bende sizin topiğin takip edenlerdenim. bu gün yazma fırsatım oldu. alpella arkaşımıza çok üzüldüm.
ama inşaallah en kısa zamanda yine hamiş kalır. burdan bizede bildirir. tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim arkadaşım hoşgeldin :)
tekrar geçmiş olsun
gerçekten karmaşık ve üzücü bir süreç yaşamışsın
benim hamileliğim kimyasalmış, dün dr. randevusundan 1 saat önce. battan 12 gün sonra kanamayla sona erdi. dr. dış gebelik olabileceğinden şüphelendi ama çok şükür değilmiş çünkü betahcg değeri dün 6 ya düştü.. kendi geldi kendi gitti... müdahaleye gerek kalmadı
allah herşeyin hayırlısını versin diye düşünüyorum artık önümüzdeki günlere umutla bakacağız..
bende sizin topiğin takip edenlerdenim. bu gün yazma fırsatım oldu. alpella arkaşımıza çok üzüldüm.
ama inşaallah en kısa zamanda yine hamiş kalır. burdan bizede bildirir. tekrar geçmiş olsun.
offf benim bugün 28. günüm...ama 28-29 ve en çok 30 gün olmak üzere değişik zamanlarda adet gördüm şu ana kadar, oyüzden iki gün daha heyecanlı bekleyiş var...bakalım hayırlısı...bol bol dua ediomm
bugün babamdan abimlerin ikinci bebiş beklediklerini öğrendimmmm çok mutluyum oyüzdennn, daha çok yeni olduğu için kendileri söyleyeceklermiş ama babam dayanamış15 aylık yeğenim vardı, ben daha ilkini yapamadan 2. yapıolar...hemen tiyo almam lazım yengemden
gülüm al su taktikleri de biz de hamile kalalım yavvvvv.............bende adet oldum canım cok sıkkın............aglaya aglaaya bi kaldım yine adet oldum diye..............
alpella canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut Allahım iyilikler versin bol bol
nasılsınız kızlar :)
çok tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim zaten o kadar gecikmesinin bir anlamı olmalıydı öyle değil mi test yaptığında hep negatifmiydi ne zaman pozitifi öğrendin benimde gelmesi gerekliydi ama henüz bişi yok test yapıyorum hep negatif görüyorumm benim normalde erken gelirdi gecikmezdi erkende gelmedi kırmızılar bugünde gelmedi testte negatif napıcam ben yaaa
yesilimsi nasıl gidiyor hamişlik canımm:)
çok tebrik ederim hamileymişsin çok sevindim zaten o kadar gecikmesinin bir anlamı olmalıydı öyle değil mi test yaptığında hep negatifmiydi ne zaman pozitifi öğrendin benimde gelmesi gerekliydi ama henüz bişi yok test yapıyorum hep negatif görüyorumm benim normalde erken gelirdi gecikmezdi erkende gelmedi kırmızılar bugünde gelmedi testte negatif napıcam ben yaaa
Canım çok teşekkür ederimmmm.... yok negatif çıkmadı zaten ikinci çizgi kırmızıya yakın dercede kırmızıydı:)))) ama ilk geciklti dedğim anlarda yaptıgım testler hep negatifti... sonradan ıkıncı çizgi silik çıktık,yani 11-12 gün geçtikten sonra. sende ölesindir belki şeker??
Selamlar herkese:) topik baya terkedilmiş gibi
Yok hayatım herkes çalışma(bebek) derdinde o yüzden vakit bulamıyoruz galiba
ayy yavrum çok rahatım bi sıkıntım yok çok şükür,ama alışamadım galıba:)))))))) ilginç gelio:))) haftaya cuma randevum var... çarşamba gittimde göb
şümden gördü keseyi doktor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?