KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kızlarr nerdesınızz evettttt hamileyimmmmmmm.... 5 haftanın içindeyımmmmm darısı sizlerın basınaaa...

canım tebrik ederim ya hayırlı olsun :)))) Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş. bebeğine :))
diğer hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorum tek tek kızlar :)))
benim ilk denememdi bu ay biliyosunuz ama 8 aralık olan batım 11 aralıkta gerçekleşti:)))
kısmet bakalım öbür aya çalışmalar inşallah :)))
ayyyy çok sevindim yaaaa ne güzel herkes tek tek hamiş oluyo :)))) Darısı bzim başımıza bakalım :)))))

hany tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ben dr.a gittim malesef gelişmemiş kese prş günü son kez bakıp alacaklar

canım bozma moralini benim bir arkadaşımda aynı senin anlattıkların gibi bir durumdaydı aldılar fakat ertesi ay direk hamile kaldı ve 1,5 yaşında kızı şimdi :) yani böyle bir durumun hemen arkasından hamile kalmak çok yüksek oluyormuş doktor öyle dedi sıkma tatlı canını Allahım hayırlısını versin

amin canım çok sağol

aminnn...saol canm benım

aminnn...saol canm benım

hamile kalmak için bu ay farklı bişey denedinmi yoksa yine diğer deneyimlerlemi çıktın yola :))))
merak ettim
ben geçen ay hiç ilişkiden sonra yatmamıştım ilk deneme diye çok fazla önem vermedim bu ay şu yatma işini bi deniycem :))))

hany tebrik ederim rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah

alpella üzülme canım bazen ilk gebeliklerde kromozon uyuşmalızğı olabiliyor yüce yaradan öyle ayarlamışki 2. gebelikte bu sorun direk düzeliyor , adet olur olmaz hemen çalışmalara başla, en azından tek çalışmada hamiş kaldığınıda gördün

Son düzenleme:
slm kızlar dün hasalanmam gerekiyordu olmadı bugünde sabah erkenden test yaptım negatif çıktı bide çok az hafif siyah bi leke geldii ama belli belirsizz sol kasığımda ara ara batma oluyorr bide su içtiğim zaman karın ağrısı oluyorr off yaaa ben hiç böle olmazdımmm ağzımdada kuruluk hissi varrr yaa acaba okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum

hany tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ben dr.a gittim malesef gelişmemiş kese prş günü son kez bakıp alacaklar

cnmm üzülme inşallah mercimeğin gelişir sewindirir senii öptümm ....

hany çok tebrik ederim canım..bende 4+3 üm bugün..cmtesiye randevu aldım..sen keseyi gördün mü canım..inş.bi sorun olmaz yaaaa...çok istiyorum ben bebeğimi..
cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn gözün aydınn :)

bnde cok sevindim tekrar tebrık edrım 2 hafta snra kalp atışını duymya cagrdı...

cnmmmm gözün aydınn hayırlı olsunnn :)

kızlar bizlerede dualar edin ayağınızı sürtünde bizede bulaşsınn :)

inşş canım cok saol ins sende ve diger ark da hamile kalrlar.bu site bana ugurlu geldı ins sizede gelirr.....

cok saol canım inş...

yaaa cnm üzmemeye çalış nolur kendini...biliyosun sonuçta döllenme sağlıklı olmadığı zaman olabiliyor böyle, herzaman dua ettiğim gibi Rabbim tez zamanda sağlıkla, sağlıklı bebek nasip etsin...sen de böyle düşün...demek ki zamanı değilmiş daha...

kızlarr nerdesınızz evettttt hamileyimmmmmmm.... 5 haftanın içindeyımmmmm darısı sizlerın basınaaa...
tebrik ederimmmm....sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah...yorma, zorlama kendini...

slmmm canımmm..ben yarınıda bi atlatsam hastalanmadan belki bebiş vardır die daha bi keyifli olcam ama bilmiomm fazlada ümitlenmek istemiom...sen napıosun nasıl gidiyo...

cnm var mı bi gelişmeee???? ben iiyim Allah'a şükür, beklemedeyim önümüzdeki haftayı ama pek ümitli değilim bu aydan:18:

yaaa hemen kan testi verrrr, biliyosun idrara geç geçiyor bhcg. ve lekelenmede büyükihtimal yerleşme kanamasıdır...ay ben heyecan yaptım...haber ver gelişmeleriiii

sağol canım ben de öyle diyorum üzgün değilim

malesef 3 gün geçikmenin ardından dün gece karın ağrısıyla uyandım bi baktım hastalanmışım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım gece yatarken plan yapmıştım sabah erkenden kan testi yaptırmaya gidecektim ama olmadıı sancılarım okadr çok kii yataktan kalkamıyorum şuan, netten ovulasyon testi siparişi verdim bu ayda onu denicemm bundan sonrada denicek bişe kalmıcak umudum ocak ayına kaldı artık inşallah sizlere nasip olurr bu ay güzel duygular

tüüüh be geldi demek sıpaalar:83: benimde geçen ay öle oldu yaa, 2 gün gecikti dedim iş çıkışı kan vereyim dedim, ben işten çıkamadan geldi kırmızılar, akşamda hayatımın en ağır sancılı gününü yaşadım ıggh hatırlamak istemiorum o geceyi..

olsun cnm bundan sonra 1 günlük hayal kırıklığından sonra hemen pozitif düşünce, tekrar hazırlık ve çalışmalara devam, testtinde gelir bi iki güne...

bende bu ay ovulasyon testi kullandım, bakalım heyecanla bekliorum haftayı

selllllammmmmmm...

Ben halaa hasta olmadım,ama hamilelik belirtiletimde yok!!! test yaptım toplam 4 adet net biçimde negatif..... Kışa doğru benım günleri mgeri atıyor ondan geçikiyorum diyeee düşünüorummmm...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…