tatlım ewde test yaptım negatifff zaten bakalım yarın görücem sanırım kırmızı kartımı
günüm geçerse gidicem doktora
canım öyle deme ya, dün akşamda konusmustuk eger adet olursan başka bi doktorada görün bi fikrin olur en azından. inşallah olmazsın
canım öyle deme ya, dün akşamda konusmustuk eger adet olursan başka bi doktorada görün bi fikrin olur en azından. inşallah olmazsın
canım işte bel ağrısı aşırı gaz falan vardı ara ara kasık batmaları vardı şimdi sık sık idrara çıkyorum bilmiyorum valla canım acaba psikolojikmi diyorum bende dur bakalım yarın ölen belli olcak :):18::18::18::18::18::18::18:a.slmmmmmm, canım inş. hamişsindir ya,diğer belirtiler de varmı peki?
aynen katılıyorum sana........ o doktoruda birlikte döveriz olmazsa:)
canım işte bel ağrısı aşırı gaz falan vardı ara ara kasık batmaları vardı şimdi sık sık idrara çıkyorum bilmiyorum valla canım acaba psikolojikmi diyorum bende dur bakalım yarın ölen belli olcak :):18::18::18::18::18::18::18:
eğer öle bi zihniyeti warsa allaha hawale ediyorum onu we onun gibi düşünen bütünnnn doktorlarıııı
Valla ben bu kadar belirtinin psikolojik olduğunu sanmıyorum.. yarın evdeyim ben mutlaka yazz hee:))))) vaktin olursaaa
yazarım ben hemen canlı yayın yaparım naklen merak etme:)) yeterki hamiş olayım:))
ayyyyyyyy beklioruuummm:)))
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
_DoLuNaY27 Kasım
Niltt19 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
inşallah hayal kırıklığına uğramam ya
Nickimi burda hamile smile'ı ile görünce bi acaip oldum yaa 1-2 sene daha düşünmem diyordum ya:18:
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
canım işte bel ağrısı aşırı gaz falan vardı ara ara kasık batmaları vardı şimdi sık sık idrara çıkyorum bilmiyorum valla canım acaba psikolojikmi diyorum bende dur bakalım yarın ölen belli olcak :):18::18::18::18::18::18::18:
inşallah hayırlı bi haber alırsın canım, benim hiç kasık batmam olmadı ya
inşallah hayırlı bi haber alırsın canım, benim hiç kasık batmam olmadı ya
Valla ben bu kadar belirtinin psikolojik olduğunu sanmıyorum.. yarın evdeyim ben mutlaka yazz hee:))))) vaktin olursaaa
Merhaba HoşgeLdin..
Ayy allam hepinizin az günleri kalmış batlara hadi bakalım sendende gzüel haber alalım,testi alıp yap hemen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?