KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

saol canım inss sende hamilesindir ya hiç. bi belirti yokmu dadlum....

valla yok,normal bi bir insan gibi dolaşıyorum:) hamilelikten yana hiç bir belirti yok.ama adette olmadım 8 in de olmam lazımdı.. dediğim gibi kışla ilgilidir diye düşünüorum.

çünkü testte yaptım 5 tane hepsi net olarak Negatif.. ikinci çizgi hafif silik falan olsa tamam dicemm de... oda yok..

benım gbi olabilir o zamn sen en fazla bir hafta daha bekle snra olmazsan benım gbi kesinn hamilesinn sen benm on gunu gecmeye yakın sancılarım basladı ara ara adet olcakmısım gbi..

Selam kızlar. Benim de hamile olma ihtimalim var. Kan testi yaptırmadım, inatla adet günümün gelmesini bekliyorum.Daha da bir hafta var... Önce bir idrar testti yapmak istiyorum. Hemen havaya girip te sonuç negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramayayım diye böyle yavaştan alıyorum. Ama belirtilerim şunlar. İştah ve aynı zamanda mide bulantısı, koyu renk idrar, göğüslerde şişlik, sivilceler,kasık ve rahimde adet ağrısı gibi ağrı, aşırı uyku ve yorgunluk. Görücez bakalım bir hafta sonra... Bu ay bizim ilk denememizdi.

saol canım inss sende hamilesindir ya hiç. bi belirti yokmu dadlum....

hanny çok tebrik ederimmm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canımmm bendede silik çizgi çıktı 1 gün gecikti adetim ama oldum bilmiom aklım karıştı acaba üstünemi görüorum dedim ama kısmet olmazsa gelecek aya artık...

slm yeşilimsi ...ben üzerine görmuyorsam hamile değilim...çünkü silik çizgi çıktı...ama hastalandım 1 gün gecikmeli olarak..resmini yarın koyarım istersen..buarada yeni bat 14 ocak...inşallah hamilesindir canım kan testi yaptırmadınmı??

saol canım benım..ne silk cızgı mı ins hamilesndr..ins yaaa

saol canım benım..ne silk cızgı mı ins hamilesndr..ins yaaa

ama hastayım ben adet oldum...kafam karıştı...bide üstüne gören biriyle konustum dün...adeti bitmiş2 gün sonra hastanelik olmuş doktor 6 haftalık hamilesin demiş...öyle duyunca garip oldum acaba bendemi öleyim die...kısmet bakalımm...

yok canım yaptırmadım kan testi,ben bekliycem biraz daha. çünkü hiç bir hamilelik belirtim yok. defalarca yazdım ama,ben kışa girerken adetim ileri tarihe atıyo ay başı oluyosam ay sonuna atıyo... bilmiorum artık ama yaptığım 5 testte negatifff

hayırlısı olsun canım...geçmişi okuyamıyorum fazla bilmiyordum...bu sefer öyle olmaz belki bellimi olur...ben çıkıyorum..iyi akşamla herkese...

H A M İ Ş L E R İ M İ Z

MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
Hany

beni silebilirsin tatlım..

bilmiyorum canım öyle dedi şimdiye kadar duyduklarımda da dr hep 2-6 ay arası korunma veriyormuş rahim toparlansın diye

cok cok gecmiş olsun canım saglık olsun ins yeniden anne olursun..

amin canım hayırlısıyla inş :)

Bİzde bu 3 gün korunmamaya Allah izin verirse artık başlayacağız.Enfeksiyonlar izin vermemişti..
Çünkü bugün adetten itibaren 14.gün yani yumurtlama günüm bakalım neler olacak...
Her zaman dediğim gibi hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin Allah'ım...

inş canım inş bu ay bebişin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…