KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canım hiç belli olmuyor beklemediğin anda tutar mı tutar:) ama süre vermen iyi olmuş en azından stres yapmazsın. sağlıkla gelsin meleğin:)

canım hiç belli olmuyor beklemediğin anda tutar mı tutar:) ama süre vermen iyi olmuş en azından stres yapmazsın. sağlıkla gelsin meleğin:)

Di mi canım kısmet :)
Ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun yaaa..
Sağlıklı ve de eli ayağı düzgün birazda güzel olsun :)))
çok şey istememişimdir di mi :)

Sen ne durumdasın canım?

Valla öyle deme olucağı varsa oluyo:) niye diceksin,bende bu ay için olacağını sanmıyorum çok sık birlikte olamadık dedim ama,hamile kaldım:)

Valla öyle deme olucağı varsa oluyo:) niye diceksin,bende bu ay için olacağını sanmıyorum çok sık birlikte olamadık dedim ama,hamile kaldım:)

Evet canım yaa hiç belli olmaz tabi..Zaten ben şu an reglimin son günündeyim..Bakalım Şubat ayında neler olacak,kısmet tabi bana kalsa 6-7 ay sonra tutsun derim ama Allah bilir tabi ki...
Sen nasılsın alışabildin mi?

Niye 6-7 ay sonra? iyiyim ya alıştım artık haftaya cum yıne doktora gıtces bakalım.

Kızlar ne zamandır nete giremiyodum.Bugün girdim.Kızlar hatırlarsanız ben size kahverengi akıntım geldi galiba hasta olucam demiştim ya o meğersem tutunma kanamasıymış.Çok şükür bende hamileyim.8 haftalığım.Kızlar kesinlikle soğan suyununun faydası olduğunu düşünüyorum.Ben geçen ay soğan suyu içtim bittiği gün kahverengi akıntım geldi bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Bence onun etkisi fazlasıyla oldu bende.Sizede tavsiye ediyorum.Rahimi temizlediği için hemen tuttu.Birde yumurtalamü günlerinde hergün ilişkiye girdik.Ben geçen ay tutmaz diyodum.Çünkü daha ikinci ayımızdı.Ama Allah bilir ya tuttu işte.Gerçi şimdi düşük tehlikesi varAma yinede Allah'tan ümit kesilmez.Fazla korkmuyorum.İnşallah bişey olmaz benim bebişime.Doktor ilaç verdi Allah'ım onu korusun.Sizlerde dua edin nolurrrr....

aaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun. içini ferah tut inşallah sıkıca tutunur bebişin kendine de çok dikkat et dinlen bol bol.sevgiler

hadi hayırlı olsun..Allahın izniyle hiçbişey olmaz ıns canım.ilaçlarını duzenlı al..

Sağolun kızlar bu arada sizlerinde hayırlı olsun okudum sizde hamileymişsiniz maşallah kasımda çalışmalar baya iyi geçmiş.İnşallah diğer arkadaşlarda yakın zamanda bu güzel haberi bize verirler herkese hayırlı olsun...

kasım bereketli geldi:))) saol canım sizede hayırlı olsun.

Yeşilimsi sen işi bıraktın mı sabahları giremiyordun nete.Seni bu saatlerde göremezdik genellikle ben ve eyecha vardık ama artık o da yok galiba:

offff yaaaa bi ben hamiş kalamadım......insallah bende hamiş kalırım bigün..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…