir ya hiç. bi belirti yokmu dadlum....
valla yok,normal bi bir insan gibi dolaşıyorum:) hamilelikten yana hiç bir belirti yok.ama adette olmadım 8 in de olmam lazımdı.. dediğim gibi kışla ilgilidir diye düşünüorum.
çünkü testte yaptım 5 tane hepsi net olarak Negatif.. ikinci çizgi hafif silik falan olsa tamam dicemm de... oda yok..
benım gbi olabilir o zamn sen en fazla bir hafta daha bekle snra olmazsan benım gbi kesinn hamilesinn sen benm on gunu gecmeye yakın sancılarım basladı ara ara adet olcakmısım gbi..
saol canım inss sende hamilesindir ya hiç. bi belirti yokmu dadlum....
valla yok,normal bi bir insan gibi dolaşıyorum:) hamilelikten yana hiç bir belirti yok.ama adette olmadım 8 in de olmam lazımdı.. dediğim gibi kışla ilgilidir diye düşünüorum.
çünkü testte yaptım 5 tane hepsi net olarak Negatif.. ikinci çizgi hafif silik falan olsa tamam dicemm de... oda yok..
hanny çok tebrik ederimmm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canımmmbendede silik çizgi çıktı 1 gün gecikti adetim ama oldum bilmiom aklım karıştı acaba üstünemi görüorum dedim ama kısmet olmazsa gelecek aya artık...
saol canım benım..ne silk cızgı mı ins hamilesndr..ins yaaa
slm yeşilimsi ...ben üzerine görmuyorsam hamile değilim...çünkü silik çizgi çıktı...ama hastalandım 1 gün gecikmeli olarak..resmini yarın koyarım istersen..buarada yeni bat 14 ocak...inşallah hamilesindir canım kan testi yaptırmadınmı??
yok canım yaptırmadım kan testi,ben bekliycem biraz daha. çünkü hiç bir hamilelik belirtim yok. defalarca yazdım ama,ben kışa girerken adetim ileri tarihe atıyo ay başı oluyosam ay sonuna atıyo... bilmiorum artık ama yaptığım 5 testte negatifff
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
Hany
canım şimdiden çok geçmiş olsun diyorum Allahım yardımcın olsun fakat bu korunma meselesini anlayamadım şimdi arkadaşımda aynı şekilde söylemiştim ya sana daha önce kürtaj oldu kese oluşmamış diye eee ertesi ay hamile kaldı tekrar bebişide oldu özelde yaptı oda bu işlemleri hiç korunun falan demedi doktor
cok cok gecmiş olsun canım saglık olsun ins yeniden anne olursun..
Bİzde bu 3 gün korunmamaya Allah izin verirse artık başlayacağız.Enfeksiyonlar izin vermemişti..
Çünkü bugün adetten itibaren 14.gün yani yumurtlama günüm bakalım neler olacak...
Her zaman dediğim gibi hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin Allah'ım...
beni silebilirsin tatlım..
aaa neden???????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?