slm yeşilimsi ...ben üzerine görmuyorsam hamile değilim...çünkü silik çizgi çıktı...ama hastalandım 1 gün gecikmeli olarak..resmini yarın koyarım istersen..buarada yeni bat 14 ocak...inşallah hamilesindir canım kan testi yaptırmadınmı??
beni silebilirsin tatlım..
aaa neden???????????????????????
tatlım ben yarın kürtaj oluyorum boş gebelik oldu
tatlım ben yarın kürtaj oluyorum boş gebelik oldu
((((((((((((((((((((((((( oofff. dikkat et kendineee
off bir umut yılmak yok devammmmmmm calısmalara.........RABBİM ELBET birgün yüzümüzü güldürecektir...........
iyiym canım seninki nasıl gidiyo face grup kurduk kkdan annelerle senide bekleriz
2012 Ağustos anneleri grup adı
hamıssı dıyorum:)
değilsem o testi satarı msana heee:)))) ayyyyyyy yarın olssunn len .çok gaza geldim
saff bugun gtseydnz ya
aaa insan kardeşine saf der mi bee:))
Selam kızlarr...
Ben hala adet olmadım... yeni test yaptım akşam bakın aşağıdaki gibi,ne diyosunuz?
e gtmezsen denır tabı:)
Selam kızlarr...
Ben hala adet olmadım... yeni test yaptım akşam bakın aşağıdaki gibi,ne diyosunuz?
canım tebrik ederim evet hamilesin çok sevindim inş kan testinde de çıkar... ben bugün kürtaj oldum inanın düşündüğüm kadar kolay bir şey değilmiş çok sancı çektim Allah kimseye yaşatmasın bana da tabi bir daha yaşatmasın.. herkese hayırlı gebelikler :)
bakalım şeker,yarın gidicem kan testine.... sen nasıl oldun ıyımısın canımm?? allah yaşatmasın bidahaaa yaa
şu an iyiyim canım ama çok zor bir gün oldu yani yanlış anlaşılmasın psikolojik olarak değil fiziksel olarak çok sıkıntım oldu Allah göstermesin bir daha..
kan testinin sonucu alınca yaz canım ve mutlaka bundan sonraki testleri aynı yerde yaptır tatlım ok?
Selam kızlarr...
canım tebrik ederim evet hamilesin çok sevindim inş kan testinde de çıkar... ben bugün kürtaj oldum inanın düşündüğüm kadar kolay bir şey değilmiş çok sancı çektim Allah kimseye yaşatmasın bana da tabi bir daha yaşatmasın.. herkese hayırlı gebelikler :)
Selam kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?