KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

hayırlısı olur inşallah canım, ben de aynı fikirdeyim kadınlara verilmiş ayrı bi duyguymus bu ben asla çocuk yapmam diyenlerdendim çünkü...

ayy cnm ya dikkat etmek lazım havalar malümm biz anne adylarının 2 kat dikkat etmemiz gerek ilaçlar fln iiyi diil bünye için cnmm çabuk atlatırsın umarım

ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)[/QUOTE]

cnm bugün test yaptım herzamanki tek çizgi
dünkü gibi pek şiş diilim belim biraz sancılı umudum tükendi......
bu arada bugün 28.günüm ben size dier regli tarihlerimi yazıyim sizler bi bakın yorumlarınızı bekliyorum
regli döngüm 23-27-25-27 die gidiyo bakalım sizler neler diceksiniz?
12 Temmuz
03 Ağustos
29 Ağustos
22 Eylül
18 Ekim
Sizce kaç kasım olması gerekir???ben enfazla 29.günü hesapladım :44::44::44:

çalışacak mısın doğumdan sonra? yoksa belli süre büyüyünceye kadar ben bakıyım diye düşünenlerden misin?

Canım işim rahat,oturuyorum.Bi aksilik çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum,sonra kısmet olursa tabi doğum izni var,öyle ilerletiriz diye düşünüyorum. seennn

ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)

bu arada bugün 28.günüm ben size dier regli tarihlerimi yazıyim sizler bi bakın yorumlarınızı bekliyorum
12 Temmuz
03 Ağustos
29 Ağustos
22 Eylül
18 Ekim
Sizce kaç kasım olması gerekir???ben enfazla 29.günü hesapladım :44::44::44:[/QUOTE]

Hadi ya püffff:2:

Bence de 29.gün gibi,10 gün 12 gün oynuyo çün tarihlerin.

ay inş canım,havalar bir öyle bir böyle... Bizde olduk böyle iştee:) sen naptın yarın 15 i:)

12 Temmuz
03 Ağustos
29 Ağustos
22 Eylül
18 Ekim
Sizce kaç kasım olması gerekir???ben enfazla 29.günü hesapladım :44::44::44:[/QUOTE]

acele etme bence canım, sanki bugun olmalıymışsın gibi geldi. kan tahlili yaptırdın mı? adetini mi bekliyorsun?

Canım işim rahat,oturuyorum.Bi aksilik çıkmazsa çalışmayı düşünüyorum,sonra kısmet olursa tabi doğum izni var,öyle ilerletiriz diye düşünüyorum. seennn

ben doğum iznimi bile uzatmadan en azından derslere gitmeyi planlıyorum yüksek lisansa daha bu dönem basladım, cok fazla zaman kaybetmek istemiyorum daha doktora var, yeterliliği falan filan. zaten annemle babam ank.ya gelirler ben doğum yaptıktan sonra baya büyüyünceye kadar da göndermeye niyetim yok :) zaten yaşlılarda yanımda olsunlar isterim yani bu benim fikrim tabi onlara sormadım :)

Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)

İSİMBAT TARİHİ

yesilimsi 5 Aralık
obsesif22 7 Kasım
gamzelal 15 Kasım
influence_ 18 Kasım
pamukefe 21 Kasım
_DoLuNaY 27 Kasım
niltt 19 Kasım

Listeye Ek Yapabilirim

Kısmet şeker,belki ikiz olur hahahah:))

işin komik tarafı ben adet olacagım zaman şiştiğimde karnıma sinir oluyorum sanki bacaklarıma değiyor gibi hissediyorum oturdukca hamile olsam o koca göbeği düşünemiyorum bile..

ailede ikiz yok ama şansımıza çift yumurtladıysam keşkeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…