KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

bende sizin topiğin takip edenlerdenim. bu gün yazma fırsatım oldu. alpella arkaşımıza çok üzüldüm.
ama inşaallah en kısa zamanda yine hamiş kalır. burdan bizede bildirir. tekrar geçmiş olsun.

teşekkür ederim arkadaşım hoşgeldin :)

hayırlısı olsun canm, zamanı değilmiş demek ki... bi çok kişi kimyasal gebelik yaşadığını farkedemeden adetle beraber düşürüomuş sağlıklı olmayan döllenmeyi...inşallah en yakın zamanda yine güzel haberler verirsinnn:)

bende sizin topiğin takip edenlerdenim. bu gün yazma fırsatım oldu. alpella arkaşımıza çok üzüldüm.
ama inşaallah en kısa zamanda yine hamiş kalır. burdan bizede bildirir. tekrar geçmiş olsun.

hoşgeldinnnn...:80: inş hepimiz en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberleri veririz buradan

offf benim bugün 28. günüm...ama 28-29 ve en çok 30 gün olmak üzere değişik zamanlarda adet gördüm şu ana kadar, oyüzden iki gün daha heyecanlı bekleyiş var...bakalım hayırlısı...bol bol dua ediomm

bugün babamdan abimlerin ikinci bebiş beklediklerini öğrendimmmm çok mutluyum oyüzdennn, daha çok yeni olduğu için kendileri söyleyeceklermiş ama babam dayanamış 15 aylık yeğenim vardı, ben daha ilkini yapamadan 2. yapıolar...hemen tiyo almam lazım yengemden

gülüm al su taktikleri de biz de hamile kalalım yavvvvv.............bende adet oldum canım cok sıkkın............aglaya aglaaya bi kaldım yine adet oldum diye..............

gülüm al su taktikleri de biz de hamile kalalım yavvvvv.............bende adet oldum canım cok sıkkın............aglaya aglaaya bi kaldım yine adet oldum diye..............

yaaa sıkmamaya çalış canını, evet ilk gün illaki moralin bozulur ama hemen toparla ki güzel yumuşlar oluşsun bu ay ki maç için

çok tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim zaten o kadar gecikmesinin bir anlamı olmalıydı öyle değil mi test yaptığında hep negatifmiydi ne zaman pozitifi öğrendin benimde gelmesi gerekliydi ama henüz bişi yok test yapıyorum hep negatif görüyorumm benim normalde erken gelirdi gecikmezdi erkende gelmedi kırmızılar bugünde gelmedi testte negatif napıcam ben yaaa

inşallah hamilesindir canım benim gelmesi gereken gün testte çok çok silikti zor görmüştüm ki en az reglin geçmesinden 1 hafta kadar sonra çıkıyormuş galiba ama beklemek istemezsen kan testi kesin sonuç

Canım çok teşekkür ederimmmm.... yok negatif çıkmadı zaten ikinci çizgi kırmızıya yakın dercede kırmızıydı:)))) ama ilk geciklti dedğim anlarda yaptıgım testler hep negatifti... sonradan ıkıncı çizgi silik çıktık,yani 11-12 gün geçtikten sonra. sende ölesindir belki şeker??

biz de o cift cizgiyi görebilecek miyiz belki birgün????? ya bebek dükkanlarının önünden gecmek degil artık iceri girip bişiler almak istiyom ama ortada bişi olmayınca basım egik bir sekilde yoluma devam ediyom..........RABBİM ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ..........cok özeniyom ya....kız yesilimsi bize de dua et bizimde bebişimiz olsun.............hasret ve özlemle bekliyoz............ne sanslısın yaaaaaa

ayy yavrum çok rahatım bi sıkıntım yok çok şükür,ama alışamadım galıba:)))))))) ilginç gelio:))) haftaya cuma randevum var... çarşamba gittimde göb
şümden gördü keseyi doktor:):)

ohh ohhh bebiş kesede göründü demek ayy ne güzel inş. sorunsuz güzell bi hamişlik olur senin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…