Selam kızlar bende 2,5 senelik evliyim 2 yıl düzenli olarak yasmin kullandım 4-5 aydır eşim korunuyor ama bu ay kısmetse ayın 19 unda korunmayı bırakacağız.Adet tarihimden itibaren tam 14.gün çünkü..
Beni de ekleyin bakalım.Ama ben hemen olacağına pek inanmıyorum bana kalsa 1 yıl daha korunmak istiyordum ama eşim çok ısrarlı bende yavaş yavaş alışmaya başlıyorum bu fikre...
Belki de 1 yıl kadar olmayabilir diyorum(dr ilaçtan dolayı öyle demişti)
Hakkımızda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah.Sağlıkla ve hayırlısıyla.....
bakalım ya beni ugrastıracaklar mı, ankarayı cok bildiğimde söylenemz.
ben araştırma görevlisiyim
hayırlısı olur inşallah canım, ben de aynı fikirdeyimkadınlara verilmiş ayrı bi duyguymus bu ben asla çocuk yapmam diyenlerdendim çünkü...
Cepte durmasında fayda var ehliyetin,araba kullanması zevkli.
evet zaten eşim gece yolculuklarına dayanamıyor kesin bana verip kendi uyuyacak :)
sen ne iş yapıyorsun canım?
ya zaman ileledikçe,ya daha sonra olmaz sa korkusu sarıyo:)
evet sanırım ilerki zamanlarda hissedeceklerim o. umarım yaşamak zorunda kalmayız
Ben Sigortacıyım şeker,Müşteri Temsilcisi olarak çalışıyorum.
ayy cnm ya dikkat etmek lazım havalar malümm biz anne adylarının 2 kat dikkat etmemiz gerek ilaçlar fln iiyi diil bünye için cnmm çabuk atlatırsın umarım
çalışacak mısın doğumdan sonra? yoksa belli süre büyüyünceye kadar ben bakıyım diye düşünenlerden misin?
Allahım hepimize 1 tanede olsa versin yaaa
ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)
ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)
valla amin sanırım benim baska olması için zamanım yokbi tane olsunda benim olsun istiyorum. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize...
Canım işim rahat,oturuyorum.Bi aksilik çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum,sonra kısmet olursa tabi doğum izni var,öyle ilerletiriz diye düşünüyorum. seennn
Öyle deme aaa(
tatlım ewde test yaptım negatifff zaten bakalım yarın görücem sanırım kırmızı kartımı
günüm geçerse gidicem doktora
valla 2. zor benim acımdan ben tek çocugum aslında ikinciyi isterim benim gibi yalnız yalnız oynamasın, bi şeylerini paylaşacagı bi kardesi olsun isterim kısmet bakalım..
Kısmet şeker,belki ikiz olur hahahah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?