- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
hany tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ben dr.a gittim malesef gelişmemiş kese prş günü son kez bakıp alacaklar
kızlarr nerdesınızz evettttt hamileyimmmmmmm....5 haftanın içindeyımmmmm darısı sizlerın basınaaa...
hany çok tebrik ederim canım..bende 4+3 üm bugün..cmtesiye randevu aldım..sen keseyi gördün mü canım..inş.bi sorun olmaz yaaaa...çok istiyorum ben bebeğimi..
kızlarr nerdesınızz evettttt hamileyimmmmmmm....5 haftanın içindeyımmmmm darısı sizlerın basınaaa...
hany tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ben dr.a gittim malesef gelişmemiş kese prş günü son kez bakıp alacaklar
canım bozma moralini benim bir arkadaşımda aynı senin anlattıkların gibi bir durumdaydı aldılar fakat ertesi ay direk hamile kaldı ve 1,5 yaşında kızı şimdi :) yani böyle bir durumun hemen arkasından hamile kalmak çok yüksek oluyormuş doktor öyle dedi sıkma tatlı canını Allahım hayırlısını versin
canım tebrik ederim ya hayırlı olsun :)))) Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş. bebeğine :))
diğer hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorum tek tek kızlar :)))
benim ilk denememdi bu ay biliyosunuz ama 8 aralık olan batım 11 aralıkta gerçekleşti:)))
kısmet bakalım öbür aya çalışmalar inşallah :)))
ayyyy çok sevindim yaaaa ne güzel herkes tek tek hamiş oluyo :)))) Darısı bzim başımıza bakalım :)))))
aminnn...saol canm benım
hamile kalmak için bu ay farklı bişey denedinmi yoksa yine diğer deneyimlerlemi çıktın yola :))))
merak ettim
ben geçen ay hiç ilişkiden sonra yatmamıştım ilk deneme diye çok fazla önem vermedim bu ay şu yatma işini bi deniycem :))))[/QUOyok canm farklı bişi denemdım fakat evet bi 15 dk bekldm canım..dene bii ins bu ay hamile kalrsn
cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn gözün aydınn :)hany çok tebrik ederim canım..bende 4+3 üm bugün..cmtesiye randevu aldım..sen keseyi gördün mü canım..inş.bi sorun olmaz yaaaa...çok istiyorum ben bebeğimi..
bnde cok sevindim tekrar tebrık edrım 2 hafta snra kalp atışını duymya cagrdı...
cnmm üzülme inşallah mercimeğin gelişir sewindirir senii öptümm ....
cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn gözün aydınn :)
cnmmmm gözün aydınn hayırlı olsunnn :)
kızlar bizlerede dualar edin ayağınızı sürtünde bizede bulaşsınn :)
hany tebrik ederim rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
alpella üzülme canım bazen ilk gebeliklerde kromozon uyuşmalızğı olabiliyor yüce yaradan öyle ayarlamışki 2. gebelikte bu sorun direk düzeliyor , adet olur olmaz hemen çalışmalara başla, en azından tek çalışmada hamiş kaldığınıda gördün
tebrik ederimmmm....sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah...yorma, zorlama kendini...kızlarr nerdesınızz evettttt hamileyimmmmmmm....5 haftanın içindeyımmmmm darısı sizlerın basınaaa...
slmmm canımmm..ben yarınıda bi atlatsam hastalanmadan belki bebiş vardır die daha bi keyifli olcam ama bilmiomm fazlada ümitlenmek istemiom...sen napıosun nasıl gidiyo...
slm kızlar dün hasalanmam gerekiyordu olmadı bugünde sabah erkenden test yaptım negatif çıktı bide çok az hafif siyah bi leke geldii ama belli belirsizz sol kasığımda ara ara batma oluyorr bide su içtiğim zaman karın ağrısı oluyorr off yaaa ben hiç böle olmazdımmm ağzımdada kuruluk hissi varrr yaa acaba okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum
yaaacnm üzmemeye çalış nolur kendini...biliyosun sonuçta döllenme sağlıklı olmadığı zaman olabiliyor böyle, herzaman dua ettiğim gibi Rabbim tez zamanda sağlıkla, sağlıklı bebek nasip etsin...sen de böyle düşün...demek ki zamanı değilmiş daha...
tebrik ederimmmm....sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah...yorma, zorlama kendini...
cnm var mı bi gelişmeee???? ben iiyim Allah'a şükür, beklemedeyim önümüzdeki haftayı ama pek ümitli değilim bu aydan:18:
yaaa hemen kan testi verrrr, biliyosun idrara geç geçiyor bhcg. ve lekelenmede büyükihtimal yerleşme kanamasıdır...ay ben heyecan yaptım...haber ver gelişmeleriiii
malesef 3 gün geçikmenin ardından dün gece karın ağrısıyla uyandım bi baktım hastalanmışım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım gece yatarken plan yapmıştım sabah erkenden kan testi yaptırmaya gidecektim ama olmadıı sancılarım okadr çok kii yataktan kalkamıyorum şuan, netten ovulasyon testi siparişi verdim bu ayda onu denicemm bundan sonrada denicek bişe kalmıcak umudum ocak ayına kaldı artık inşallah sizlere nasip olurr bu ay güzel duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?