KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm kırmızıların gelmediği sürece umudumuz devam etmekte demktir
bence idrar testini boşver kanda baktır varsa yoksa hemen belli olur belirsizlikle yaşaman çok zordur kaç gün gecikti ki inşallah hamilesindir

valla dediğim gibi,normalde 5inden 5ine olurum ben.. ama kışa girince atar ileriye... geçen ay 8inde oldum mesela,sonra 15 yada 20 sinde adet olurum tam kıştada 25 ine falan atar sonuna yani..

aa aaa çok orjinal ilk defa böyle birşey duyuyorum mevsimsel yanii o zaman yapaca bişey yok ama bence içini kemirmektense kan testi kesin sonuç tabi merak ediyorsan
valla dediğim gibi,normalde 5inden 5ine olurum ben.. ama kışa girince atar ileriye... geçen ay 8inde oldum mesela,sonra 15 yada 20 sinde adet olurum tam kıştada 25 ine falan atar sonuna yani..

aa aaa çok orjinal ilk defa böyle birşey duyuyorum mevsimsel yanii o zaman yapaca bişey yok ama bence içini kemirmektense kan testi kesin sonuç tabi merak ediyorsan

orjinaldir benim adetimm hahahah:))) ediyorum ama hastalık dönemimimde böle bişi olduğunu bilidiğim için yarı yarıyayım şuanda:)

yeşilimsiiii bencede hamile olabilirsin bu gecikmeler falan belki mevsimsel değildir :)) inş. iyi haberleirni verirsin bize :)

merhaba arkadaşlar, kötü haber demeyeceğim Allahın gücüne gitmesin cumartesi kürtaj olucam sadece kese oluşmuş ve 5 haftalık boyutlarda kalmış içinde bebek fln yok Allaha şükür ki bu aşamada oldu eğer bebeği görseydim üzülürdüm kürtajdan sonra da 3 ay korunmam gerekiyormuş artık mart gibi başlarım çalışmalara bakalım kısmet ben çok iyiyim moralim çok iyi hiç bir şey olmamış gibi yine de Allah kimseye yaşatmasın diyorum sizi takip etmeye devam edicem amaa :)

canım şimdiden çok geçmiş olsun diyorum Allahım yardımcın olsun fakat bu korunma meselesini anlayamadım şimdi arkadaşımda aynı şekilde söylemiştim ya sana daha önce kürtaj oldu kese oluşmamış diye eee ertesi ay hamile kaldı tekrar bebişide oldu özelde yaptı oda bu işlemleri hiç korunun falan demedi doktor

cok cok gecmiş olsun canım saglık olsun ins yeniden anne olursun..

ins hamile olursun canım..bu arada benı hamişler listesine eklemdın aşk olsun kırıldım sana ne tebrık ettn nede ekledın benıı..

ins hamile olursun canım..bu arada benı hamişler listesine eklemdın aşk olsun kırıldım sana ne tebrık ettn nede ekledın benıı..

ayyyyyyyyyy kıyamam sannnnnaaaaaaaaaaaaa banada kızarmıııışşş:))) yaaavrum inan giremıyorum pek sık ondan görmemişim.. ÇOKKKKKKKKKKKK TEBRİK EDİYORUMMMMMM BEBİŞİNEEE HOŞ GELDİN DİOOOOOOOOOORUMMMMMMMMMMMMMM LİSTEMİZEDE EKLEDİM HAMİŞŞŞŞ SENİİ:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…