KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kan verdin miiiiiiii???? idrarı beklemeyip kan verseydin keşke

kızlarr ilgi alakanıza çok teşekkür ederim bugün verdim kan testi sonucum kocaman bi 0,100
inşallah hamilesindir canım benim gelmesi gereken gün testte çok çok silikti zor görmüştüm ki en az reglin geçmesinden 1 hafta kadar sonra çıkıyormuş galiba ama beklemek istemezsen kan testi kesin sonuç

kan verdin miiiiiiii???? idrarı beklemeyip kan verseydin keşke

ayy yavrum çok rahatım bi sıkıntım yok çok şükür,ama alışamadım galıba:)))))))) ilginç gelio:))) haftaya cuma randevum var... çarşamba gittimde göb
şümden gördü keseyi doktor:):)

canım şu an bebişin ne kadarlık oldu? ben bugün 6. haftayı doldurdum.yarın randevum var. ilk gittiğimde 4 hafta 4 günlüktü vajinal ultrasonla baktı sanırım keseyi gördü ki(heyecandan doktora soracağım tüm soruları bile unuttum benn) resmini verdi:) içerde dedi kalınlaşmış rahmin falan dedi. şimdi heyecanla yarını bekliyorum. son iki gündür de böyle hafiften bulantılarım oluyo sende de başladı mı canım?

görceksin tabi canım hayırlısıyla.. tamam canım hep ediorum zaten isteyenler için inş...

ohh ohhh bebiş kesede göründü demek ayy ne güzel inş. sorunsuz güzell bi hamişlik olur senin için canım

evet gördük iğne ucu kadar:)) inş canım çok saol..

benim bebişim 4 haftalık şuanda benimde randevu u 10 gun sonrasına verdı yanı cuma gunu gıdıcem bende. benım göbekten hemen gördü,alttan bakmaya gerek kalmadı. banada resim verdi :))) bende hiç bişi yokk valla bulantı vs. sadece dün gögüslerim çok acıdı o kadar.

benim bebişim 4 haftalık şuanda benimde randevu u 10 gun sonrasına verdı yanı cuma gunu gıdıcem bende. benım göbekten hemen gördü,alttan bakmaya gerek kalmadı. banada resim verdi :))) bende hiç bişi yokk valla bulantı vs. sadece dün gögüslerim çok acıdı o kadar.
[/QUOTE]

ay ne güzel hemencecik görmüşsünüz keseciği, bu kadar erken vajinal anca gözüküo çoğu kişide bulantı filanda 7-8. haftalarda başlıyoumuş cnm, kalp atışı başladığında başlıo filan diye okudum bi yerde ama ne kadar doğru bilemem tabee

benimde hala gelmedi, inş gecede gelmez:18: sabah kocişten önce kalkıp gidip çıbık alıp bi işiimm diyorum

ay ne güzel hemencecik görmüşsünüz keseciği, bu kadar erken vajinal anca gözüküo çoğu kişide bulantı filanda 7-8. haftalarda başlıyoumuş cnm, kalp atışı başladığında başlıo filan diye okudum bi yerde ama ne kadar doğru bilemem tabee

benimde hala gelmedi, inş gecede gelmez:18: sabah kocişten önce kalkıp gidip çıbık alıp bi işiimm diyorum [/QUOTE]

eyecha merak ediyorum seniiii inşallah iyi haberler verirsin canım

[QUOTE/] eyecha merak ediyorum seniiii inşallah iyi haberler verirsin canım[/QUOTE]

ne yazık ki güzel haberim yok cnm:84: baya bi ümitlenmiştim aslında 31.günde yumurtlama gibi akıntım oldum baya, hatta akıntıda böle kılcal damar gibi kanda vardı, dedim bişiler var herhalde, ertesi günde kahverengi akıntım oldu, ama sonrasında kırmızı kart

bana sanki bişiler vardı da sağlıklı olmadığı için tutmadı gibi gelio, kısmet bu ayki kupa maçı zamanını bekliorumm

sen nasısınnnn?? kalp atışını gördün mü bebişinin??

Son düzenleme:
[QUOTE/] eyecha merak ediyorum seniiii inşallah iyi haberler verirsin canım

ne yazık ki güzel haberim yok cnm:84: baya bi ümitlenmiştim aslında 31.günde yumurtlama gibi akıntım oldum baya, hatta akıntıda böle kılcal damar gibi kanda vardı, dedim bişiler var herhalde, ertesi günde kahverengi akıntım oldu, ama sonrasında kırmızı kart

bana sanki bişiler vardı da sağlıklı olmadığı için tutmadı gibi gelio, kısmet bu ayki kupa maçı zamanını bekliorumm

sen nasısınnnn?? kalp atışını gördün mü bebişinin??[/QUOTE]

ben de ümitlenmiştim nese hayırlısı bidakine inşallahh! ayrıca dediğin gibi sağlıksızsa tutmamış olabilir aman sağlıklı olsun da.. ben de geçen ctesi giitim kontrole duyduk pıtpıtları çok şükür. ya daha 3 milimetreymiş şaka gibi küçücük. bebişlerin bi mucize olduğuna yeniden inandım. ve hayatta bi gün miden bulandığında sevinceksin deselerdi hayatta inanmazdımmm... bi de sürekli endişeliyim aklımda o var.. normal mi bilmiyorum. ve herkese de bol bol dualar ediyorum. Allah sana da nasip etsin canım.

ben de ümitlenmiştim nese hayırlısı bidakine inşallahh! ayrıca dediğin gibi sağlıksızsa tutmamış olabilir aman sağlıklı olsun da.. ben de geçen ctesi giitim kontrole duyduk pıtpıtları çok şükür. ya daha 3 milimetreymiş şaka gibi küçücük. bebişlerin bi mucize olduğuna yeniden inandım. ve hayatta bi gün miden bulandığında sevinceksin deselerdi hayatta inanmazdımmm... bi de sürekli endişeliyim aklımda o var.. normal mi bilmiyorum. ve herkese de bol bol dualar ediyorum. Allah sana da nasip etsin canım.[/QUOTE]

Bende cuma günü gidicem bakalımmmmmmmmmmmm:)

Bende cuma günü gidicem bakalımmmmmmmmmmmm:)[/QUOTE]

inşallah büyümüştür miniğiiin:)

Selam kızlar bende de kahve renkli akıntılar başladı,sol yumurtalığım da hafif bi ağrı var ama bu ay tutmayacağına eminim çünkü daha 2 hafta oldu çalışmalara başlayalı,ben kendime 6 ay falan veriyorum :)))

Malum 2 sene düzenli doğum kontrol hapı geçmişim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…