Selam kızlar bende de kahve renkli akıntılar başladı,sol yumurtalığım da hafif bi ağrı var ama bu ay tutmayacağına eminim çünkü daha 2 hafta oldu çalışmalara başlayalı,ben kendime 6 ay falan veriyorum :)))
Malum 2 sene düzenli doğum kontrol hapı geçmişim var...
canım hiç belli olmuyor beklemediğin anda tutar mı tutar:) ama süre vermen iyi olmuş en azından stres yapmazsın. sağlıkla gelsin meleğin:)
Di mi canım kısmet :)
Ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun yaaa..
Sağlıklı ve de eli ayağı düzgün birazda güzel olsun :)))
çok şey istememişimdir di mi :)
Sen ne durumdasın canım?[/QUOTE
ben de bulantılara alışmaya çalışıyorum.. bi de miniği merak ediyorum onun dışında alıştırdım kendimi hamileliğe tek sıkıntım yeterince beslenememek çünkü en sevdiğim yemekler bile artık cazip gelmiyo
Bende cuma günü gidicem bakalımmmmmmmmmmmm:)
Selam kızlar bende de kahve renkli akıntılar başladı,sol yumurtalığım da hafif bi ağrı var ama bu ay tutmayacağına eminim çünkü daha 2 hafta oldu çalışmalara başlayalı,ben kendime 6 ay falan veriyorum :)))
Malum 2 sene düzenli doğum kontrol hapı geçmişim var...
Valla öyle deme olucağı varsa oluyo:) niye diceksin,bende bu ay için olacağını sanmıyorum çok sık birlikte olamadık dedim ama,hamile kaldım:)
Evet canım yaa hiç belli olmaz tabi..Zaten ben şu an reglimin son günündeyim..Bakalım Şubat ayında neler olacak,kısmet tabi bana kalsa 6-7 ay sonra tutsun derim ama Allah bilir tabi ki...
Sen nasılsın alışabildin mi?
Kızlar ne zamandır nete giremiyodum.Bugün girdim.Kızlar hatırlarsanız ben size kahverengi akıntım geldi galiba hasta olucam demiştim ya o meğersem tutunma kanamasıymış.Çok şükür bende hamileyim.8 haftalığım.Kızlar kesinlikle soğan suyununun faydası olduğunu düşünüyorum.Ben geçen ay soğan suyu içtim bittiği gün kahverengi akıntım geldi bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Bence onun etkisi fazlasıyla oldu bende.Sizede tavsiye ediyorum.Rahimi temizlediği için hemen tuttu.Birde yumurtalamü günlerinde hergün ilişkiye girdik.Ben geçen ay tutmaz diyodum.Çünkü daha ikinci ayımızdı.Ama Allah bilir ya tuttu işte.Gerçi şimdi düşük tehlikesi varAma yinede Allah'tan ümit kesilmez.Fazla korkmuyorum.İnşallah bişey olmaz benim bebişime.Doktor ilaç verdi Allah'ım onu korusun.Sizlerde dua edin nolurrrr....
Kızlar ne zamandır nete giremiyodum.Bugün girdim.Kızlar hatırlarsanız ben size kahverengi akıntım geldi galiba hasta olucam demiştim ya o meğersem tutunma kanamasıymış.Çok şükür bende hamileyim.8 haftalığım.Kızlar kesinlikle soğan suyununun faydası olduğunu düşünüyorum.Ben geçen ay soğan suyu içtim bittiği gün kahverengi akıntım geldi bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Bence onun etkisi fazlasıyla oldu bende.Sizede tavsiye ediyorum.Rahimi temizlediği için hemen tuttu.Birde yumurtalamü günlerinde hergün ilişkiye girdik.Ben geçen ay tutmaz diyodum.Çünkü daha ikinci ayımızdı.Ama Allah bilir ya tuttu işte.Gerçi şimdi düşük tehlikesi varAma yinede Allah'tan ümit kesilmez.Fazla korkmuyorum.İnşallah bişey olmaz benim bebişime.Doktor ilaç verdi Allah'ım onu korusun.Sizlerde dua edin nolurrrr....
Sağolun kızlar bu arada sizlerinde hayırlı olsun okudum sizde hamileymişsiniz maşallah kasımda çalışmalar baya iyi geçmiş.İnşallah diğer arkadaşlarda yakın zamanda bu güzel haberi bize verirler herkese hayırlı olsun...
Yeşilimsi sen işi bıraktın mı sabahları giremiyordun nete.Seni bu saatlerde göremezdik genellikle ben ve eyecha vardık ama artık o da yok galiba:
offff yaaaa bi ben hamiş kalamadım......insallah bende hamiş kalırım bigün..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?