KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

tatlım ewde test yaptım negatifff zaten bakalım yarın görücem sanırım kırmızı kartımı
günüm geçerse gidicem doktora

canım öyle deme ya, dün akşamda konusmustuk eger adet olursan başka bi doktorada görün bi fikrin olur en azından. inşallah olmazsın

Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım
Niltt 19 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

canım öyle deme ya, dün akşamda konusmustuk eger adet olursan başka bi doktorada görün bi fikrin olur en azından. inşallah olmazsın

cnm bende dewlet hastanesine gidicem busefer bakalım o nedicekk ama işte pufff
beklemek çok zor
YÜCE ALLAHIMMMM NE OLUR GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜÜÜÜÜÜ BİZİ BU YÖNDE YALWARIRIM SINAMA AMİNNNNN

a.slmmmmmm, canım inş. hamişsindir ya,diğer belirtiler de varmı peki?
canım işte bel ağrısı aşırı gaz falan vardı ara ara kasık batmaları vardı şimdi sık sık idrara çıkyorum bilmiyorum valla canım acaba psikolojikmi diyorum bende dur bakalım yarın ölen belli olcak :):18::18::18::18::18::18::18:

Valla ben bu kadar belirtinin psikolojik olduğunu sanmıyorum.. yarın evdeyim ben mutlaka yazz hee:))))) vaktin olursaaa

eğer öle bi zihniyeti warsa allaha hawale ediyorum onu we onun gibi düşünen bütünnnn doktorlarıııı

artık bi sonuca bağlar sanırım,uzatmanın anlamı yok yani. sorun varsa vardır,yoksa yoktur... sonuç vermzse ilişkini kes o yerle bence şeker.

Nickimi burda hamile smile'ı ile görünce bi acaip oldum yaa 1-2 sene daha düşünmem diyordum ya:18:

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

inşallah hayırlı bi haber alırsın canım, benim hiç kasık batmam olmadı ya

inşallah hayırlı bi haber alırsın canım, benim hiç kasık batmam olmadı ya

canım batın 3 veya 4 gün geçtikten sonra başlıyo yani benim öyle başladı çok sancılandım bi ara oluyorum dedim ama olmadım işte halada olmadım ama idrarım negatif çıkmıştı kan verdim bugün yarın öğlen alcam sonucu inşallah hamiştirim:18::18::18::18::18::18:
canım valla battım battı çıktı çok rahatsız etti kasıklarım ve belim

Son düzenleme:
Valla ben bu kadar belirtinin psikolojik olduğunu sanmıyorum.. yarın evdeyim ben mutlaka yazz hee:))))) vaktin olursaaa

ok tatlım öğleden sonra yazarım :)
inşallah mutlu bişekilde yazarım.....
gerçi şimdiden umudum 0......
eğer regli olursam bat 13 eylül gibi olucak şimdiden yerimi ayıriimmm dedim .....

mrblar topginiz hayırlıs olsun bol hamiş dolu bi topik olsun ins bende bu ay calısmalar baslıcam 2gebelik kaybım var yaklasık 8aydır korunuyordum bu ay baslıcaz calısmalara hepimiz için hayrlısı olsun bu arada benide listeye yazrsnız sevinirim belki ugurlu gelir

Merhaba HoşgeLdin..

Ayy allam hepinizin az günleri kalmış batlara hadi bakalım sendende gzüel haber alalım,testi alıp yap hemen:)))

Hoşbuldumm:))
Bugün tatil günüm bi türlü evden çıkıp alamadım test ama birazdan eşimi yollamayı düşünüyorum nöbetçi eczaneye :) yarın eşimin doğum günü, çift çizgi en güzel hediye olur... evrene olumlu enerji yollayalım kızlar bu ay bebek patlaması olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…