KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

benim batım 27 kasım

inşallah hepimize hayırlı uğurlu gelir:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

Saol canım,midemi bozmuşum.Doktora gittim 4 kutu ilaç verdi,yarında raporluyum:)[/QUOTE]

ayy cnm ya dikkat etmek lazım havalar malümm biz anne adylarının 2 kat dikkat etmemiz gerek ilaçlar fln iiyi diil bünye için cnmm çabuk atlatırsın umarım

Saol canım,midemi bozmuşum.Doktora gittim 4 kutu ilaç verdi,yarında raporluyum:)

ayy cnm ya dikkat etmek lazım havalar malümm biz anne adylarının 2 kat dikkat etmemiz gerek ilaçlar fln iiyi diil bünye için cnmm çabuk atlatırsın umarım[/QUOTE]

ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)

çok teşekkür ederim şeker... Batlarınızı doğru yazdım dimi:) Nasılsın bu arada?

evet canım doğru

iyiyim tatlım sen nasılsın? cok yoruldum ya midem kazınıyordu valla eve girerken. sen nasılsın? nasıl biraz düzelebildin mi?

Son düzenleme:

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

evet canım doğru

iyiyim tatlım sen nasılsın? cok yoruldum ya midem kazınıyordu valla eve girerken. sen nasılsın? nasıl biraz düzelebildin mi?

eşin saat kaçta gelio,birlikte yiyosunuz dimi? sonrada çok yeme göbüşünü keserim:))) valla uzandım bende kendmi sıcak tutmaya çalışıyorum,ilaçlarımıda aldım. iyiyim galiba:)

eşin saat kaçta gelio,birlikte yiyosunuz dimi? sonrada çok yeme göbüşünü keserim:))) valla uzandım bende kendmi sıcak tutmaya çalışıyorum,ilaçlarımıda aldım. iyiyim galiba:)

aslında beraber 6:30 gibi geliyoruzda benim direksiyon dersim vardı bugun o yuzden okula geri dönmedim direk eve geldim. valla şuanda bi yemek yiyiorum bi sana yazıyorum

Selam kızlar bende 2,5 senelik evliyim 2 yıl düzenli olarak yasmin kullandım 4-5 aydır eşim korunuyor ama bu ay kısmetse ayın 19 unda korunmayı bırakacağız.Adet tarihimden itibaren tam 14.gün çünkü..

Beni de ekleyin bakalım.Ama ben hemen olacağına pek inanmıyorum bana kalsa 1 yıl daha korunmak istiyordum ama eşim çok ısrarlı bende yavaş yavaş alışmaya başlıyorum bu fikre...

Belki de 1 yıl kadar olmayabilir diyorum(dr ilaçtan dolayı öyle demişti)
Hakkımızda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.Sağlıkla ve hayırlısıyla.....

aslında beraber 6:30 gibi geliyoruzda benim direksiyon dersim vardı bugun o yuzden okula geri dönmedim direk eve geldim. valla şuanda bi yemek yiyiorum bi sana yazıyorum

afiyet olsun bakalım:))) ehliyetimi alalı 1 ay oldu,emniyette çok uğraştırdılar ya uyuzlar:))) sen ne iş yapıodun canım?

A.slmm:) Ekleyelim bakalım,ayın kaçı tama olarak canım?
Ya bende ilk zamanlar öyleydim,eşim benden de meraklı.geçen ay başladık,bebek fikri sanada çok yakın gelmeye başlıyo.. Kısmet hemen olur mu olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…