Evett bugün rahatsız olduğum için işe gitmedim,kendimi KK VeriorummEvde olmak sıkıcı bee
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
tatlım geçmiş olsunnn inşallahhhh atlatırsın kısa sürede
nasıl oldun bu arada[/QUO
Saol canım,midemi bozmuşum.Doktora gittim 4 kutu ilaç verdi,yarında raporluyum:)
benim batım 27 kasım
inşallah hepimize hayırlı uğurlu gelir:)
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
canım merhaba;
geçmiş olsun.
Saol canım,midemi bozmuşum.Doktora gittim 4 kutu ilaç verdi,yarında raporluyum:)
çok teşekkür ederim şeker... Batlarınızı doğru yazdım dimi:) Nasılsın bu arada?
evet canım doğru
iyiyim tatlım sen nasılsın? cok yoruldum ya midem kazınıyordu valla eve girerken.
evet canım doğru
iyiyim tatlım sen nasılsın? cok yoruldum ya midem kazınıyordu valla eve girerken. sen nasılsın? nasıl biraz düzelebildin mi?
eşin saat kaçta gelio,birlikte yiyosunuz dimi? sonrada çok yeme göbüşünü keserim:))) valla uzandım bende kendmi sıcak tutmaya çalışıyorum,ilaçlarımıda aldım. iyiyim galiba:)
aslında beraber 6:30 gibi geliyoruzda benim direksiyon dersim vardı bugun o yuzden okula geri dönmedim direk eve geldim. valla şuanda bi yemek yiyiorum bi sana yazıyorum
afiyet olsun bakalım:)))ehliyetimi alalı 1 ay oldu,emniyette çok uğraştırdılar ya uyuzlar:))) sen ne iş yapıodun canım?
Selam kızlar bende 2,5 senelik evliyim 2 yıl düzenli olarak yasmin kullandım 4-5 aydır eşim korunuyor ama bu ay kısmetse ayın 19 unda korunmayı bırakacağız.Adet tarihimden itibaren tam 14.gün çünkü..
Beni de ekleyin bakalım.Ama ben hemen olacağına pek inanmıyorum bana kalsa 1 yıl daha korunmak istiyordum ama eşim çok ısrarlı bende yavaş yavaş alışmaya başlıyorum bu fikre...
Belki de 1 yıl kadar olmayabilir diyorum(dr ilaçtan dolayı öyle demişti)
Hakkımızda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.Sağlıkla ve hayırlısıyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?