selllllammmmmmm...
Ben halaa hasta olmadım,ama hamilelik belirtiletimde yok!!! test yaptım toplam 4 adet net biçimde negatif..... Kışa doğru benım günleri mgeri atıyor ondan geçikiyorum diyeee düşünüorummmm...........
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm kırmızıların gelmediği sürece umudumuz devam etmekte demktir
bence idrar testini boşver kanda baktır varsa yoksa hemen belli olur belirsizlikle yaşaman çok zordur kaç gün gecikti ki inşallah hamilesindir
valla dediğim gibi,normalde 5inden 5ine olurum ben.. ama kışa girince atar ileriye... geçen ay 8inde oldum mesela,sonra 15 yada 20 sinde adet olurum tam kıştada 25 ine falan atar sonuna yani..
aa aaa çok orjinal ilk defa böyle birşey duyuyorum mevsimsel yanii o zaman yapaca bişey yok ama bence içini kemirmektense kan testi kesin sonuç tabi merak ediyorsan
orjinaldir benim adetimm hahahah:))) ediyorum ama hastalık dönemimimde böle bişi olduğunu bilidiğim için yarı yarıyayım şuanda:)
selam ben burda yeniyim napçamıda bilemiyom
Hangi konuda napıcağını bilemiyosun? yardımcı olalım?
alpellaaacım umarım iyisindirrr...aklım sendeeee
merhaba arkadaşlar, kötü haber demeyeceğim Allahın gücüne gitmesin cumartesi kürtaj olucam sadece kese oluşmuş ve 5 haftalık boyutlarda kalmış içinde bebek fln yok Allaha şükür ki bu aşamada oldu eğer bebeği görseydim üzülürdüm kürtajdan sonra da 3 ay korunmam gerekiyormuş artık mart gibi başlarım çalışmalara bakalım kısmet ben çok iyiyim moralim çok iyi hiç bir şey olmamış gibi yine de Allah kimseye yaşatmasın diyorum sizi takip etmeye devam edicem amaa :)
merhaba arkadaşlar, kötü haber demeyeceğim Allahın gücüne gitmesin cumartesi kürtaj olucam sadece kese oluşmuş ve 5 haftalık boyutlarda kalmış içinde bebek fln yok Allaha şükür ki bu aşamada oldu eğer bebeği görseydim üzülürdüm kürtajdan sonra da 3 ay korunmam gerekiyormuş artık mart gibi başlarım çalışmalara bakalım kısmet ben çok iyiyim moralim çok iyi hiç bir şey olmamış gibi yine de Allah kimseye yaşatmasın diyorum sizi takip etmeye devam edicem amaa :)
selllllammmmmmm...
Ben halaa hasta olmadım,ama hamilelik belirtiletimde yok!!! test yaptım toplam 4 adet net biçimde negatif..... Kışa doğru benım günleri mgeri atıyor ondan geçikiyorum diyeee düşünüorummmm...........
cnm nasılsınnn nerelerdesin yahuuu :)
hayırdır gecikmeler yaşıyorsunnn hadi bakalımmm inşallahh bebiştendirr ......
yeşilimsiiii bencede hamile olabilirsin bu gecikmeler falan belki mevsimsel değildir :)) inş. iyi haberleirni verirsin bize :)
ins hamile olursun canım..bu arada benı hamişler listesine eklemdın aşk olsun kırıldım sana ne tebrık ettn nede ekledın benıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?