KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

alpellaa çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın..ama her şey de bir hayır vardır her şey allah'tan.. umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
forumdan takip ettiğim kadarıyla sende kesenin içinde bebek oluşmadı. aynı şey bende de olabilir diye korkuyorum aslında. benim de bat tın üzeriinden 10 gün geçti aralıklarla bhcg testi yaptırdım her seferinde değer yükselmesine rağmen olması gerekenin aldında seyrediyor. doktor olumsuz düşünme diyor. ama ben çok endişeliyim. bugün doktora gidicem ilk defa bakalım neler görcez.. sende de değerler normal dışı mıydı? kaç haftalıkkken terslik olduğu anlaşıldı?

Kızzzlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:)))

Hamileeeeeeeeeyiimmmmmmm:))))))

Değerim 495:)))

canım tebrik ederm uzun zamandır giremiyodum netim oktu evde geçen ay en son 17side batı gördüm ve hala olmadım umarım olmam umarım geçen ayki gibide olmaz 10 gün geçip sonra bat görünmüştü bu defa öyle olmaaz inşallah...

canım adetim 25 gün sürüyor ve hep düzenlidir..
adetimi 1 gün geçe değerim 120 çıktı bir poliklinikte yaptırdım
3 gün sonra sağlık ocağında yaptırdım 151 çıktı, hemşireler dış gebelik olabilir hemen kadın doğuma gidin dediler, çok büyük bir hastaneye gittim ordaki dr da şüphelendi ama testleri farklı yerlerde yaptırdığım için farklılıklar olabilir dedi ve orda da test yaptırdım 190 çıktı.. dr yine dış gebelikten şüphelendi..
4 gün sonra aynı hastanede tahlil yaptırdım sonuç 850 çıktı, dr yükselmesi güzel dedi
ondan 5 gün sonra yine test ve sonuç 3500 çıktı dr vajinal baktı ve bir şey göremedi büyük ihtimalle dış gebelik dedi ama dış gebelikle ilgili de birşey görünmüyordu
başka dr.a gösterdim aynı hastanede o dış gebelik olduğunu düşünmüyorum rahim çok kalınlaşmış, keseye benzer bir şey var ama bu haftada bu boyutta olması normal değil büyük ihtimalle gelişmez dedi, düzenli adet görenlerde geç döllenme vs olmaz dedi
neyse ben ertesi gün başka bir hastaneye gittim dr kese 3.7 mm dedi evet geriden takip ediyordu ama vardı dr hiç umutsuz konuşmadı ve 10 gün sonra normal muayeneye çağırdı
10 gün sonra gittim kese çok az büyümüş ve içi boştu sonuç olarak cumartesi kürtaj oldum canım sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

çok geçmiş olsun..sonuç üzücü ama inanıyorum ki;en kısa zamanda bugünlerde geçecek ve yine anne olacaksın.herşey gönlünce olsun

çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın kaç yaşındasın

hayırlı olsun canım.

hayırlı olsuuuuuuuun ne güzel inşallah herşey yolunda giderrr:) ve darısı tüm bekleyenlere olsunnn

a aa süper:)))gözünaydın arkadaşım.çok sevindim adına.aramıza hoşgeldin

Hepinize çokkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm:))))) mehtap hoşbuldummmm:))

nasıl ya topiği açan hamiş mi kaldı şimdi, bir de diyorlar ki hamileliği düşünme hamile kalırsın. Bu nasıl iş topiği açan hamile kalıyor yazan hamile kalıyor Darısı başımıza inşallah, hepinizi tebrik ederim. Yeşilimsi sende görünen o şeridin anlamı ne senin bebiş 4 aylık oldu mu ki?

çok teşekkür ederim canımm aminnnnnnnnn

kız nasıl hamiş kaldın.........of cok kıskandım desene turnayı gözünden vurdum diye.........yaaaaaa ben niye hamiş kalamıyom .........yesilimsi iyi bakalım cok sevindim hadi hayırlı olsun darısı biz hamiş kalamayanların basına............................tebrikler bebegim.........

Yeşilimsi çok sevindim ben seni kendime kader arkadaşı olarak görüyorum benim senle aynı idi adet günlerim birlikteliklerin de düzenli olmuyordu ben devam ettim yoluma sen ne güzel beni bıraktın allah bi avazda doğurtsun

Alpella anacım sana da üzüldüm bazen dr karamsarlığa çöktürürken bazen de dedikleri çıkıveriyor rabbim bu günleri tez vakitte geçirtsin sana

eveetttt topiği açan hamişşş olduuu:))) Yok canım çizelge doğrudeğil,rast gele yapmıştım ilk zaman..

yavrum tam yumurtlama gününlerimde sanırım haftalar o günlere denk gelio:))) kıskanmaa bebiş Allah sanada verir en kısa sürede inş.. çok teşekkür ederim canım..

hayırlı olsun canımmm...Allah sağlıklı bir hamilelik vede sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn...çok sevindimmm..

çok teşekkür ederim canım amin hepimize inşllah..

tekrar geçmiş olsun
gerçekten karmaşık ve üzücü bir süreç yaşamışsın
benim hamileliğim kimyasalmış, dün dr. randevusundan 1 saat önce. battan 12 gün sonra kanamayla sona erdi. dr. dış gebelik olabileceğinden şüphelendi ama çok şükür değilmiş çünkü betahcg değeri dün 6 ya düştü.. kendi geldi kendi gitti... müdahaleye gerek kalmadı
allah herşeyin hayırlısını versin diye düşünüyorum artık önümüzdeki günlere umutla bakacağız..

amin arkadaşlar sağolun

bende sizin topiğin takip edenlerdenim. bu gün yazma fırsatım oldu. alpella arkaşımıza çok üzüldüm.
ama inşaallah en kısa zamanda yine hamiş kalır. burdan bizede bildirir. tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…