KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

hoş geldin cnm aramıza hayırlısı olur inşallah hepimize rabbim hayırlı bebişler olsun inşallah..

ok tatlım öğleden sonra yazarım :)
inşallah mutlu bişekilde yazarım.....
gerçi şimdiden umudum 0......
eğer regli olursam bat 13 eylül gibi olucak şimdiden yerimi ayıriimmm dedim .....

tamam şeker sen sonuç al yarın ona göre Listede yerini tazeleriz...

selam canım HoşgeLdin aramıza.

Hadi bakalım hayırlısı sağlıklı bebişler olur inş. ekliyelim tabi senide,Bat tarihini yazarsan sevinirim?

Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım
Niltt------- 19 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

Merhaba,

Beni de ekleyebilir misin BAT 26 Kasım.

Umarım uğurlu gelir..

Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım
Niltt------- 19 Kasım
MELTEMKS 26 Kasım
eftalya22 8 Aralık

Listeye Ek Yapabilirim

ayyyy çok heyecanlıyım yarın belli olacak tahlil sonucum acaba bebişim var mı annesini mutlu edecek mi varlığını hissettiripte:):13::13::13:

Ya benim adet tarihim en son 6 Kasım'dı,biz korunmasız olarak 19 unda başlayacağız kısmetse tam adet tarihinden itibaren 14.gün oluyor çünkü..Bunu şimdi farkettim kusura bakma canım

liste giderek artıyor ne guzel :)

günaydın kıslarr bollll hamişli günler diliyorummm:)
buarada 15 kasım büyük gün benim için henüz gelen yok ama belli olmazzzz uyuyamadım resmennn heyecandan ilk kez bukadar heyecanlandım bat gününde çünkü genelde erken olurum hesabımdan
wee otomatik hesaplama da bi bakimm dedim geçen regli tarihlerimi werdim we bana bat 12 kasım sonucunu werdii...uffff inşallahhh bebişim gelir lütfen dua edin benim için kızlarr çok ihtiyacım war dualarınıza:18::18::18:

selam kızlarrr

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne güzel çalışmalara başlanılmış bizde yılbaşından sonra başlamayı düşünüyoruz

umarım meleklerimizle hemen buluşuruz...

bu arada ben doktora gitmeyi düşünüyorum folik asit için siz kullanıyormusunuz?

Ya benim adet tarihim en son 6 Kasım'dı,biz korunmasız olarak 19 unda başlayacağız kısmetse tam adet tarihinden itibaren 14.gün oluyor çünkü..Bunu şimdi farkettim kusura bakma canım

Tamam canım sorun değil,o zaman seni 6 Aralık olarak değiştiriyorum:) 1 gün var aramızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…