hoş geldin cnm aramıza hayırlısı olur inşallah hepimize rabbim hayırlı bebişler olsun inşallah..mrblar topginiz hayırlıs olsun bol hamiş dolu bi topik olsun ins bende bu ay calısmalar baslıcam 2gebelik kaybım var yaklasık 8aydır korunuyordum bu ay baslıcaz calısmalara hepimiz için hayrlısı olsun bu arada benide listeye yazrsnız sevinirim belki ugurlu gelir
ok tatlım öğleden sonra yazarım :)
inşallah mutlu bişekilde yazarım.....
gerçi şimdiden umudum 0......
eğer regli olursam bat 13 eylül gibi olucak şimdiden yerimi ayıriimmm dedim .....
mrblar topginiz hayırlıs olsun bol hamiş dolu bi topik olsun ins bende bu ay calısmalar baslıcam 2gebelik kaybım var yaklasık 8aydır korunuyordum bu ay baslıcaz calısmalara hepimiz için hayrlısı olsun bu arada benide listeye yazrsnız sevinirim belki ugurlu gelir
hoş geldin cnm aramıza hayırlısı olur inşallah hepimize rabbim hayırlı bebişler olsun inşallah..
selam canım HoşgeLdin aramıza.
Hadi bakalım hayırlısı sağlıklı bebişler olur inş. ekliyelim tabi senide,Bat tarihini yazarsan sevinirim?
hosbulduk cnm bat 8aralık
tamamdır şeker,hemen ekliorum. Avatarındaki bebeğe de bitiyorum:)
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
_DoLuNaY27 Kasım
Niltt-------19 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
hosbulduk cnm bat 8aralık
Merhaba,
Beni de ekleyebilir misinBAT 26 Kasım.
Umarım uğurlu gelir..
ayyyy çok heyecanlıyım yarın belli olacak tahlil sonucum acaba bebişim var mı annesini mutlu edecek mi varlığını hissettiripte:)Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
_DoLuNaY27 Kasım
Niltt-------19 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
Heeyy çok yakıştı sanaadaa :))
A.slmm:) Ekleyelim bakalım,ayın kaçı tama olarak canım?
Ya bende ilk zamanlar öyleydim,eşim benden de meraklı.geçen ay başladık,bebek fikri sanada çok yakın gelmeye başlıyo.. Kısmet hemen olur mu olur:))
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
_DoLuNaY27 Kasım
Niltt-------19 Kasım
MELTEMKS26 Kasım
eftalya228 Aralık
Listeye Ek Yapabilirim
ayyyy çok heyecanlıyım yarın belli olacak tahlil sonucum acaba bebişim var mı annesini mutlu edecek mi varlığını hissettiripte:):13::13::13:
Ya benim adet tarihim en son 6 Kasım'dı,biz korunmasız olarak 19 unda başlayacağız kısmetse tam adet tarihinden itibaren 14.gün oluyor çünkü..Bunu şimdi farkettim kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?